Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena VILTIS...

mergaitės visoms stiprybės ir sveikatos.
VISKAS BUS GERAI...
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 06 20, 16:02)
Labai noriu pirmadieninio susitikimo, bet antrą savaitę po leidimo  mano chemo pradeda ožius rodyti.Be bėrimo , dar pradeda burnos gleivinę skaudėti.Šį kartą užbėgau su tepalais  už akių stomatitui.Bet skauda svarbiausią moters organą - liežuvį .Praeitą kartą vos kalbėjau, dabar dar ne taip skaudus. schmoll.gif .O kaip be jo susitikime? doh.gif

Jūs irgi prie pabagos, bus paskutinė? Jo, liežuvio skausmas pobjauris dalykas, ryt sunku, kalbėt sunku. Seilių nėra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 20 birželio 2009 - 22:59
Laba, man irgi vis išlenda skausmas burnos, liežuvio, šį kartą statė morfino pompą, tai skausmas aprimo, o kai kraujas pradėjo atsistatinėti, tada ir žaizdos gyti pradėjo.

Vakar vakare su savo palatos kolege, prieš 22val. užsisakėm picas į ligoninę biggrin.gif oi skaniai pavalgėm prieš naktį, taip atsipalaidavome, dar ir MOU pavaišinau wub.gif
Vnž kartais man užplaukia, bet užtat kaip smagu būna,ir ta moterėlė taip atsigavo, šypsena atsirado ir matėsi kad ji labai laiminga tą minutę 4u.gif

aš jaučiuosi normaliai, labai pasiilgau dukrytės... wub.gif kas minutę galvoju kaip gera ją apkabinti...
koj wub.gif mano lyg ir geriau, morfino reikia žymiai mažiau, auglys irgi irti pradėjo, nžn wub.gif ar rašiau, bet anksčiau wub.gif jis buvo trylikos cm, o db beliko neaiškių ribų trys po septynis mm darinukai bigsmile.gif tai va, chemija ryškiai padeda ax.gif
Atsakyti
birželio 25 d. retų onkologinių ligų ligonių draugiją organizuoja susitikimą Vilniuje Santariškėse.
Labai lauktume, jei kas norėtumėt prisijungti.

http://www.rolld.lt/news/view/id.12
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 06 21, 14:11)
Vakar vakare su savo palatos kolege, prieš 22val. užsisakėm picas į ligoninę biggrin.gif  oi skaniai pavalgėm prieš naktį, taip atsipalaidavome, dar ir MOU pavaišinau  wub.gif 
Vnž kartais man užplaukia, bet užtat kaip smagu būna,ir ta moterėlė taip atsigavo, šypsena atsirado ir matėsi kad ji labai laiminga tą minutę  4u.gif

aš jaučiuosi normaliai, labai pasiilgau dukrytės... wub.gif  kas minutę galvoju kaip gera ją apkabinti...
koj wub.gif  mano lyg ir geriau, morfino reikia žymiai mažiau, auglys irgi irti pradėjo, nžn wub.gif  ar rašiau, bet anksčiau wub.gif  jis buvo trylikos cm, o db beliko neaiškių ribų trys po septynis mm darinukai  bigsmile.gif tai va, chemija ryškiai padeda  ax.gif

Kaip smagu skaityti wub.gif Labai dziaugiuosi del taves thumbup.gif Kaip gerai kad ant tiek daug sumazejo auglys thumbup.gif Tikrai turi buti viskas gerai tau,tiek kentejai skausmo,pakentek dar truputi,stiprybes tau ir sekmes daug daug 4u.gif

As jau laukiu vyro,ruosiu maista essen.gif ir pati dar pasipuosti turiu nail.gif 20.00 atskris i Palanga,vaziuosim pasitikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 06 21, 14:50)

As jau laukiu vyro,ruosiu maista essen.gif ir pati dar pasipuosti turiu  nail.gif  20.00 atskris i Palanga,vaziuosim pasitikti biggrin.gif

Oi kokios smagios akimirkos, koks jaudinantis laukimas... wub.gif Tai kiek laiko nesimatėte?
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 06 21, 16:40)
Oi kokios smagios akimirkos, koks jaudinantis laukimas... wub.gif Tai kiek laiko nesimatėte?

Jo,jaudinuosi labai as,ir daug laiko praejo,ir su ta liga kazkaip viskas kitaip.O nematemes 6.5 menesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 06 21, 16:41)
Jo,jaudinuosi labai as,ir daug laiko praejo,ir su ta liga kazkaip viskas kitaip.O nematemes 6.5 menesiu doh.gif

Sveta K
. gal tokie išsiskyrimai baugina? Kiek metų JŪS kartu? Ilgam grįžta? Esi šaunuolė, viena įveikei nelengvą gydymo kelią. 4u.gif

ugninu*ke Jūs dar kokį video susiroganizuokite, jei turi loptopą ir atitinkamą programą. Kuo daugiua pramogų ir šypenų...Aš sunkiomis akimirkomis, kai laukiausi antrosios, o vėliau kai ji sunkiai sirgo, mėgau visokius „Graži moteris“ (Pretty women), bei filmukus, kur paprastos moterys likimo valia savo pastengomis -daug paiekia. Tokios silpnutės iš pažiūros, iš tikrųjų labai racionalios, organizuotos, protingos, net truputį avantiūristės, žinoma labai gražios, pasiekia savo. Tuo metu tokių filmų buvo daug. Pavadinimų net nepamenu. O vienas iš gražesnių paskutinių, jau net ir atsibodęs, „Amelija iš Monmartro“ (Le Fabuleux destin d`Amelie Poulain). Galit garsiai viena kitai skaityti knygas ir panašaus pobūdžio, daug jų yra. „Lengvi“ romanai.
O dabar, nepaisant vėlyvo meto, einu įsipilsiu 50 ml vyno, nesimiega, vėl deksematazono pokštai, Nelabai galima - nusikalsiu. smile.gif IKI pasimatymo ryt meete, mielosios, kurios tik galit „atbėkit“ degančios Igno pasižiūrėti ir susipažinti akivaizdžiai. viena su kita smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 22 birželio 2009 - 00:41
unsure.gif Labukas, kaip čia tylu..... Visos susitikime. Laukiam, laukiam įspūdžių, emocijų, o gal net foto mirksiukas.gif
SVETA K. tikriausiai susitikimu su vyru džiaugiasi wub.gif
Ir Rasų lanka kažkur dingo ax.gif
Atsakyti
nu ne visos ne ax.gif foto tai tikrai nera ne zvaigzdziu paradas blush2.gif siaip tai fainai paplepejom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2009 06 20, 00:18)
Na, kiek pamenu, po transplantacijos, kai prigyja čiulpai pats sunkiausias laikas būna, gal tiesiog dabar tas etapas?  Dar ir transplantas prieš šeimininką būna, bet jos donoras lyg giminingas - brolis?

Merginos, parašykit, jei kas žinot tiksliau kaip MOU einasi.

Papildyta:
QUOTE(adis @ 2009 06 19, 23:28)

O kodėl taip sunerimot dėl mou. Ar jai pablogėjimas? Gal tik tolimesnis planinis gydymas. ji šaunuolė, vieną etapą praėjo, praeis ir šitą.

MOU leido Jums parašyti, kad liga atsinaujino...... verysad.gif
Bet ji pažadėjo niekada neprarasti VILTIES
Atsakyti
user posted image

tikesimes kad ne viskas prarasta verysad.gif
Atsakyti