Jei žinočiau, kad TEN geriau......širdis tada nurimtų ir ašarytės nebetekėtų.....
As tikiu kad mou ten gerai...labai gaila vaiku...tik paziuriu i savo maze,baime apima,kaip ji butu be manes.ir didzioji...jai irgi labai reikia mamos. Mou juk mazyte panasaus amziaus,tik du metukai...tikrai kokia neteisybe... Ugnine,kaip tau sekasi?
Uzuojauta Modestos artimiesiems ir draugams.
Negyvename amzinai. Bet savo gyvenimo kelyje paliekame pedsaka - ir mus prisimena. Ir isliekame artimuju sirdyse, prisimiimuose, pasakojimuose. Kol musu varda mini - esame.
Negyvename amzinai. Bet savo gyvenimo kelyje paliekame pedsaka - ir mus prisimena. Ir isliekame artimuju sirdyse, prisimiimuose, pasakojimuose. Kol musu varda mini - esame.
QUOTE(mou @ 2009 02 02, 19:59)
Sventosios Tereses Malda
Lai siandien Jumyse buna ramybe.Tikekite Dievu , kad Jus esate butent ten , kur turite buti. Niekados nepamirskite begaliniu galimybiu , kurios gimsta is tikejimo..
Naudokites gautom dovanom ir gauta meile siuskite toliau.
Tvirtai zinokite , kad esate Dievo vaikas. Tegu sita tikrove isismelkia i Jusu kaulus ir suteikia Jusu sielai laisve dainuoti , sokti , garbinti ir myleti. Ji yra duota mums visiems....
Labas mielos ir brangios mergaites .Aš niekada nerašiau čia ,bet su jumis esu senai jau .Su jumis džiaugiuosi ,su jumis liudžiu.Už jus visas meldžiuosi mintyse ,už visas kumščius spaudžiu .Dabar verkiu ,negaliu sulaikyt ašaru .Atrodo ,kad dalele pačos saves praradau .Užuojauta jums visoms pažinojusioms MOU.Užuojauta jos šeimai .
Labas rytas ,mergaitės. Aš kiekvieną dieną čia užsuku pas jus,žinau Jūsų vargus ir džiaugsmus,kartu su Jumis pergyvenu,ir džiaugiuosi,kad ir mažais Jūsų pasiekimais. Man labai brangus žmogus jau 1,5 metų kovoja su šia liga. Liūdžiu kartu su Jumis dėl MAU pralaimėtos kovos. Užuojauta jos šeimai ir ją pažinojusiems.
QUOTE(SVETA K. @ 2009 07 28, 23:49)
As tikiu kad mou ten gerai...labai gaila vaiku...tik paziuriu i savo maze,baime apima,kaip ji butu be manes.ir didzioji...jai irgi labai reikia mamos. Mou juk mazyte panasaus amziaus,tik du metukai...tikrai kokia neteisybe... Ugnine,kaip tau sekasi?
Labutis Svetuk, man viskas...na normaliai, kitą mėnesiuką laukia operacija ir gan sudėtinga, labai bijau, kartu ir laukiu.....O kaip tu?
Babania, būk gerutė, papasakok, kaip tau buvo, kai buvo klinikinė mirtis, ką matei, ką jautei?? Kodėl nenorėjai čia grįžti?? Jei nenori rašyti čia, parašyk man į až. Mane tokie dalykai labai domina, kartu ramina, juk tai tikri žmogaus jausmai, pojūčiai....ir laikykis, na nepasiduok.
Kiekviena mes gauname savo, kiekviena ir savaip kovojame, aš pasiduoti nenoriu, kovosiu kol leis jėgos, svarbu išlaikyti sveiką protą ir nenuleisti rankų.
Modesta man niekaip neišeina iš galvos, vakar ir aš ir mano mamytė meldėmės už ją. Norėčiau, kad ji ateitų į mano sapną ir papasakotų, kaip jai TEN ....
Labi gaila MOU, uzuojauta seimai, vel visi prisiminimai is naujo, nes as ir liepos 13 palaidojau savo brangu teveli, sirgo veziu, o numire nuo infarkto. Po skrodimo paaiskejo, kad del vezio butu dar ilgai gyvenes, nes gydymas dave stebuklinga rezultata, nerado jokiu mts nei viename organe, o augliukas buvo negyvas. Taip skaudu, kad tiek dejom pastangu del vienos ligos, o reikejo ir nuo kitos gydytis.