QUOTE(ramune27 @ 2009 07 30, 00:51)
Baisu matyti kai serga, baisu matyti kai silpsta ir dar baisiau matyti, kai žmogus nekovoja o susitaiko su liga, šiuo atveju aš klausčiau kodėl nekovoja ir vistiek visais būdais bandyčiau įrodyti, kad kovoti verta, nesčiau staripsnius apie pasveikusius nuo vėžio, kalbėčiau kalbėčiau ir kalbėčiau...na nežinau aš nepasiduočiau ir artimajam neleisčiau pasiduoti taip pat
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 07 30, 08:44)
iš visos širdutės ačiū....
QUOTE(Domogintare @ 2009 07 30, 12:54)
Ugninuke, Tu man nuo pirmu eiluciu tapai kazkuom brangi ir artima, as su Tavim ir linkiu Tau ir toliau tokios tvirtybes. Iskentejai tiek daug ir toliau taip laikykis.
Mielosios, aš kasdien dėkoju Dievuliui, už jus visas, tokias geras, nuostabias, tokias užjaučiančias ir visada pasiruošusias padėti....
QUOTE(rasų lanka @ 2009 07 30, 18:56)
Ugn*Inuke, Linkiu Tau atrasti savyje stiprybės ir įveikti šiuos barjerus, tegu tas laukimo laikas būna užpildytas kuo lengvesnėmis mintimis. Angelas Sargiukas budi visada šalia. Ir kad tas pooperacinis laikas neprailgtų ,o rezultatai atpirktų visą Tavo naštą, kurią Tau teko pakelti .
Meldžiuosi kasdien, kad viskas pavyktų, kad lengvai žaizdos gydų, kad operacija sklandžiai praeitų ir svarbiausia auglys sėkingai būtų pašalintas nepažeidžiant nei vieno nereikalingo audinuko, kauliuko ar nervo....Dėkoju už palaikymą, jis man tiek daug reiškia...
QUOTE(Teta @ 2009 07 30, 21:12)
labai ačiū, laikausi laikausi laikausi........
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 07 30, 21:35)
Ugn*Ine- gerai, kad atsivėrei, išsiklabėjai. Baisu pagalvoti, kaip tau sunku. Kas padeda rūpintis dukryte? Mama? Gerai, kad yra į ką atsiremti. Tikiuosi, kad santykiai su tėvais pakankamai geri? Tavo darbeliai labai mieli. Jei tik užsiimsi rimtai vėrimu, tikrai duosiu užsakymą, nes man patinka puoštis karoliais, vėriniais
aš gyvenu pas tėvelius, mama padeda rūpintis mažąja, tėtis taip pat padeda, jie rūpinasi ir manimi ir mano vaikeliu. Tėtis mano pensininkas, deja dabar mūsų šeimoje dirba tik mamytė mano Santykiai su tėveliais geri, tačiau deja tarp jų pačių viskas eina blogyn...link skyrybų, tad namie įtampa...sunku taip, atrodo lyg ir vis maža būtų skausmo, nelaimių, bėdų...vis prisideda kažkas dar ir dar ir dar, kažin ar daug atlaikyti galėsiu..........
Aš labai noriu užsiimti rimtai vėrimu, tačiau kl kas trukdo tam tik pinigėlių trūkumas, labai tikiuosi kad viskas susitvarkys, galbūt kvaila, kad mano mintys sukasi apie vėrimą, papuošalų darymą, kai ant nosies tokia sudėtinga operacija, juk net jai pinigų neturim, bet aš kitaip negaliu, tik papuošalų darymas, karoliukų rinkimas nors sekundėlei mano mintis nukreipia kitur....būna kad kartais verdama pravirkstu, nors mintys skraido kitur, tačiau matyt vistiek prasimuša
Reikia dar lovą savo pasikeisti, mano lova tokia mandra be "galų", o po operacijos aš juk sėdėti negalėsiu, tik gulėti, tad "galai" bus būtini turbūt reikės ieškoti kitos Na vnž man dėl tos operacijos ne tik baisu ir labai neramu, tiesiog virpa kūnas nežinau kaip neišprotėti iki tol