Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 11

Sveiki, kadangi mano kompiutersistės atostogauja, gal padėsite jūs ax.gif
Prasidėjo viskas vakar, kai atsiuntė vieną failą, kuris neatsidarė. Kaip pasakiau kad tokiu formatu man neatidaro liepė pabandyt atidaryt su Internet explorer. Pabandžiau, neatidarė visvien, ir tada visos kompe esančios programos pasidarė Internet explorer formatu g.gif ir antivirusinė, ir outlookas, ir wordas nu viskas viskas žodžiu, bandžiau keist, tai į kokį formatą keičiu, tokiu visas kitas atidaro ohmy.gif
Nebežinau ką daryt, ištryniau tą failą siųstą, praskanavau antivirusinėm, nieko nesikeičia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 07 05, 11:50)
Prispausk su kaire pele ir nutempk į vietą, o paskui užfisksuok.

Bandziau,bet tokiu budu tik galiu paplatinti arba pasiaurinti juosta.Bet kaip is vertikalios padaryt horizontalia neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
Bandyk prispaudus visaip tempt, tikrai kažkaip nustempia, kartais ir aš pavargstu, bet gaunas. Bandyk visokiose vietose.
Atsakyti
Aciu 4u.gif Kazkaip pavyko,bet irgi nemazai pavargt reikejo kol atradau nuo kur tempt reikia
Atsakyti
Sveiki gal kas moketu surast neto platybese mano kompui garsa?
Zioplas daiktas esu doh.gif nesugebejau persirasyt i diska pries perinstaliuodama windausus
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2009 07 06, 10:07)
Sveiki gal kas moketu surast neto platybese mano kompui garsa?
Zioplas daiktas esu  doh.gif  nesugebejau persirasyt i diska pries perinstaliuodama windausus

Pagal duotus duomenis surasti nėra šansų. Pasižiūrėk kokia kokia garso plokštė arba motininė (integruotam garsui). Nešiojamam galima ieškoti pagal kompo modelį.
O prie kompo turėjo būti cd su visais reikalingais draiveriais.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 07 05, 13:54)
Sveiki, kadangi mano kompiutersistės atostogauja, gal padėsite jūs ax.gif
Prasidėjo viskas vakar, kai atsiuntė vieną failą, kuris neatsidarė. Kaip pasakiau kad tokiu formatu man neatidaro liepė pabandyt atidaryt su Internet explorer. Pabandžiau, neatidarė visvien, ir tada visos kompe esančios programos pasidarė Internet explorer formatu g.gif ir antivirusinė, ir outlookas, ir wordas nu viskas viskas žodžiu, bandžiau keist, tai į kokį formatą keičiu, tokiu visas kitas atidaro ohmy.gif
Nebežinau ką daryt, ištryniau tą failą siųstą, praskanavau antivirusinėm, nieko nesikeičia doh.gif

Tai man nieks nepadės blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2009 07 06, 11:31)
Pagal duotus duomenis surasti nėra šansų. Pasižiūrėk kokia kokia garso plokštė arba motininė (integruotam garsui). Nešiojamam galima ieškoti pagal kompo modelį.
O prie kompo turėjo būti cd su visais reikalingais draiveriais.

Taip cd buvo ,bet prazuvo blush2.gif
Kazkada giminaitis buvo atrades garsa pagal kompo modeli ir dar kazkokius duomenis, kuriuos jam persiunciau is kompo
Pati apie komp. nieko nesuprantu ,tai sakau gal atsiras sugebanciu ax.gif ir galinciu padet
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2009 07 06, 14:19)
Taip cd buvo ,bet prazuvo  blush2.gif
Kazkada giminaitis buvo atrades garsa pagal kompo modeli ir dar kazkokius duomenis, kuriuos jam persiunciau is kompo
Pati apie komp. nieko nesuprantu ,tai sakau gal atsiras sugebanciu  ax.gif ir galinciu padet

Padėti aišku galima, tačiau reikia kompo duomenų. Pirmiausia koks kompas? Nešiojamas, stacionarus. Nešiojamo užtenka tikslaus modelio kuris būna užrašytas kompo apačioje. Stacionariam reikia garso plokštės(jei tokia yra), arba motininės modelio.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2009 07 06, 15:31)
Padėti aišku galima, tačiau reikia kompo duomenų. Pirmiausia koks kompas? Nešiojamas, stacionarus. Nešiojamo užtenka tikslaus modelio kuris būna užrašytas kompo apačioje. Stacionariam reikia garso plokštės(jei tokia yra), arba motininės modelio.

Komp. stacionarus ADVENT T9004

Realtek ALC655 @ Intel 82801FB ICH6 - AC'97 Audio Controller [B-2] PCI
va kiek sugebejau rast o toliau as pasiduodu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2009 07 06, 14:48)
Komp. stacionarus ADVENT T9004

Realtek ALC655 @ Intel 82801FB ICH6 - AC'97 Audio Controller [B-2] PCI
va kiek sugebejau rast o toliau as pasiduodu  blush2.gif

Pamėgink šitą , turėtu tikti.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2009 07 06, 15:52)
Pamėgink šitą , turėtu tikti.