Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 11

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 03, 17:06)
per paprasta grotuva

kartais grotuvu firmos siulo atnaujint "firmware", tuo paciu idedamos ir naujesnius filmu kodekus. Deja, taip buna retai.

Gali bandyti nueit i gamintojo puslapi paieskot.
Atsakyti
QUOTE(gelyte 1 @ 2009 07 03, 18:22)
kartais grotuvu firmos siulo atnaujint "firmware", tuo paciu idedamos ir naujesnius filmu kodekus. Deja, taip buna retai.

Gali bandyti nueit i gamintojo puslapi paieskot.

nu grotuvas nera naujas.manau ne grotuve esme
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 03, 17:32)
nu grotuvas nera naujas.manau ne grotuve esme

jei ant kompo ta pati filma rodo, o ant grotuvo - ne, tada tikrai beda su grotuvu.

Dar neaisku kokiu formatu irasineji - ar rasai paprasta DIVX (XVID) (t.y. dazniausiai baigiasi galune .avi) i data formata, ar irasineji kaip DVD (kai nero turi is naujo perspausti vaizda ir garsa, automatiskai uzhima zymiai daugiau vietos ir kokybe nukencia)
Atsakyti
Paprasti grotuvai net neskaito filmų, įrašytų į diskus iš kompo. Atpažįsta tik originalius kompaktus. Pas mane tas pats yra.
Atsakyti
...viskas aišku lyg. Grotuvai (kai kurie) tikrai gali nesuprast xvid ir divx formatu (kai kurie išvis neskaito, kai kuriems reikalingas programinės įrangos atnaujinimas), todel galėčiau pasiūlyti filmukus konvertuoti į mpeg-2 (DVD) formatą. Užims laiko,aisku, tačiau nebus problemų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 03 liepos 2009 - 18:11
QUOTE(Taktas @ 2009 06 26, 19:21)
O draiveriai suinstaliuoti kameros?

O kaip juos suinstaliuot g.gif
Atsakyti
HELP 4u.gif kaip savo kompiuteryje isjungti autorun ir autoplay? labai reikia. skubu. help.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2009 07 03, 19:18)
HELP  4u.gif  kaip savo kompiuteryje isjungti autorun ir autoplay? labai reikia. skubu.    help.gif

paskaityk čia -gal padės?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2009 07 03, 20:09)
...viskas aišku lyg. Grotuvai (kai kurie) tikrai gali nesuprast xvid ir divx formatu (kai kurie išvis neskaito, kai kuriems reikalingas programinės įrangos atnaujinimas), todel galėčiau pasiūlyti filmukus konvertuoti į mpeg-2 (DVD) formatą. Užims laiko,aisku, tačiau nebus problemų.

kazkada turejau tokia programa bet pertvarkius kompa ji dingo.tai kodel kiti filmai gaunasi gerai.jau virs metu siunciu viskas gerai,bet va atsisiunciau RATUS ir problema
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 07 01, 13:06)
Sveiki
Nežynau kame bėda  g.gif atsisiunčiau StrongDC++,prisijungiau viskas veikė ir paieška ir siuntimas. Bėda yra tame ,kad išjungus kompiuterį dingo viskas ir pati programa ,norint prisijungt vėl reikia atsisiūsti,prisijungti ir t.t
Kame bėda ką ne taip darau? gal galit kas man padėt ax.gif

Ar nieks negali man padėt ax.gif
Atsakyti
sveiki.Vakar mano mazoji kazkaip sugebejo apatine Start linija padaryti vertikalia desineje puseje doh.gif O as dabar nezinau kaip ja sugrazinti i vieta g.gif Gal galite patarti,buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 07 05, 10:46)
sveiki.Vakar mano mazoji kazkaip sugebejo apatine Start linija padaryti vertikalia desineje puseje doh.gif O as dabar nezinau kaip ja sugrazinti i vieta  g.gif Gal galite patarti,buciau labai dekinga 4u.gif

Prispausk su kaire pele ir nutempk į vietą, o paskui užfisksuok.
Atsakyti