Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 11

QUOTE(Padėjėjas @ 2009 07 01, 15:50)
Neveikiančias programas visada galite perinstaliuoti.
Išinstaliuojant programas, jos visad pašalina savo failus, kurios sukūrė instaliacijos metu. Tačiau jei ant darbastalio pridėjote savo shortcutų, jie ten ir lieka, tačiau rodo į nebegzistuojančią programą, kurią išinstaliavot. Tokias nuorodas galima trinti.

Jei ant darbastalio ar kur kitur liko dokumentų ar nuotraukų kurių dabar negalit atidaryti, greičiausiai išinstaliavot programą, kuri buvo nustatyta atidarinėti tuos failus. Tad dabar reikia „pririšti“ tuos failus prie kitos programos. Čia kaip pavyzdys yra straipsnis apie torrent failus: http://www.ismokpats...su-programa/lt/
tačiau tas pats galioja ir kitokiems failų tipams.

P.S. Šiaip nelabai aiškiai apibrėžėt problemą, tad sunku ką nors pakomentuoti, kai nelabai aišku apie ką kalba. Patikslinkite, jei galit pridėkite ekrano nuotraukų. Kaip jas daryti yra čia: http://www.ismokpats...rano-vaizda/lt/

user posted image

va pirma beda....spaudziu ant Shortkuto esancio ant desktopo, o man neatidaro is karto norimo puslapio o meta lentele, kad as turiu pasirinkti per ka noriu matyti ta psl. (anksciau is karto atidarydavo norima psl)

kita beda, tai kad susirasinejant Skype programa, jei man atsiuncia draugas nuoroda internetine as ant jos paspaudus nebepatenku ten kur reikia... turiu pirma ja kopijuoti ir tik tada vesti i interneto adresu lauka...( cia irgi po mano pataisymu taip atsitiko...

ir trecia tai va visur rodo tokias ikoneles, vietoj spalvotos ikoneles su puslapio logotipu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 07 01, 16:36)
va pirma beda....spaudziu ant Shortkuto esancio ant desktopo, o man neatidaro is karto norimo puslapio o meta lentele, kad as turiu pasirinkti per ka noriu matyti  ta psl. (anksciau is karto atidarydavo norima psl)

kita beda, tai kad susirasinejant Skype programa, jei man atsiuncia draugas nuoroda internetine as ant jos paspaudus nebepatenku ten kur reikia... turiu pirma ja kopijuoti ir tik tada vesti i interneto adresu lauka...( cia irgi po mano pataisymu taip atsitiko...

ir trecia tai va visur rodo tokias ikoneles, vietoj spalvotos ikoneles su puslapio logotipu

Susiekite URL failus su Internet Explorer programa. Arba tiesiog atnaujinkite interneto naršyklę į naują versiją. Iš pateikto pav. matau, kad naudojate pasenusią ir nesaugią 6 versiją.

Siūlau atsinaujinti iki 8. Tai gali išspręsti iš kart visas problemas, nes visos jos susiję su Internet Explorer.

Naują versiją rasite čia: http://www.microsoft...er/default.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 01 liepos 2009 - 19:54

nu bandziau dabar atnaujinti... meta lentele, kad- sis diegimas nepalaiko jusu dabartines operacines sitemos kalbos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarzaniuke: 01 liepos 2009 - 21:37
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 07 01, 22:37)
nu bandziau dabar atnaujinti... meta lentele, kad- sis diegimas nepalaiko jusu dabartines operacines sitemos kalbos  unsure.gif

Tai todėl, kad atsisiuntėt lietuvišką versiją. Atsisiųskite anglišką.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 07 02, 08:49)
Tai todėl, kad atsisiuntėt lietuvišką versiją. Atsisiųskite anglišką.

aciu, jau idiegiau ir interneto puslapiu logotipai adresu laukelyje veikia ir Skype siunciamos nuorodos atsidaro, vienintele problema liko su shortcutais, jie neatsidaro... tik per lentele, tai einu bandysti susieti kaip saket 4u.gif

jau sutvarkiau viska biggrin.gif aciu, pasirodo viskas papratsa tik reikia zinoti bigsmile.gif aciu jum uz pagalba, zinosiu kur kreiptis jei ka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarzaniuke: 02 liepos 2009 - 08:45
noreciau jusu pagalbos, mano kompiuteris kai kuriuose interneto puslapuose vietoj lietuvisku raidziu rodo rusiskas, pvz supermama kur yra parasyta lietuviskomis raidemis matau rusiskas, schmoll.gif o kai kurie internetiniai puslapiai normaliai, bandziau ziureti per kodavima tai puslapiai kur rodo lietuviskas koduojami UTF o kur nerodo tai raso windows baltu, bandau perkeisti i UTF tai vietoj lietuvisku raidziu hieroglifus rodo blink.gif , windows pas mane lietuviski
Atsakyti
QUOTE(doretta @ 2009 07 02, 13:51)
noreciau jusu pagalbos, mano kompiuteris kai kuriuose interneto puslapuose vietoj lietuvisku raidziu rodo rusiskas, pvz supermama kur yra parasyta lietuviskomis raidemis matau rusiskas, schmoll.gif  o kai kurie internetiniai puslapiai normaliai, bandziau ziureti per kodavima tai puslapiai kur rodo lietuviskas koduojami UTF o kur nerodo tai raso windows baltu, bandau perkeisti i UTF tai vietoj lietuvisku raidziu hieroglifus rodo blink.gif , windows pas mane lietuviski

Windows lietuviški, o koks regiono nustatymas?
Beje kokie Windows? XP ar Vista?
Atsakyti
nezinau ar cia kreipiuosi,bet turiu atsisiuntusi filmu vaikui,bet juos perrasant i diska garsas yra,o vaizdo ne.pagal failo dydi viskas turetu buti gerai,bet perrasius su nero iraso tik garsa,o vaizdo nera.aciu
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 02, 18:58)
nezinau ar cia kreipiuosi,bet turiu atsisiuntusi filmu vaikui,bet juos perrasant i diska garsas yra,o vaizdo ne.pagal failo dydi viskas turetu buti gerai,bet perrasius su nero iraso tik garsa,o vaizdo nera.aciu

o pries perrasyma ziurejot kompiuteryje? Ar rodo? Jei ne- greiciausia truksta kodeku.O tai yra svarbu. Atsisiust galima is cia pilna paketa:
http://www.free-code...p...=5263&s=775
Del Nero: jei rasot filma kaip DATA faila- isskirstyt garsa ir vaizda neturetu... smile.gif
Nzn kuo galeciau padet dar. O is kur siuntet filmus? Galima butu paziureti kokiam formate spausta...
Papildyta:
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 07 02, 09:41)
aciu, jau idiegiau ir interneto puslapiu logotipai adresu laukelyje veikia ir Skype siunciamos nuorodos atsidaro, vienintele problema liko su shortcutais, jie neatsidaro... tik per lentele, tai einu bandysti susieti kaip saket  4u.gif

jau sutvarkiau viska  biggrin.gif aciu, pasirodo viskas papratsa tik reikia zinoti  bigsmile.gif aciu jum uz pagalba, zinosiu kur kreiptis jei ka  4u.gif

Papildyta:
QUOTE(doretta @ 2009 07 02, 13:51)
noreciau jusu pagalbos, mano kompiuteris kai kuriuose interneto puslapuose vietoj lietuvisku raidziu rodo rusiskas, pvz supermama kur yra parasyta lietuviskomis raidemis matau rusiskas, schmoll.gif  o kai kurie internetiniai puslapiai normaliai, bandziau ziureti per kodavima tai puslapiai kur rodo lietuviskas koduojami UTF o kur nerodo tai raso windows baltu, bandau perkeisti i UTF tai vietoj lietuvisku raidziu hieroglifus rodo blink.gif , windows pas mane lietuviski

...pažiūrėkit Regiono nustatyme "Current language for non-unicode" (lietuviškas atitikmuo kažkoks turi būti) kokia kalba kaip defaultas yra?
Turėtų būti LT arba EN.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 03 liepos 2009 - 07:57
per kompa rodo su viskuo.siunciau is torrent.lt beto is 2 skirtingu vietu.t prasme paciuose torrent.lt failas avi formate.turiu ne viena filmuka kur tik garsas yra be vaizdo.ir visi beje is tu paciu torrent.lt idomu ar tik man vienai taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 03, 16:11)
per kompa rodo su viskuo.siunciau is torrent.lt beto is 2 skirtingu vietu.t prasme paciuose torrent.lt failas avi formate.turiu ne viena filmuka kur tik garsas yra be vaizdo.ir visi beje is tu paciu torrent.lt idomu ar tik man vienai taip g.gif

tai kai i kompakta irasai, tu cia per kur bandai ziuret? Per kompa, ar per DVD grotuva? Jei per grotuva - kartais padeda programines irangos atnaujinimas, o kartais niekas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte 1 @ 2009 07 03, 17:35)
tai kai i kompakta irasai, tu cia per kur bandai ziuret? Per kompa, ar per DVD grotuva? Jei per grotuva - kartais padeda programines irangos atnaujinimas, o kartais niekas smile.gif

per paprasta grotuva
Atsakyti