Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena VILTIS...

Labas rytas,
Na kaip miegojote? Aš tai užmigau trečią nakties ir kėliausi šeštą....skaičiau knygą, paskui ir mažylė po aštuntos atsikėlė.
--------------------------------------------------------
Dėkoju Jums mergaitės už didžiulį norą man padėti, tačiau aš negalvoju šiuo metu apie Vokietiją bei gydymą ten, nes dabar jau už kelių savaičių man paskirta sudėtinga auglio šalinimo operacija čia Lietuvoje (jau aštunta operacija sad.gif): deš. dubens dalies išpjovimas kartu su augliu. Po pusės metų vėl kita, jau devinta operacija: rekonstrukcijos. Kas paskui? aš dar nežinau, jei nuvykus į klinikas operacijai vis gi man pasakys kad turiu sutikti amputuoti koją, jei jiems to prireiks, tada aš tikrai nesutiksiu ir grįšiu namučio pas savo dukrytę.
Aš manau, kad man teks parduoti mūsų su dukryte namučius, mažą 20 kv.m. butuką unsure.gif deja bet tai turbūt bus geriausia išeitis, tada pinigėlių užteks ir gydymui, ir važiavimui į kitas šalis jei prireiktų, ir konsultacijoms pas kitus daktarus ir galų gale nupirkti dukrytei naują lovytę, nes ta sulūžusi bei nusipirkti naują lovą ir sau, nes savo senojoje skausmai gulint yra baisūs, nakties bijau kaip kokio košmaro, nepadeda nei jokie Dormeo čiužinukai. Nebereiks jaustis ubage ir maldauti ex šimtą kartų per dieną, kad jis pervestų alimentus, nebereikės naktimis nemiegoti, vietoj to kad kaupčiau jėgas sveikimui, gal pagaliau pasijusiu normaliu žmogumi ir visas mintis, jėgas ir pastangas sudėsiu tik į sveikimą...

QUOTE(adis @ 2009 08 03, 10:12)
Nežinau kokius skaičiukus jums pateikė: mano pažįstamos konsultacija kainavo apie 500-800 EUR, jau nepamenu tiksliai, magnetinis rezonansas 350 EUR ir PET/KT 1000 EUR. Operacija būtų atsiėjusi 2000 EUR.
Gaila, jog nedirbi, paprastai darbovietės remia kažkiek... idėja atidaryti sąskaitą nebloga, tik kiek bus surinkta? Manau, visoms išlaidoms, kelionei taip pat, kažkur reikėtų 15000-18000 Lt. (5000-6000 EUR)

angel_sadangel.gif skaičiukus ta klinika mums pateikė didžiulius, aš nekalbu apie konsultaciją, aš kalbu tik apie gydymą ten verysad.gif Aš dirbau visą tą laiką iki kol neatsidūriau reanimacijoje, tuomet man nustatė I invalid.gr., o tada automatiškai darbo netekimas. Man tai didžiulis smūgis, netekti darbo vienišai mamytei, kuri dar ir paskolą būsto turi, tai kaip pagaliu per galvą. Juk esu atsakinga ne tik už save, bet ir už savo vaiką, kuri neturi net normalaus tėčio.
O dėl Editos Mildažytės, tai dėkoju už mintį, tačiau aš tiesiog negaliu.
Adis, po tavo tokios pateiktos info, mano rankos nusviro iki žemės verysad.gif
------------*------- --------
Aš jau nebenoriu nieko, nebegaliu daugiau šitaip, nebegaliu ištisai galvoti apie pinigus, kurie gali, o gal negali padėti man išgyti. Tai išvarys mane iš proto. Nebenoriu apie tai daugiau kalbėti, rašyti, galvoti, galvoti, galvoti ir galvoti.
Vakar ir šį rytą jaučiausi taip gerai...atrodė visos problemos kažkur dingo, o dabar vėl viskas iš pradžių, liūdnos mintys, baimė ir nesaugumo jausmas..... nebesinori nieko apart ramybės, pavargau nuo visko, geriau visą savo dėmesį sutelksiu tik į maldas. Iki šiol melsdavausi dieną ir naktį, dabar melsiuosi ištisas paras, bent jau malda nereikalauja pinigų....

Manau dingstu iš čia, lendu į savo urvelį, su savo mintimis, su savo maldomis ir viltimi, kad Dievulis suteiks man dar vieną galimybę: ir aš liksiu ne tik gyva ir sveika, bet galėsiu bėgioti susikibus rankutėmis su Ugnyte, galėsiu išlaikyti ne tik save ir dukrytę, bet ir padėti finansiškai savo tėveliams, dirbsiu mylimą darbą, ir šitas baisus košmaras liks toli toli praeityje...Turbūt aš naivi, kaip vaikas....Juk taip, kaip ir aš, svajojo ir angeliukas MOU...

Aš jums visoms labai dėkoju už gerus norus....
Atsakyti
Ugninuk, nereikia lysti į urvelį. manau tavo atvirumas buvo labai gerai, labai vietoj. Yra padėti tau norinčių žmonių. manau, vien šiame forume kažkiek surinksime pinigučių tau. Jei ir negalvoji apie Vokietiją, pinigų vistiek reiks gydymuisi čia, bei tavo ir dukrytės pragyvenimui. Sutinku, dabar tavo galvoje milijonai knibždančių minčių, reikia susikaupimo prieš operaciją, maldų. Gal mama galėtų pavaikščioti tuos kelelius,ar draugė, turiu omeny Socialinės paramos skyrių, ar panašiai. Kaip vakar tau rašiau į A.Ž. ,tikrai skiria kažkiek pinigų soc.par.skyrius.

Tu tik nedink. Daug žmonių nori tau padėti.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 08 03, 12:26)
Ugninuk, nereikia lysti į urvelį.

Kai Dievas uzdaro duris, jis atveria langa, turi palikt ta langeli praverta, tu negali galvot tik uz save, esi jauna moteris, auginanti dukra, galvok apie ja ir leisk mums tau padeti 4u.gif

Merginos kaip ten tie reikalai del temeles?
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2009 08 03, 14:31)
Kai Dievas uzdaro duris, jis atveria langa, turi palikt ta langeli praverta, tu negali galvot tik uz save, esi jauna moteris, auginanti dukra, galvok apie ja ir leisk mums tau padeti  4u.gif

Merginos kaip ten tie reikalai del temeles?

Laukiu nesulaukiu atsakymo... verysad.gif Moderatorė man parašė , kad kreipėsi į SuperMamą... Kai tik turės atsakymą , iškart parašys... Nesuprantu, atrodo, toks paprastas dalykas - paskelbti sąskaitėlę ir istoriją - bet taip sunkiai vyksta. O juk reikia tik temutę atidaryti... verysad.gif Bet tikriausiai tokios taisyklės... Žiūriu , kad SuperMama lankėsi paskutinį kartą liepos 30 d . , o kas bus , jei ji atostogauja????

Man atrodo, kad kliuvinys yra dėl to, kad paramos temutę norime atidaryti būtent šiame skyrelyje. Bet juk čia būtų tikslingiausia - čia apsilanko šitiek žmonių. Jau ką sako lankytojų skaičius prie mūsų temutės...

Arūnė teisingai surašė - nesvarbu, kiek surinksim, ir jei Ugn*Inė nevažiuos į Vokietiją. Pinigėliai vis tiek bus panaudoti jos sveikatai... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 03 rugpjūčio 2009 - 12:58
ugnine,
tikrai nereikia uzsidaryt savo urvely biggrin.gif.juk aplinkui daug norinciu padet zmoniu.gal mes nesurinksim daug pinigeliu, bet nors vaistukams ir siaip gyvenimo "pasaldinimui" kazkiek bus. tongue.gif reikia labai tiketi savimi ir stengtis del saves, juk niekas uz mus to nepadarys. labai geru patarimu dave adis. gal tikrai bedu turgus galetu padeti?
tik kartais stebiuosiu vyrais, tikrai jie nera stiprioji lytis.mes moterys uz juos daug stipresnes ir pajegesnes.baisu pagalvot, kad dabar tokiu momentu jis nenori padet savo vaikui ir jo mamai doh.gif
pati zinau is savo patirties.mama mane viena augino.ir mano tevas nedirbo visa laika kol sulaukiua pilnametystes doh.gif .atseit sake nera darbo, o jei kazka pradedavo tai slepdavo
kad dirba, kad tik nereiktu moket alimentu.va tau ir vyras blink.gif

stiprybes ugnine 4u.gif
laukiam temeles
Atsakyti
Skaitau ir širdis džiaugiasi, kad Ugni*nė turi tiek daug palaikymo, supratimo ir paramos, kartais mums žmonėms, esantiems šalia jos, pritrūksta žodžių kurie ją nuramintų, bet jūs šaunuolės visada randate ką pasakyti smile.gif. Nepatikėsit, bet ji visada rūpinasi visais aplinkui, pati taip sirgdama visada pasidomi kitų žmonių sveikata, visada pasiūlo pagalbą, pergyvena jeigu kitam kas nutinka, širdis pas ją didelė ir šilta.
Dėl paramos, tai manau būtų didžiulė pagalba, nors viena nerami mintis paliktų ją ramybėje ir Ugni*ne susitelktų į sveikimą būdama rami dėl finansų.
Ugni*ne nepyk, kad taip rašau, bet labai labai noriu, kad tik kuo mažiau tau būtų pašalinių niūrių minčių.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Norėčiau kaip nors padėti Ugninei, kad jai nereikėtų galvoti apie pinigėlius, ir galėtų sutelkti mintis ir jėgas pasveikimui. Užmečiau akį į Adis nuorodą - tokį puslapėlį sukurti nesunku. Va padariau pavyzdį per 5 minutes! Puslapio pavyzdys Ilgiau pasėdėjus ir išsiaiškinus visas funkcijas gautųsi visai gražus puslapis. Jeigu Ugninė sutiktų parašyti savo istoriją ir sukelti nuotraukas, sąskaitos numeriuką, galima būtų nuorodą išplatinti internete, išsiųsti į įvairius paramos fondus (aš ir pati galėčiau tuo užsiimti, ir daugelis supermamų, manau, prisidėtų). Kuo daugiau viešumo, kuo daugiau žinančių žmonių - tuo daugiau paramos galima tikėtis. Jeigu Ugninė nesiryžta kreiptis pagalbos, tikrai atsiras norinčių tą padaryti už ją 4u.gif Jeigu būtų ir temukė, ir puslapiukas su asmenine istorija, kurį pati Ugninė papildytų, būtų daug efektyviau.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 08 03, 12:48)

o galima atidaryti kol kas tiesiog temele paramos skyrelyje ir isideti i parasa visoms nuoroda, juk ti nereikai moderatoriu sutikimo, o jau paskui gal perkels cia ta tema, nera laiko cia mums ilgai laukt 4u.gif Gal galite paziureti?
Papildyta:
QUOTE(Copacabana @ 2009 08 03, 13:13)
Laba diena  4u.gif

Norėčiau kaip nors padėti Ugninei, kad jai nereikėtų galvoti apie pinigėlius, ir galėtų sutelkti mintis ir jėgas pasveikimui. Užmečiau akį į Adis nuorodą - tokį puslapėlį sukurti nesunku. Va padariau pavyzdį per 5 minutes! Puslapio pavyzdys Ilgiau pasėdėjus ir išsiaiškinus visas funkcijas gautųsi visai gražus puslapis. Jeigu Ugninė sutiktų parašyti savo istoriją ir sukelti nuotraukas, sąskaitos numeriuką, galima būtų nuorodą išplatinti internete, išsiųsti į įvairius paramos fondus (aš ir pati galėčiau tuo užsiimti, ir daugelis supermamų, manau, prisidėtų). Kuo daugiau viešumo, kuo daugiau žinančių žmonių - tuo daugiau paramos galima tikėtis. Jeigu Ugninė nesiryžta kreiptis pagalbos, tikrai atsiras norinčių tą padaryti už ją  4u.gif Jeigu būtų ir temukė, ir puslapiukas su asmenine istorija, kurį pati Ugninė papildytų, būtų daug efektyviau.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2009 08 03, 14:34)
o galima atidaryti kol kas tiesiog temele paramos skyrelyje ir isideti  i parasa visoms nuoroda, juk ti nereikai moderatoriu sutikimo, o jau paskui gal perkels cia ta tema, nera laiko cia mums ilgai laukt  4u.gif Gal galite paziureti?
Papildyta:
thumbup.gif

Tai laukiu tada Ugn*Ines sutikimo, ir pabandysim kuo greičiau tą puslapiuką padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2009 08 03, 15:34)
o galima atidaryti kol kas tiesiog temele paramos skyrelyje ir isideti  i parasa visoms nuoroda, juk ti nereikai moderatoriu sutikimo, o jau paskui gal perkels cia ta tema, nera laiko cia mums ilgai laukt  4u.gif Gal galite paziureti?

QUOTE(Copacabana @ 2009 08 03, 16:17)
Tai laukiu tada Ugn*Ines sutikimo, ir pabandysim kuo greičiau tą puslapiuką padaryti  4u.gif

thumbup.gif O kai galėsime čia - atidarysim ir pas mus. Ugn*Inė kukli ir išdidi. Tai manau, kad galime tai padaryti ir be jos sutikimo. Juk ji pagalbos tikrai neatsisakys... Tai Jūs ,copacabana, ir atidarytumėte temutę paramos skyrelyje?
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 08 03, 14:26)
Ugninuk, nereikia lysti į urvelį. manau tavo atvirumas buvo labai gerai, labai vietoj. Yra padėti tau norinčių žmonių. manau, vien šiame forume kažkiek surinksime pinigučių tau. Jei ir negalvoji apie Vokietiją, pinigų vistiek reiks gydymuisi čia, bei tavo ir dukrytės pragyvenimui. Sutinku, dabar tavo galvoje milijonai knibždančių minčių, reikia susikaupimo prieš operaciją, maldų. Gal mama galėtų pavaikščioti tuos kelelius,ar draugė, turiu omeny Socialinės paramos skyrių, ar panašiai. Kaip vakar tau rašiau į A.Ž. ,tikrai skiria kažkiek pinigų soc.par.skyrius.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ta pati norejau rasyti.Tokiam sunkiam ligoniui istikruju labai sunku ka nors paciam reikalauti,prasyti,pilnai suprantu,as irgi negaleciau tikriausiai gydymo metu.Nedink,Ugnine 4u.gif Mes tau pasistengsim padeti visos 4u.gif Jeigu ir ne Voketijoje,tai cia tau reikes pinigu.Mes juk is visos sirdies.Bet suprantu,kad duoti lengviau nei priimti ...
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 08 03, 14:44)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ta pati norejau rasyti.Tokiam sunkiam ligoniui istikruju labai sunku ka nors paciam reikalauti,prasyti,pilnai suprantu,as irgi negaleciau tikriausiai gydymo metu.Nedink,Ugnine 4u.gif Mes tau pasistengsim padeti visos 4u.gif Jeigu ir ne Voketijoje,tai cia tau reikes pinigu.Mes juk is visos sirdies.Bet suprantu,kad duoti lengviau nei priimti ...

Yra laikas duoti ir laikas priimti, dabar musu laikas duoti, o Jos laikas priimti, ir tai nera jokia parama ar labdara, tiesiog normalus zmones taip ir gyvena, kai turi dalinasi, kai reikia priima 4u.gif
Atsakyti