QUOTE(NBA @ 2009 07 27, 22:22)
Labas vakaras visoms,
Aš gydymo kaip ir nebaigus skaitausi. Gegužės pabaigoje darė echoskopiją, tai mato du limfmazgius 8 ir 13 mm. Sudalyvavau konsiliume, nusprendė leisti paatostogauti iki rugpjūčio mėnesio. 12 rugpjūčio važiuoju vėl pas gydytoją, darys tyrimus iš naujo. Po jų bus aišku ką toliau daryti su manimi. Jeigu bus dinamika - vėl chemija... :
Mano situacija kažkuom panaši. Pertrauka iki rudens, aš taip nusprendžiau. Rugpjūčio viduryje susisieksiu su daktare. Dariausi echoskopiją prieš pora savaičių su dideliu nerimu: galvojau, jei paodyje tiek limfazgių, tai ten, kur jų buvo anksčiau: bus daugybė. Vaistai savo darbą iš dalies padarė: beveik sunyko visi stebėti vidiniai limfazgiai, prie kasos ir pilvo aortos likę keli ir tai tik 2-4 mm, bet kaip minėjau daugybė paviršinių. Šiandien bandžiau skaičiuoti apčiuopiu apie 22. Nėra dideli kaip granato ar kukurūzo sėklelės. Gydytoja juos įvardija kaip metastazes minkštuosiuose audiniuose. (visi kiti organai yra švarūs). Aš planuoju naują gydymą, jei siūlys, pradėti tik rugsėjį, nes noriu pailsėti, paskutinę rugpjūčio savaitę numačius praleisti Nidoje. Dabar morališkai naujam gydymui nesu pasiruošusi. Jaučiuosi puikiai.
Sąnarius, ypač čiurnų paskauda, bet nestipriai. Rankų nagai laikosi, nors yra pakelti, beveik nieko buityje nedirbu, tai visai neblogai. Skonis neatsistatė iki galo: saldumo turintis maistas vis dar šleikštokas, nors uogas jau galiu valgyti. Ypač tiko žemuogės. Akių ašarojimas baigiasi su J. Balvočiūtės antialaerginių plūdenos lašelių pagalba.
Vienu žodžiu: atostogos.
babanel, kol akivaizdžiai nepažinau gal būčiau kitokios nuomonės. Bet susipažinus, pažinau be galo mielą žmogutį, tai būk gera nenerk į krūmus.
(Kas keisčiausia, gyvenime neatrodai tokia viskuom nusivyluis ir depresuojanti, niekad nepagalvočiau...Vidinė būsena yra giliai paslėpta...pati tu tai jauti, išorėje niekaip neatsispindėjo, bent tuo metu...Kažkokia dviprasmybė...galiu paklausti, ar visuomets save taip nuvertindavai, ar tik susirgus?)