Geras straipsnis.
Kas prakilniau: ar nusilenkti dvasioj
Strėlėms ir dūžiams atšiauraus likimo,
Ar su ginklu prieš negandų marias
Į kovą stot ir jais nusikratyti?
trečias variantas:
Priimti jį tokį, koks yra ir bandyti šiek tiek koreguoti. Kaip? Per mintis. Koreguodami savo mintis, keičiame požiūrį į realias situacijas, keisdami požiūrį turim galimybę gyventi puikų, malonų gyvenimą, net sirgdami. Gyvendami malonų-darnų gyvenimą turim galimybes, kad ir likimas susimylės. Jei nesusimylės, tai nebus prarastos tos dienos, kurias turim...jų gali būti labai mažai, kaip ir labai daug. Jei gyvensi trumpai, bet tavo mintys ir gyvenimas bus gražus ir darnus, turėsi puikių dienų daugiau už tą, kuirs gyvens ilgai nuolatinėje baimėje ir neviltyje. Tai taip paprasta suprasti.
Nebijokim džiaugtis, būti gražios, pasitempę net ligos gydymo metu. Moterys esam ir moteriškumo neturėtų atimti liga, nelyginkime savęs su vaikščiojančiais lavonais, nes mes turim jausmus: meilę, neviltį, baimę, džiaugsmą, atlaidumą, tikėjimą, pagaliau viltį. Esame šaunios moterys, kiekviena savaip, nepakartojamai.
Yra daugybė žmonių, kuriuos likimas laužė ir laužo ne tik ligomis, bet nelaimingais atsitikimais, kai kurie tokie baisūs, kad geriau nežinoti. Mirtys ir situacijos būna ten taip pat klaikūs.
Bijote mirties? Aš ne, tačiau gyventi noriu ir net labai. Toks paprastas noras. Bijote skausmo? Aš taip, bijau sukelti savo skausmu skausmą mane mylintiems žmonėms, bijau savo bejėgiškumo ir bejėgiškumo, kurį jaus mano artimieji...Bijau kančios, nes mano kančia bus artimųjų kančia. Apie tai stengiuosi negalvoti ir pavyksta. Grįžau ių laidotuvių, gal todėl tokios nuotaikos. Draugės tėvelis susirgo vėliau - užgeso anksčiau. Likimas.
Kokia gražuolė saulėgraža temos pradžioje
Kaune meetas šviečiasi? Aš ir norėčiau Igną pačiupinėt, jei tik Kaune būsiu. Jei orai pasitaisys, savaitei į stovyklą Pakutuvėnuose išlėksim.
Buvau šią savaitę vaistų pasiimti, tai sužinojau, kad dėl tos vadinamos "krizės" kraujo tyrimų nedaro Maždaug, į savo poliklinikas važiuokite.. O poliklinikos aparatas neutrofilų nerodo. Gal žinot kur Kaune pigiausiai galima pasidaryti PKV? Nes poliklinikoj tai ilga ceremonija kas kart būtų. KMU visus lapelius pati užsipildydavau ir tik atsakymą sužinot telefonu paskambindavau.
chi chi daug kas tuos simbolius savais pasidarę Čia turbūt kaip žuvytė - svingerių ženklas Vyras turi "bernardinų" darbo knygelę su žuvyte, tai kartą bendradarbis paklausė, nuo kada į svingerius įstojot? o Kitas bendradarbis puolė aiškint, kad čia žuvies eros ženklas. Nors bernardinų žuvytė yra kaip pirmųjų krikščionių simbolis
Semina verbi - Dievo žodžio sėklos įvairiose religijose, gražu
Krikščionybėje ir judaizme vaivorykštė - sandoros ženklas. savo lanką padėjau į debesis, ir jis bus ženklas Sandoros tarp manęs ir žemės (Pr. 9:13)
vaizdinė medžiaga Dievas iš dangaus nutiesė šaliką.
Kaune meetas šviečiasi? Aš ir norėčiau Igną pačiupinėt, jei tik Kaune būsiu. Jei orai pasitaisys, savaitei į stovyklą Pakutuvėnuose išlėksim.
Buvau šią savaitę vaistų pasiimti, tai sužinojau, kad dėl tos vadinamos "krizės" kraujo tyrimų nedaro Maždaug, į savo poliklinikas važiuokite.. O poliklinikos aparatas neutrofilų nerodo. Gal žinot kur Kaune pigiausiai galima pasidaryti PKV? Nes poliklinikoj tai ilga ceremonija kas kart būtų. KMU visus lapelius pati užsipildydavau ir tik atsakymą sužinot telefonu paskambindavau.
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 06 17, 07:25)
Nors sako, kad vaivorykštė - gėjų simbolis, bet man tai labai gražus gamtos reiškinys
chi chi daug kas tuos simbolius savais pasidarę Čia turbūt kaip žuvytė - svingerių ženklas Vyras turi "bernardinų" darbo knygelę su žuvyte, tai kartą bendradarbis paklausė, nuo kada į svingerius įstojot? o Kitas bendradarbis puolė aiškint, kad čia žuvies eros ženklas. Nors bernardinų žuvytė yra kaip pirmųjų krikščionių simbolis
QUOTE(adis @ 2009 06 17, 09:17)
Nežinau kaip dėl gėjų. Mano draugė jau daug metų budistė. Vaivorykštė budizmo simbolis, nušvitimo ženklas. Ji dalyvauja įvairiuose meditacijos kursuose, tai nuolat pasakoja, ten, kur medituoja labai didelės žmonių grupės, danguje visuomet pasirodo vaivorykštė. Pati yra to reiškinio nustebinta.
Semina verbi - Dievo žodžio sėklos įvairiose religijose, gražu
Krikščionybėje ir judaizme vaivorykštė - sandoros ženklas. savo lanką padėjau į debesis, ir jis bus ženklas Sandoros tarp manęs ir žemės (Pr. 9:13)
vaizdinė medžiaga Dievas iš dangaus nutiesė šaliką.
QUOTE(Siracusa @ 2009 06 18, 16:06)
Buvau šią savaitę vaistų pasiimti, tai sužinojau, kad dėl tos vadinamos "krizės" kraujo tyrimų nedaro Maždaug, į savo poliklinikas važiuokite.. O poliklinikos aparatas neutrofilų nerodo. Gal žinot kur Kaune pigiausiai galima pasidaryti PKV?
gražu man tos vaivorykštės. netgi įstabu.
Gal rodo granuliocitus aparatas, ta beveik taip pat kaip neutrofilai. Mano onkologei tinka. Mūsų šeimos centre tai net aparato neturi: paima kraują ir atsakymas sekančią dieną po pietų. O kartais tokių ekstra atvejų būna, ypač gydymo metu. Buvo kažkada nusiuntę su nuliniais neutrofilias į Šiaulių ligoninės priėmimą, šeimos gydytoja darbą buvo baigusi...didesnio bardako nesu mačius, liepė laukti bendroje eilėje. Tempera 39, neutrofilai, vėliau paaiškėjo 0,1, leukocitai panašūs. Griuvinėaju griuvinėjau kelias valandas, spjovėm, Į klinikas atvažiavom. Ten visai kitaip, pastebėjo, kad guliu ant suoliuko, pasiteiravo kaip jaučiuosi, skubiia kraują padarė. Paguldė.
Kaune reikia Klinikose prisirašyti, kad kraują padarytų Klinikų šeimos gydytoja, o jei žmogus prisirašęs Petrašiūnuose, tai ir reiks važiuoti kraujo tirtis į Petrašiūnus.
Aš markerį darusi važiuojant nuo Klinikų , šalia "Topolio" yra privati klinika, bet ten truputi kitokia markerio norma.(Sukilėlių pr.88A)Nedaug skiriasi.Kita naujai atsidariusi prie Veterinarijos akademijos Vilijampolėje.Padaro per 2 val, UAB "Antėja" Tilžės 10, tel 861690670;720780
QUOTE(adis @ 2009 06 18, 15:24)
gražu man tos vaivorykštės. netgi įstabu.
Gal rodo granuliocitus aparatas, ta beveik taip pat kaip neutrofilai.
Gal rodo granuliocitus aparatas, ta beveik taip pat kaip neutrofilai.
Hmm. Nu reiks nueiti pasižiūrėti. nes kažkada kai dariausi ten, tai tik leukoc, trombai, hg ir nusėdimą rodė
Jei matysiu, kad leukocitai grėsmingi, zysiu klinikose. Ne taip dažnai man ir reikia, bet dabar ir kartas mėnesyje, pasirodo, per didelė prabanga..
QUOTE(babania @ 2009 06 18, 15:31)
siracusa labai grazus salikas jei neklystu tu kauniete tai kodel klinikos tau nedaro
Nu gi taupo. Viską visur taupo, net vatas, nekalbant apie pleistrus, kurių kmu niekad neuždėdavo
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 06 18, 16:37)
Kaune reikia Klinikose prisirašyti, kad kraują padarytų Klinikų šeimos gydytoja, o jei žmogus prisirašęs Petrašiūnuose, tai ir reiks važiuoti kraujo tirtis į Petrašiūnus.
Va va. Aš savo mikrorajone, tai ten ir teks. Persirašyt į kmu neapsimoka, nes kai paskui vėl bus komisijos, tai čia jau viską žino ir greičiau gaunasi.
Bet ta nauja sistema krizinė tai užknisanti Būdavo nuvažiuoju vaistų ir susitvarkau viską, o dabar per kelias vietas tąsytis. Kur dar klinikų parkavimosi ypatumai ir savos poliklinikos pensininkų eilės.. Reiks arba savą sistemą su šeimos daktare įsivesti, arba darytis kraują rečiau. Jaučiu pagal burną, kai neutrofilai pasėdę..
Turbūt sekantis krizės etapas bus "vaistų nebus" (daktaras minėjo, kad tai nebūtų didelė staigmena). Turiu planą B tam atvejui
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 06 18, 17:37)
Aš markerį darusi važiuojant nuo Klinikų , šalia "Topolio" yra privati klinika, bet ten truputi kitokia markerio norma.(Sukilėlių pr.88A)Nedaug skiriasi.Kita naujai atsidariusi prie Veterinarijos akademijos Vilijampolėje.Padaro per 2 val, UAB "Antėja" Tilžės 10, tel 861690670;720780
Aš kažkada mokamai darydavausi BMP. Galit pabandydi pasiskambinti.
O mamai kaime be problemų iš pirštuko padaro, ir viskas klinikose tinka - jei granuliocitus rodo
QUOTE(ifauru @ 2009 06 18, 16:58)
gal pameni kiek kainavo?
QUOTE(Siracusa @ 2009 06 18, 16:06)
O poliklinikos aparatas neutrofilų nerodo.
MB kai grįžta, tai taupo venas ir iš piršto darosi. Kaip ADIS ir rašė, reikia žiūrėti granuliocitus. Paklaida labai maža. Nežinau kaip Kaune , bet Mažeikiuose yra vietų kur už 5Lt padaro kapiliarinio kraujo tyrimą be jokio siuntimo
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2009 06 18, 17:58)
Šitoj klinikoj ir aš apsilankau . Kaip tik kitą savaitę vykstu
QUOTE(Siracusa @ 2009 06 18, 16:50)
Turbūt sekantis krizės etapas bus "vaistų nebus" (daktaras minėjo, kad tai nebūtų didelė staigmena). Turiu planą B tam atvejui
Aha itariu bites
Labas, vakarėlis...
Kaži, kokie Mou tyrimukų rezultatai?
Mamytė vartoja Trentalį dėl kojų padų, rankų pirštų nutirpimo ir t.t.. Onkologė liepė vartoti pastoviai, bent jau dar kol kas. Vartojame jau ilgai. Šiandien šeimos gydytoja mamytei patarė daryti (vos ne primigtynai) pertrauką. Kažkada mamytė buvo nutraukusi, bet tik porai dienų, nes labai pablogėjo. Dabar , ji pasiklausiusi savo šeimos gydytojos galvoja, kad reikia nutraukti. Tokia faina vaistininkė - šiandien paklausiau- irgi sako, kad reikia jį vartoti laaabai ilgai. ...Sujaukė protus...
Kaži, kokie Mou tyrimukų rezultatai?
Mamytė vartoja Trentalį dėl kojų padų, rankų pirštų nutirpimo ir t.t.. Onkologė liepė vartoti pastoviai, bent jau dar kol kas. Vartojame jau ilgai. Šiandien šeimos gydytoja mamytei patarė daryti (vos ne primigtynai) pertrauką. Kažkada mamytė buvo nutraukusi, bet tik porai dienų, nes labai pablogėjo. Dabar , ji pasiklausiusi savo šeimos gydytojos galvoja, kad reikia nutraukti. Tokia faina vaistininkė - šiandien paklausiau- irgi sako, kad reikia jį vartoti laaabai ilgai. ...Sujaukė protus...