jei ant kompo ta pati filma rodo, o ant grotuvo - ne, tada tikrai beda su grotuvu.
Dar neaisku kokiu formatu irasineji - ar rasai paprasta DIVX (XVID) (t.y. dazniausiai baigiasi galune .avi) i data formata, ar irasineji kaip DVD (kai nero turi is naujo perspausti vaizda ir garsa, automatiskai uzhima zymiai daugiau vietos ir kokybe nukencia)
...viskas aišku lyg. Grotuvai (kai kurie) tikrai gali nesuprast xvid ir divx formatu (kai kurie išvis neskaito, kai kuriems reikalingas programinės įrangos atnaujinimas), todel galėčiau pasiūlyti filmukus konvertuoti į mpeg-2 (DVD) formatą. Užims laiko,aisku, tačiau nebus problemų.
...viskas aišku lyg. Grotuvai (kai kurie) tikrai gali nesuprast xvid ir divx formatu (kai kurie išvis neskaito, kai kuriems reikalingas programinės įrangos atnaujinimas), todel galėčiau pasiūlyti filmukus konvertuoti į mpeg-2 (DVD) formatą. Užims laiko,aisku, tačiau nebus problemų.
kazkada turejau tokia programa bet pertvarkius kompa ji dingo.tai kodel kiti filmai gaunasi gerai.jau virs metu siunciu viskas gerai,bet va atsisiunciau RATUS ir problema
Sveiki
Nežynau kame bėda atsisiunčiau StrongDC++,prisijungiau viskas veikė ir paieška ir siuntimas. Bėda yra tame ,kad išjungus kompiuterį dingo viskas ir pati programa ,norint prisijungt vėl reikia atsisiūsti,prisijungti ir t.t
Kame bėda ką ne taip darau? gal galit kas man padėt
sveiki.Vakar mano mazoji kazkaip sugebejo apatine Start linija padaryti vertikalia desineje puseje O as dabar nezinau kaip ja sugrazinti i vieta Gal galite patarti,buciau labai dekinga
sveiki.Vakar mano mazoji kazkaip sugebejo apatine Start linija padaryti vertikalia desineje puseje O as dabar nezinau kaip ja sugrazinti i vieta Gal galite patarti,buciau labai dekinga