Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena VILTIS...

QUOTE(babania @ 2009 07 27, 01:46)
neturiu nuomones...neturiu patarimu.....nemoku reiksti minciu,nemoku nieko...
nuo siol tylesiu   
nepykstu ant nieko tikrai
per daug skysciu susikaupe ir asaros valdo...

Babania, tau reikia persikrykštyti , tai yra vardą keisti.Babania pasivadinai ir jautiesi kaip babania.Gal paskaityk pozityvios literatūros, tik neįsijausk iki Gluosnio lygio.Čia tau šiai dienai, kad būt gera nuotaika.
user posted image

O man dabar svorio užtenka.Jei per pirmą chemo ciklą kritau iki 64, tai dabar 4-ą pradėjau su 70kg ,o šiandien jau 73 kg.Ir aš niekada nebadavau , o valgiau kruopas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 07 27, 10:32)
O man dabar svorio užtenka.Jei per pirmą chemo ciklą kritau iki 64, tai dabar 4-ą pradėjau su 70kg ,o šiandien jau 73 kg.Ir aš niekada  nebadavau , o valgiau kruopas.

tai neaišku ar svoris prisidėjo, ar skysčiai užsilaiko, nes per chemijas taip būna...Aš ir sveriu dabar daugiau 2 kg, mano įprasto svorio, tik kojų pėdos kaip kaladės. Tai manau man dėl skysčių taip...
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 07 27, 11:14)
tai neaišku ar svoris prisidėjo, ar skysčiai užsilaiko, nes per chemijas taip būna...Aš ir sveriu dabar daugiau 2 kg, mano įprasto svorio, tik kojų pėdos kaip kaladės. Tai manau man dėl skysčių taip...

Na kojos tai neištynę,bet mažai judu.Dabar antra savaitė , tai pats "gazas": spaudimas 100/60 , + - kelios padalos, širdelė vos veža su vaistų pagalba, burna lyg išplikusi.Bandžiau eiti pasivaikščioti, tai įveikiau ketvirtį buvusios distancijos, tai būtų per abi puses kokie 800 metrų.Nors lyginant su kitomis , ši chemo tikra geruolė.Caca mano chemo.Na dar viena liko.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 07 27, 10:13)
babanel, g.gif  kas per naktiniai įžadai? Baik. MAN labai tavęs truks, be to tema ritasi į antrą pusę, tu labai gera temų atidarytoja.  smile.gif  4u.gif Ir paverkti geriau šiame SM puslapyje, o ne vienai kamputyje... Čia bus, kas tave supras ir ašarytes nuvalys...
NBA, jau gydymą baigėt? Kaip sekasi?

Labas vakaras visoms,
Aš gydymo kaip ir nebaigus skaitausi. Gegužės pabaigoje darė echoskopiją, tai mato du limfmazgius 8 ir 13 mm. Sudalyvavau konsiliume, nusprendė leisti paatostogauti iki rugpjūčio mėnesio. 12 rugpjūčio važiuoju vėl pas gydytoją, darys tyrimus iš naujo. Po jų bus aišku ką toliau daryti su manimi. Jeigu bus dinamika - vėl chemija... verysad.gif Šiaip jaučiuosi neblogai, tik sąnarius paskauda, bet kol kas pakenčiamai.
O kada, Jums Adis, pasitikrinimas ar kas dabar Jums numatyta?
Limfmazgiai kakle, neparašiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NBA: 27 liepos 2009 - 21:23
QUOTE(adis @ 2009 07 27, 09:13)
babanel, g.gif  kas per naktiniai įžadai? Baik. MAN labai tavęs truks, be to tema ritasi į antrą pusę, tu labai gera temų atidarytoja.  smile.gif  4u.gif Ir paverkti geriau šiame SM puslapyje, o ne vienai kamputyje... Čia bus, kas tave supras ir ašarytes nuvalys...
Netruks Adis,nesu as tokia super reiksminga asmenybe.Bus proga kitoms pasireiksti ir sukurti kita jauku kampeli suteikianti vilties,patarimu ir paguodos...

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 07 27, 10:32)
Babania, tau reikia persikrykštyti , tai yra vardą keisti.Babania pasivadinai ir jautiesi kaip babania.Gal paskaityk pozityvios literatūros, tik neįsijausk iki Gluosnio lygio.Čia tau šiai dienai, kad būt gera nuotaika.

aciu,bet jauciu manes geles nemyli...
tas vardas nieko bendra neturi,jis atsirado dar bunant "kitokiai" nei dabar.As nesilyginsiu nei i gluosni nei tuopa nei i azuola...nusisneka kartais zmones.Knygu paskaite galvoja kad protingi yra tik pamirsta pojucius ir "patyrima savo kailiu".Nu visokiu buna,kuri eilinis nenori buti generolu taip ir tai asobai nori buti protinga bet nelabai isein jai.Ai jau ne i tema nugrybavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NBA @ 2009 07 27, 22:22)
Labas  vakaras visoms,
Aš gydymo kaip ir nebaigus skaitausi. Gegužės pabaigoje darė echoskopiją, tai mato du limfmazgius 8 ir 13 mm. Sudalyvavau konsiliume, nusprendė leisti paatostogauti iki rugpjūčio mėnesio. 12 rugpjūčio važiuoju vėl pas gydytoją, darys tyrimus iš naujo. Po jų bus aišku ką toliau daryti su manimi. Jeigu bus dinamika - vėl chemija...  :

Mano situacija kažkuom panaši. Pertrauka iki rudens, aš taip nusprendžiau. Rugpjūčio viduryje susisieksiu su daktare. Dariausi echoskopiją prieš pora savaičių su dideliu nerimu: galvojau, jei paodyje tiek limfazgių, tai ten, kur jų buvo anksčiau: bus daugybė. Vaistai savo darbą iš dalies padarė: beveik sunyko visi stebėti vidiniai limfazgiai, prie kasos ir pilvo aortos likę keli ir tai tik 2-4 mm, bet kaip minėjau daugybė paviršinių. Šiandien bandžiau skaičiuoti apčiuopiu apie 22. Nėra dideli kaip granato ar kukurūzo sėklelės. Gydytoja juos įvardija kaip metastazes minkštuosiuose audiniuose. (visi kiti organai yra švarūs). Aš planuoju naują gydymą, jei siūlys, pradėti tik rugsėjį, nes noriu pailsėti, paskutinę rugpjūčio savaitę numačius praleisti Nidoje. Dabar morališkai naujam gydymui nesu pasiruošusi. Jaučiuosi puikiai. smile.gif Sąnarius, ypač čiurnų paskauda, bet nestipriai. Rankų nagai laikosi, nors yra pakelti, beveik nieko buityje nedirbu, tai visai neblogai. Skonis neatsistatė iki galo: saldumo turintis maistas vis dar šleikštokas, nors uogas jau galiu valgyti. Ypač tiko žemuogės. Akių ašarojimas baigiasi su J. Balvočiūtės antialaerginių plūdenos lašelių pagalba. smile.gif Vienu žodžiu: atostogos. tongue.gif

babanel, kol akivaizdžiai nepažinau gal būčiau kitokios nuomonės. Bet susipažinus, pažinau be galo mielą žmogutį, tai būk gera nenerk į krūmus. (Kas keisčiausia, gyvenime neatrodai tokia viskuom nusivyluis ir depresuojanti, niekad nepagalvočiau...Vidinė būsena yra giliai paslėpta...pati tu tai jauti, išorėje niekaip neatsispindėjo, bent tuo metu...Kažkokia dviprasmybė...galiu paklausti, ar visuomets save taip nuvertindavai, ar tik susirgus?)
Atsakyti
Sveikos, radau jusu temele, neturiu kada visos perskaityt....tia trumpai pristatysiu situacija - mano dedei plauciu vezys, IV stadija. Noriu paklausti, nes jus vistiek daugiau domejotes - kokia viltis? gal yra kokie netradiciniai gydymo budai, gal kas isbandet ka ar ka girdejot....gal yra kokiu savipagalbos grupiu ar pan. Zodziu praverstu bet kokia info...aciu labai !
Atsakyti
MOU....Mou....
Mūsų įžūlioji optimistė, mūsų šaunioji kovotoja...
MOU skrenda baltu angelu....
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 07 28, 12:55)
MOU....Mou....
MOU skrenda  baltu angelu....

verysad.gif... net negaliu rašyti... user posted image
Atsakyti
nebturiu drauges...
cray.gif cray.gif cray.gif
ir kur tie stebuklai??????? kodel tokia neteisybe........
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 07 28, 11:55)
MOU....Mou....
MOU skrenda  baltu angelu....

O VIEŠPATIE, palaimink, jos sielą ir priimk ją į rojų...Liūdna netikėta žinia.

MIELOJI MOU-MODESTA, tu viską padarei, kad gyventum...Ach, tas nepermaldomas likimas...

Merkiasi žodžiai.
Stoja tyla.

Uždekim žvakeles už mūsų nepakartojamą optimistę ir pagerbkim malda...user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 28 liepos 2009 - 13:12
user posted image

Ačiū Tau, Mou , kad pažinau Tave, už Tavo stiprybę, tikėjimą, optimizmą, gražiausius viltingus žodžius. Tu būsi VISADA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 28 liepos 2009 - 13:21