Vakar vakare buvome nuėjusios iki miesto, kaip ten gera....aš tiek laukiau tos šventės, nepatinka man žmonių minios, tačiau man taip patinka vaikščioti, žiūrinėti visokias smulkemas, pirkti širdžiai mielus daikčiukus sau, dukrytei, mamytei, na tiksliau visiems mylimiems žmonėms...Laukiau tos šventės, jau maniau, kad eilinį kartą būsiu ligoninėj, nes visas šventes šiais metais, net gi savo dukrytės ketverių metukų gimtadienį aš praleidau viena, palatoje, atskirai nuo savo princesytės
Vakar vaikščiojau ir tiesiog "kaifavau", ryte pabudusi galvojau, kad vėl noriu ten...ir dabar galvoju tą patį, rytoj paskutinė diena, kai bus mugė
bet kad ten norint eiti turi plačiai atverti kišenę, ypač kai eini su mažu vaiku....mažoji vakar pašokinėjo ant batuto, pasivažinėjo su traukinuku
koks geras jausmas matyti ją linksmą ir laimingą...tada aš jaučiuosi neapsakomai. Turbūt didžiausias kiekvieno tėvelio ar mamytės gyvenimo tikslas, kad vaikas augtų laimingas
(tik ne mano ex, jam niekas nerūpi deja)....
Kelios savaitės beliko mano judrumo...kai galiu važiuoti, vaikščioti su mažute, kažką veikti, kažkur nuvykti ir tada bus...nežinau kas bus, baimė mane matyt bando visai užvaldyti, mane gąsdina ta nežinia pačios operacijos, ateities, kas jei nepavyks....o kas jei viskas pavyks, kaip reikės gyventi, iš ko gyventi, kada greičiausiai leis daktarai išeiti į darbą, ir kur rasiu aš tą darbą...Dievuliau brangus, kaip man baisu...pati nebežinau ko noriu, žinau tik viena, noriu labai labai noriu...gyventi...auginti dukrytę, glostyti jos garbanotus plaukučius dabar, paskui kai ji taps paauglė, kai ji tekės už nuostabaus vyro...kai ji lauksis vaikelio.... ai va apsižliumbiau.................
QUOTE(Domogintare @ 2009 08 01, 11:13)
bet taip skauda, o neturiu net kam issipasakoti ....
Na kaip tai neturi???? O kam mes čia??? Mes juk viena kitą palaikom, kai reikia paguodžiam, kai reikia pastūmėjam, o kai reikia ir niu niu niu parodom
Nesijausk kalta...nors lengva kalbėti mums, tačiau bent jau pasistenk, tėvelis tavo pragyveno tiek kiek Dievulis jam davė, deja mums atrodo kad per mažai, nes labai labai stipriai prisirišame ir mylime.......
Laikykis, išsikalbėk, ik nelaikyk savyje, nes tai baisiausia likt vienai su savo mintimis...žinau deja iš savo patirties
Apkabinu...
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 08 01, 13:05)
Šis tinklapis man šiuo metu emociškai per sunkus, todėl kol kas lendu į savo urvelį.
Aš visą šį laiką nuo pat pirmos minutės kai išgirdau žodžius "tau III stadijos vėžys ir labai piktas"... nuo pat tada iki dabar gyvenau be jokių antidepresantų, kovojau pati, kabinausi, bandžiau, tačiau kai apsilankiau prieš keletą savaičių pas daktarus tartis dėl operacijos, ir išgirdau kad man teks amputuoti visą dešinę kojytę nuo pat dubens....tada nebe atlaikiau
jei ne dukrytė tikrai jau būčiau iškeliavusi į aną pasaulį deja savo pačios pastangomis
galvojau išprotėsiu, rėkiau, verkiau, vėl rėkiau.......paskui atėjo mažytė ir paklausė, " mamyte, kodėl tu verki", tada aš susikaupiau ir pasakiau"mažyte, man tiesiog labai liūdna"....tada ji puolė visus aplinkui klausinėti kas nuskriaudė mamytę
tada labai greitai padariau savo sprendimą, kad kad ir koks būtų galutinis daktarų sprendimas, aš neleisiu amputuoti kojytės, nusprendžiau geriau gyventi pusę metų ar metus, tačiau vaikščioti susikibus rankytės su dukryte, nuvežti ją prie jūros, padūkti namuose, nei tapti visiškai neįgalia ir vistiek nežinia kiek gyventi .....
Noriu, kad mane dukrytė prisimintų visada tokią kokia aš esu iki šiol: visada besišypsanti, nors ir sunkiai vaikščiodama, tačiau vistiek linksmai judri......Tada trūko, kažkas mano viduje ir jau verkdama mamai teištariau, kad aš daugiau nebegaliu, nebepatemsiu, nebeiškęsiu, man jau per daug ir paprašiau kad nuvažiuotų pas šeimos daktarę vaistukų...
Nežinau kaip jums mergytės, bet mane sunkiai veikia tie vaistukai, kokia buvau tokia esu, tačiau vakarais staugiu ne savo balsu į kokį rankšluostį ar pagalvę, kad mažytė neišgirstų...Nesakau, kad taip būna kas vakarą, tačiau būna manau per dažnai
Šiandien aš labai labai kūrybinga, parašiau visą litaniją, gal laikas knygą rašyti
Apkabinu visas, palaikau mintyse ir kas vakarą miniu jus savo maldose
Dieve, suteik man jėgų kovoje su vėžiu....Suteik man taip reikalingą ramybę širdyje ir vilties, kad kovoje liksiu laimėtoja. Viešpatie, žinau, kad Tu, leidęs man tapti mama, leisi ir toliau džiaugtis šia Tavo dovana....