Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena VILTIS...

QUOTE(rasų lanka @ 2009 06 18, 21:40)
Labas, vakarėlis...  4u.gif

Kaži, kokie Mou tyrimukų rezultatai?  g.gif

Del mou verysad.gif ji rytoj gryzta i santarus :verysad:bet kaip ji sako TURI BUTI VISKAS GERAI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babania @ 2009 06 18, 22:58)
Del mou  verysad.gif  ji rytoj gryzta i santarus :verysad:bet kaip ji sako TURI BUTI VISKAS GERAI 4u.gif

Na, Mou, laikykis... heart.gif heart.gif ... nepasiduok. VISKAS TURI BŪTI IR BUS GERAI. Tik laikykis, o mes irgi kumščius laikysim ir maldelių sukalbėsim. group.gif
O gal čia viskas vyksta pagal planą t.y.pagal visą gydymo scenarijų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 18 birželio 2009 - 21:08
QUOTE(rasų lanka @ 2009 06 18, 21:07)
Na, Mou, laikykis...  heart.gif  heart.gif ... nepasiduok. VISKAS TURI BŪTI IR BUS GERAI. Tik laikykis, o mes irgi kumščius laikysim ir maldelių sukalbėsim.  group.gif
O gal čia viskas vyksta pagal planą t.y.pagal visą gydymo scenarijų?

4u.gif ir as prisidedu prie tokio saunaus palaikymo TURI BUT VISKAS GERAI

Tai va mergaiciukes pasitarem su Adis ir rezervavom kliniku kieme suoleli, Adis sake siemkiu paims, isimetam litu kavkei ir kas turi noro ir sveikatos susimeetinam, gi to mano Igno gyvai paciupinet, ale ot preteksta radom, kai uzaugs as jam papasakosiu koks jis viso ko iniciatorius buvo to net nezinodamas biggrin.gif valanda apie 11 pirmadienis t.y. s.m. birzelio 22 diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2009 06 18, 18:48)
Aha  g.gif itariu bites  ax.gif

ale tiksliai tu čia su tom bitėm hihihi.gif
atkristų dilema - ryžtis nutraukt vaistus ar nea nail.gif:

QUOTE(Deganti @ 2009 06 18, 21:13)
Tai va mergaiciukes pasitarem su Adis ir rezervavom kliniku kieme suoleli, Adis sake siemkiu paims, isimetam litu kavkei  ir kas turi noro ir sveikatos susimeetinam, gi to mano Igno gyvai paciupinet, ale ot preteksta radom, kai uzaugs as jam papasakosiu koks jis viso ko iniciatorius buvo to net nezinodamas  biggrin.gif valanda apie 11 pirmadienis t.y. s.m. birzelio 22 diena  4u.gif

Ties kuriuo suoleliu? O yra planas B, jei kartais lietus? bigsmile.gif
jei išvažiuosim į stovkę, parašysiu Tau sms tongue.gif

Mou, tikiu, kad viskas tikrai bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2009 06 18, 22:36)
Ties kuriuo suoleliu? O yra planas B, jei kartais lietus?  bigsmile.gif
jei išvažiuosim į stovkę, parašysiu Tau sms tongue.gif

gal is desines dieninio stacionaro  nuo cenrtiniu  pirmam blush2.gif  galima ir viduj  rolleyes.gif 

Mou, tikiu, kad viskas tikrai bus gerai smile.gif

Jo mou bus viskas gerai nes kitaip jai negali buti TIK GERAI 4u.gif
NEBIJOK..ir as bijau.....
Papildyta:
TAI KURIS SUOLIUKAS g.gif
Atsakyti
Kaip faina del meeto thumbup.gif Gaila as ne Kaune,atvaziuociau (man dabar pigiai,biletas tik 10 lt kainuoja tongue.gif ),bet vyras grizta sekmadieni biggrin.gif

Teta ,matau skaitai,kaip sekasi? 4u.gif

mou ,laikykis 4u.gif As irgi prisidedu prie situ zodziu:VISKAS BUS GERAI drinks_cheers.gif

Bet del tos naujos tvarkos,del taupimo tai tikrai gun_bandana.gif Ypac kas lecia vaistus verysad.gif Noreciau paziureti,ka darytu koks seimunas ar ministras,priimantis tokius istatymus,jeigu susirgtu jo dukra ar sunus,ar sutiktu "pataupyti" ant vaistu,reikalingu gyvybei palaikyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 18 birželio 2009 - 22:44
SVETA i tavo kiema svente gryzta thumbup.gif jo jei nebus vaistu arba pasiulys uz kosmine kaina nusipirkti tada jau ambo bus unsure.gif nuo paryciu noriu kugelio su vistiena doh.gif nors pauostyt uztektu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2009 06 18, 22:36)
Ties kuriuo suoleliu? O yra planas B, jei kartais lietus?  bigsmile.gif

Niekas neišduoda paslapties , kuris suolelis.Gal iš karto eiti į ginekologinio kavinę-5 as aukštas? Tai išgelbės lietaus atveju .Ar bent kokį sutartinį ženklą pasakykit , pvz.: kurios nors rakinukas geltonas.Pavyzdžiui mano plaukai ryži.

Na dėl vaistų užtrumpinimo gal dar nesibaidykite.Jei jau taip bus , gali nebeskirti senukams, kuriems gydymas jau nebus efektyvus.Mano pažįstamai buvo 78 m. , sūnus pinigais visus užpylė, davė chemo du kartus, nors jau galvoje buvo augliai.Rezultatas - mirė po mėnesio.Aišku kas pinigų turės ,tam jokių trūkumų nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 19 birželio 2009 - 08:06
QUOTE(Siracusa @ 2009 06 18, 18:01)
gal pameni kiek kainavo?

QUOTE(saulėlydis* @ 2009 06 18, 18:55)
Šitoj klinikoj ir aš apsilankau hihihi.gif . Kaip tik kitą savaitę vykstu  mirksiukas.gif

Tikrai nepasakysiu, nes ir buvo prieš pora metų, ir dariausi aš ten visokias lipidogramas ir kt....

QUOTE(Deganti @ 2009 06 18, 22:13)
Tai va mergaiciukes pasitarem su Adis ir rezervavom kliniku kieme suoleli, Adis sake siemkiu paims, isimetam litu kavkei  ir kas turi noro ir sveikatos susimeetinam, gi to mano Igno gyvai paciupinet, ale ot preteksta radom, kai uzaugs as jam papasakosiu koks jis viso ko iniciatorius buvo to net nezinodamas  biggrin.gif valanda apie 11 pirmadienis t.y. s.m. birzelio 22 diena  4u.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 06 19, 08:57)
Niekas neišduoda paslapties , kuris suolelis.Gal iš karto eiti į ginekologinio kavinę-5 as aukštas? Tai išgelbės lietaus atveju .Ar bent kokį sutartinį ženklą pasakykit , pvz.: kurios nors rakinukas geltonas.Pavyzdžiui mano plaukai ryži.

Va va ax.gif Man jau irgi įdomu pasidarė ax.gif Dar net užsimaysiu prilėkt, tik prie kurio suolo eit nežinosiu blush2.gif O kontaktų nei vienos neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 06 19, 07:57)

Renkames prie centriniu rumu, t.y. prie fontanelio, jei lis leksim i centriniu vestibiuli ir linksminsim ateinancius ir iseinancius, mano ir plaukai ryzi, o be to as busiu su vezimuku ir mazu leliuku, na jau nepamatyt neimanoma, Adis ir Siracusa zinau is pometes, babania atpazinsiu, nes ji sake tyliai selins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2009 06 19, 09:34)
Renkames prie centriniu rumu, t.y. prie fontanelio, jei lis leksim i centriniu vestibiuli ir linksminsim ateinancius ir iseinancius, mano ir plaukai ryzi, o be to as busiu su vezimuku ir mazu leliuku, na jau nepamatyt neimanoma, Adis ir Siracusa zinau is pometes, babania atpazinsiu, nes ji sake tyliai selins  biggrin.gif

oi pažinsit, deganti su vežimėliu ir dailiai ryža (mano vyras įsimylėjo iš kart smile.gif, nes jo seserys dvi jaunėlės tokios pat. Bausmė už tai bus sėdės eilėje pas gydytoją -vietoj manęs. tongue.gif O aš tokia rusų gražuolė su šaliu arba skaryte ant galvos ir raudonais žandais. PAŽINSIT.

bababnia kokia papuikus pasidarė....sėlins ....pasižiūrės iš tolo ar kompanija gera. GERA gera, drąsiai prie mūsų. tongue.gif
Atsakyti
Vakar susirašiau su ligos "kolega", tai patikino, kad bent mum vaistų neužtrumpins. Teks pačiai ryžtis planui B hihihi.gif

QUOTE(Deganti @ 2009 06 19, 08:34)
Adis ir Siracusa zinau is pometes, babania atpazinsiu, nes ji sake tyliai selins  biggrin.gif

iš ko, iš ko? biggrin.gif
Atsakyti