Na kaip miegojote? Aš tai užmigau trečią nakties ir kėliausi šeštą....skaičiau knygą, paskui ir mažylė po aštuntos atsikėlė.
--------------------------------------------------------
Dėkoju Jums mergaitės už didžiulį norą man padėti, tačiau aš negalvoju šiuo metu apie Vokietiją bei gydymą ten, nes dabar jau už kelių savaičių man paskirta sudėtinga auglio šalinimo operacija čia Lietuvoje (jau aštunta operacija ): deš. dubens dalies išpjovimas kartu su augliu. Po pusės metų vėl kita, jau devinta operacija: rekonstrukcijos. Kas paskui? aš dar nežinau, jei nuvykus į klinikas operacijai vis gi man pasakys kad turiu sutikti amputuoti koją, jei jiems to prireiks, tada aš tikrai nesutiksiu ir grįšiu namučio pas savo dukrytę.
Aš manau, kad man teks parduoti mūsų su dukryte namučius, mažą 20 kv.m. butuką deja bet tai turbūt bus geriausia išeitis, tada pinigėlių užteks ir gydymui, ir važiavimui į kitas šalis jei prireiktų, ir konsultacijoms pas kitus daktarus ir galų gale nupirkti dukrytei naują lovytę, nes ta sulūžusi bei nusipirkti naują lovą ir sau, nes savo senojoje skausmai gulint yra baisūs, nakties bijau kaip kokio košmaro, nepadeda nei jokie Dormeo čiužinukai. Nebereiks jaustis ubage ir maldauti ex šimtą kartų per dieną, kad jis pervestų alimentus, nebereikės naktimis nemiegoti, vietoj to kad kaupčiau jėgas sveikimui, gal pagaliau pasijusiu normaliu žmogumi ir visas mintis, jėgas ir pastangas sudėsiu tik į sveikimą...
QUOTE(adis @ 2009 08 03, 10:12)
Nežinau kokius skaičiukus jums pateikė: mano pažįstamos konsultacija kainavo apie 500-800 EUR, jau nepamenu tiksliai, magnetinis rezonansas 350 EUR ir PET/KT 1000 EUR. Operacija būtų atsiėjusi 2000 EUR.
Gaila, jog nedirbi, paprastai darbovietės remia kažkiek... idėja atidaryti sąskaitą nebloga, tik kiek bus surinkta? Manau, visoms išlaidoms, kelionei taip pat, kažkur reikėtų 15000-18000 Lt. (5000-6000 EUR)
Gaila, jog nedirbi, paprastai darbovietės remia kažkiek... idėja atidaryti sąskaitą nebloga, tik kiek bus surinkta? Manau, visoms išlaidoms, kelionei taip pat, kažkur reikėtų 15000-18000 Lt. (5000-6000 EUR)
skaičiukus ta klinika mums pateikė didžiulius, aš nekalbu apie konsultaciją, aš kalbu tik apie gydymą ten Aš dirbau visą tą laiką iki kol neatsidūriau reanimacijoje, tuomet man nustatė I invalid.gr., o tada automatiškai darbo netekimas. Man tai didžiulis smūgis, netekti darbo vienišai mamytei, kuri dar ir paskolą būsto turi, tai kaip pagaliu per galvą. Juk esu atsakinga ne tik už save, bet ir už savo vaiką, kuri neturi net normalaus tėčio.
O dėl Editos Mildažytės, tai dėkoju už mintį, tačiau aš tiesiog negaliu.
Adis, po tavo tokios pateiktos info, mano rankos nusviro iki žemės
------------*------- --------
Aš jau nebenoriu nieko, nebegaliu daugiau šitaip, nebegaliu ištisai galvoti apie pinigus, kurie gali, o gal negali padėti man išgyti. Tai išvarys mane iš proto. Nebenoriu apie tai daugiau kalbėti, rašyti, galvoti, galvoti, galvoti ir galvoti.
Vakar ir šį rytą jaučiausi taip gerai...atrodė visos problemos kažkur dingo, o dabar vėl viskas iš pradžių, liūdnos mintys, baimė ir nesaugumo jausmas..... nebesinori nieko apart ramybės, pavargau nuo visko, geriau visą savo dėmesį sutelksiu tik į maldas. Iki šiol melsdavausi dieną ir naktį, dabar melsiuosi ištisas paras, bent jau malda nereikalauja pinigų....
Manau dingstu iš čia, lendu į savo urvelį, su savo mintimis, su savo maldomis ir viltimi, kad Dievulis suteiks man dar vieną galimybę: ir aš liksiu ne tik gyva ir sveika, bet galėsiu bėgioti susikibus rankutėmis su Ugnyte, galėsiu išlaikyti ne tik save ir dukrytę, bet ir padėti finansiškai savo tėveliams, dirbsiu mylimą darbą, ir šitas baisus košmaras liks toli toli praeityje...Turbūt aš naivi, kaip vaikas....Juk taip, kaip ir aš, svajojo ir angeliukas MOU...
Aš jums visoms labai dėkoju už gerus norus....