Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 11

QUOTE(gelyte 1 @ 2009 07 15, 13:27)
o ekrano desineje nera kartais uzraso "victim of software counterfeiting" ar pan, kaip sitam pavyzdyje?

user posted image

as vis užsiciklinau kad tai gali būti susiję su nelegalumais smile.gif

Yra, bet jis visada buvo, net tada kei wallpaperis užsidėdavo normaliai
Atsakyti
QUOTE(eglytelyte @ 2009 07 15, 14:17)
Yra, bet jis visada buvo, net tada kei wallpaperis užsidėdavo normaliai

Jei yra toks pranešimas, tai kaltas WGA (Windos Genuine Advantage). Jis kas 60 minučių numuša wallpaper į juodą ir paslepia ikonas nuo darbastalio. Kai naudojot Chameleon Clock, tai jis buvo perėmęs wallpaper funkcijas ir todėl nenusimušdavo. Kitaip sakant Microsoft jau žino, kad Jūsų windows nelegalūs...

Šiaip Microsoft kas kart imasi vis kitokių erzinančių triukų, kad priminti vartotojams, jog naudojasi nelegaliomis windows kopijomis. Čia jau trečioji banga, ir tai yra geriau nei pirmoji, kai apskritai negalima būdavo prisijungti prie savo vartotojo. Welcome ekranas ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 15 liepos 2009 - 13:27
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 07 15, 14:23)
Jei yra toks pranešimas, tai kaltas WGA (Windos Genuine Advantage). Jis kas 60 minučių numuša wallpaper į juodą ir paslepia ikonas nuo darbastalio. Kai naudojot Chameleon Clock, tai jis buvo perėmęs wallpaper funkcijas ir todėl nenusimušdavo. Kitaip sakant Microsoft jau žino, kad Jūsų windows nelegalūs...

Šiaip Microsoft kas kart imasi vis kitokių erzinančių triukų, kad priminti vartotojams, jog naudojasi nelegaliomis windows kopijomis. Čia jau trečioji banga, ir tai yra geriau nei pirmoji, kai apskritai negalima būdavo prisijungti prie savo vartotojo. Welcome ekranas ir viskas.

Na va kame problema.Na čia jau ko gero niekas nepadės kol negausiu legalių windows'ų ax.gif Bet bent jau žinosiu kame problema. Ačiū jums gelyte 1 ir Padeėjėjau labai už pagalbą, būtumėte prieš mane stipriai apkabinčiau, nes jau baigiau plaukus nurauti per tą aiškinimasi kame problema doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglytelyte: 15 liepos 2009 - 13:31
QUOTE(eglytelyte @ 2009 07 15, 14:31)
Na va kame problema.Na čia jau ko gero niekas nepadės kol negausiu legalių windows'ų  ax.gif Bet bent jau žinosiu kame problema. Ačiū jums gelyte 1 ir Padeėjėjau labai už pagalbą, būtumėte prieš mane stipriai apkabinčiau, nes jau baigiau plaukus nurauti per tą aiškinimasi kame problema  doh.gif

būdų iš šios situacijos yra smile.gif parašysiu per AŽ, nes apie nelegalumus kaži ar viešai galime kalbėt
Atsakyti
QUOTE(gelyte 1 @ 2009 07 15, 14:33)
būdų iš šios situacijos yra smile.gif parašysiu per AŽ, nes apie nelegalumus kaži ar viešai galime kalbėt

Ačiū.
O beje Safe Mode išvis net nepasikeitė wallpaperis, neužsidėjo išvis.
Atsakyti
QUOTE(eglytelyte @ 2009 07 15, 14:35)
Ačiū.
O beje Safe Mode išvis net nepasikeitė wallpaperis, neužsidėjo išvis.

turėjau tokį įtarimą, kad taip ir bus. bet pats išbandyti dabar negalėjau. Pas mane linux...
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 07 15, 14:41)
turėjau tokį įtarimą, kad taip ir bus. bet pats išbandyti dabar negalėjau. Pas mane linux...

kaip linux'istas, pakankamai gerai apsišvietęs windousuose smile.gif Na arba puikus google naudotojas, xixi
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 07 15, 02:47)
sveiki
Gal kas galėtu pagelbėti  g.gif
Mums iraše 7Window'sus.Pradėjo mėtyti tokia lentele.
http://img200.images...94/11613048.png

Man atrodo, kad jūs nemokate tvarkingai kompiuterį išjungti smile.gif

Vietoj to, kad leistumėte operacinei sistemai pačiai išsijungti, jūs tiesiog nukertate kompui maitinimą.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 07 15, 14:46)
Man atrodo, kad jūs nemokate tvarkingai kompiuterį išjungti smile.gif

Vietoj to, kad leistumėte operacinei sistemai pačiai išsijungti, jūs tiesiog nukertate kompui maitinimą.

na su dabartiniais korpusais ir power mygtukais labai jau sunku būtų taip paprastai maitinimą nukirst, nebent prailgintuvą išjunginėja baigę darbą smile.gif

Spėju problemos sprendimą būtų lengviau surast jei screenshotas būtų padarytas su išskleistu "View problem details"
Atsakyti
QUOTE(gelyte 1 @ 2009 07 15, 14:43)
kaip linux'istas, pakankamai gerai apsišvietęs windousuose smile.gif Na arba puikus google naudotojas, xixi

pats kompiutery naudoju Linux, tačiau pagrindinis darbas su Microsoft (Adminas). Nesu užkietėjęs Linuxistas, nes naudoju linux gal tik trečias mėnuo. Tiesiog dėl apėmusio nuobodulio su Widows, nutariau išbandyti ir pasižiūrėti kiek galima pritaikyti linux normaliam darbui Microsoft pagrindu sukurtame kompiuterių tinkle.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 07 14, 19:47)
Mums iraše 7Window'sus.

Sveiki ,apie 7 Widows'us noriu ir as paklaust,pazystamas kompiuteristas,kuris visada man tvarko kompa,uzsimine kad yra iseje 7 Widows'ai,ir paklause ar noreciau.Susimasciau g.gif ,gal kas jau naudojates ir kokiu atsiliepimu galit,ir ar apsimoka juos isidet? 4u.gif
Atsakyti
mano nuomone paprastiems kompu vartotojams, kuriems dar reikia kompiuteristo paslaugų - su WIN 7 gerokai per anksti.
Atsakyti