Dabar išsitepiau Pflegende Hydrolotio mit Menthol und Glycerin.Vakar pirkau , sumokėjau virš 30 Lt -200 ml .
Vakar eidama miegoti nuo dūšios pasikasiau po to išsitepiau ir užmigau
Kol kas neniežti.Glicerinas dar ir sausą odą patepa.
Su išlygomis galiu rekomenduoti.
Aš tikrinuosi pas onkologą- ginekologą Augustį, bet su juo susitariau nuo pirmos operacijos, jis jau mane 4-is kartus operavo.Po Dievo jis man antras vis išgelbstintis.Jo ir Nutautienės pagalba ir jubiliejų pasiekiau.
Žinau, kad visi garbina Uogenskytę/ panašiai pavardė , tiksliau nepamenu/.
Pas Augusti kaip patekti nežinau, prisiregistruoti neįmanoma, nes klinikoje dirba 4 val per savaitę.
Kitų nepažįstu.
QUOTE(Teta @ 2009 07 21, 20:28)
Patarkite, pas kurią KMUK ginekologę būtų galima kreiptis (ar pas ką nesikreipti).
KMUK:
Gyd.akušeris ginekologas,darbo sritis-onkoginekologija Gyd.A.Gaurilčikas
Gyd.akušeris ginekologas,darbo sritis-onkoginekologija Gyd.R.Augustis
Gyd.akušeris ginekologas,darbo sritis-onkoginekologija Gyd.V.Koženiauskas
Gyd.akušerė-ginekologė,darbo sritis-onkoginekologija Gyd.L.Vaidotienė
Gyd.akušerė-ginekologė,darbo sritis-onkoginekologija Gyd.S.Ugianskytė
Gyd.akušerė-ginekologė,darbo sritis-onkoginekologija Doc.D.Vaitkienė
Gyd. akušeris - ginekologas,darbo sritis-onkoginekologija Doc.E.Švedas
Gyd. akušeris -ginekologas,darbo sritis-onkoginekologija Dr.A.Bartusevičius .
QUOTE(adis @ 2009 07 22, 10:13)
KMUK:
Rinkciausi siuos, Vaitkiene mane ziurejo ir konsultavo, Bartusevicius pjauste (dare laparoskopija, rado endometrioze, pasalino cista), likau abiem labai patenkinta, Bartusevicius jaunas, bet perspektyvus gydytojas, Vaitkiene super man kaip zmogus ir kaip gydytoja ji yra onkoginekologinio skyriaus vedeja, anksciau buvo praktika, bet ka papuolusi jau i palata 4 aukste ji apziuri kartu su gydanciu daktaru, tik po jos apziuros supratau, kas yra tikra ginekologine apziura
QUOTE(adis @ 2009 07 22, 11:13)
KMUK:
Kozeniauskas yra geriausias chirurgas, Augustis - Nr 2, jie patys geriausi, juos jums rekomenduotu bet kuris Klinikose dirbantis gydytojas ..Kozeniausko galiu duoti mobilu, galima tartis su juo, su Augusciu taip pat. Onkologiniame gerai operuoja ir Paulauskiene, ji viena is geriausiu tos ligonines operuojanciu gydytoju. Kozeniauskas ypac krupsciai dirba, nepjauna per daug ir ten, kur nebutina (ypac jei jaunas zmogus), pas ji siules atitinkamai siuvamos taip, kad greiciau sugytu ir maziau matytusi, jis dar zinomas kaip geriausias atliekant tausojancias operacijas (salinant miomas ir pan. kai nesalinama gimda). Operuoja Klinikose, Vilniuje, ji kvieciasi ir kitu miestu ligonines konsultuoti. Siaip reikia rinktis ta chirurga, kuris atlieka daug tokiu operaciju, turi varda ir t.t. Man teko rinktis tarp kozeniausko ir auguscio, del netiketos ligos turejau nukelti operacija.. Man nelabai patiko Augustis, jo poziuris i tam tikrus dalykus, apziura ir t.t., iki operacijos likus kelioms dienoms buvo neimanoma su juo susisiekti, be to ir ten konsultavusi gydytoja ir ne ji viena man rekomendavo Augusti tik tuo atveju, jei atostogaus Kozeniauskas.. taigi rinkausi pastaraji.. ligoniai ji ten labai gerbia, jis galbut del to ir pasikeles, bet savo darba jis atlieka idealiai, taip pat jo komanda yra labai gera
QUOTE(dianita @ 2009 07 22, 16:16)
Man nelabai patiko Augustis, jo poziuris i tam tikrus dalykus, apziura ir t.t., iki operacijos likus kelioms dienoms buvo neimanoma su juo susisiekti
Prie Augusčio reikia priprasti.Kadangi jau daug gulėjau jo skyriuje , tai matau kaip jis laksto.Po 8 val jau pradeda vizituoti, apie 10 val iki 15-16val 1-a operacija. Paskui dar įlėkdavo į palatą, vakare ruošdavo operacijų planus sekančiai dienai.
Jis nerodo sentimentų, kalba labai glaustai .Neįpratus prie jo atrodo ir griežtai.Paguodos irgi nelauk.Bet praeitą kartą užsipanikavau dėl drenų traukimo. Sakiau rėksiu, nes skaudės.Jis sako , kad po kitų operacijų traukė seselės.Taigi sakau ir labai skaudėjo /gvėra tokia seselė buvo, užsistaugiau kol ištraukė/, nors traukė tik po dviejų parų, o dabar jau šešios.Žodžiu nusivedė jis mane į tvarstomąjį , kol seselė suruošė pleistrus , jis kažką pajudino ir nuėjo , o aš laukiu kada trauks. Priėjo seselė su pleistru, klausiu kada trauks , o jis sako , kad seniai ištraukė.Žodžiu išvadinau stebūkladariu. Na ši istorija tik "džiaukas" iš visos patirties.
Telefono atrodo jis beveik nesinešioja.
Jei reikia nueinu ryte į skyrių ir pasigaunu.
Koženiauskas turėjo dalyvauti komandoje su Augusčiu pirmoje operacijoje ir buvo tartasi , kad dalyvaus pilnai.Deja nugirdau Koženiausko prašymą, kad jei Augusčiui jo reikės tai tegul pasikviečia, nes labai neturi laiko.Taip ir nežinau kiek jis ten dalyvavo.
Kiekvienam gydytojui kartais geriau ar blogiau pasiseka.Visi žmonės ir visi klaidų padaro.Mūsų problema- nepatekti į klaidų statistiką.
Labas vakarėlis, Mielosios,
Pasidarėme bendrą kraujuko tyrimą ir cukrų. Senai viskas tokioj normoj buvo. Dar sesutė - laborantė mamytę pagyrė, kad puikiai "iš veido" ir apskritai atrodo, tai mamytė negalėjo šypsenos pusdienį paslėpti. Tokia pasikėlusi buvo... Vyras klausia:" tai kur dabar važiuojam?" Sakau - "į diskoteką, kur gi kitur " (8val. ryto) O mamytė: "Į diskoteką ir niekur daugiau", ir čia pat treptinį sušoko. Pasijuokėm smagiai. Po kelių savaičių reiks darytis markerį. O... - pagalvojau - kad taip galėtume sušokti po to tyrimo...
Babania - kas tas vakutaimeris per paukštis yr?
Visoms ramybės ir sveikatos...
Pasidarėme bendrą kraujuko tyrimą ir cukrų. Senai viskas tokioj normoj buvo. Dar sesutė - laborantė mamytę pagyrė, kad puikiai "iš veido" ir apskritai atrodo, tai mamytė negalėjo šypsenos pusdienį paslėpti. Tokia pasikėlusi buvo... Vyras klausia:" tai kur dabar važiuojam?" Sakau - "į diskoteką, kur gi kitur " (8val. ryto) O mamytė: "Į diskoteką ir niekur daugiau", ir čia pat treptinį sušoko. Pasijuokėm smagiai. Po kelių savaičių reiks darytis markerį. O... - pagalvojau - kad taip galėtume sušokti po to tyrimo...
Babania - kas tas vakutaimeris per paukštis yr?
Visoms ramybės ir sveikatos...
GABIJA,berods jums zadejau suzinot apie vaistukus tulzies smelui tirpinti.Atsiprasau,kad tik dabar,anksciau nepavyko.Tai pasirodo,kad tas homeopatas yra Panevezyje,pavarde Antanavicius,jis parase draugei recepta,o vaistukus gamino homeopatiniu vaistu vaistinej.Jei reiktu to gydytojo tel.nr.-tai drauge duos.Bet jums turbut netinka Panevezyje
O pas mus reikalai tokie-mamyte jau antra savaite spinduliuoja galva(visa),jauciasi silpnai,mazai vaiksto.Galvos nebeskauda,tik kartais,bet nuo paracetamolio praeina.Bet vakar vel istiko epilepsijos priepuolis,dar spejo isgert Relanium ir viskas.Man taip baisu buvo,greitoji atvaziavo tik po valandos(Vilniaus m.)ir tai tik spaudima pamatavo.Mama jau buvo pabudusi.
Skambinom Balvociutei,tai su jos asistente kalbejom.Sake po spinduliavimo pasidaryt galvos magnetinio rezonanso tyrima ir atvaziuot pas ja i privatu kabineta konsultacijai.Kazi ar galima gauti siuntima magnetiniam rezonansui? .Ir kas turetu ji duoti?Radioterapeutas ar chemoterapeute?Mama pas chemoterapeute laikinai nevaiksto,nes chemija laikinai nutraukta.
Bet tai jetau jetau kaip sunku kazka ispesti is gydytoju,visi tik ir stuma viens nuo kito.Klausk neklauses-niekam neidomu.Vat ir po antro epilepsijos priepuollio sako,kad jokiu vaistu,vitaminu ,nieko nereikia.Gerai,kad seimos gydytoja Relanium israse.
Mamai Vilniuj Santariskese ne sykio nedare nemokamo markerio,visada darosi mokama.Ir visas echoskopijas vaziuoja i Grybo g.mokamai,onkologiniame niekada neskiria.
Papildyta:
Aš tikrinuosi pas onkologą- ginekologą Augustį, bet su juo susitariau nuo pirmos operacijos, jis jau mane 4-is kartus operavo.Po Dievo jis man antras vis išgelbstintis.Jo ir Nutautienės pagalba ir jubiliejų pasiekiau.
SU JUO IR SVEIKINU!SEKMES IR SVEIKATYTES JUMS KUO DIDZIAUSIOS!
O pas mus reikalai tokie-mamyte jau antra savaite spinduliuoja galva(visa),jauciasi silpnai,mazai vaiksto.Galvos nebeskauda,tik kartais,bet nuo paracetamolio praeina.Bet vakar vel istiko epilepsijos priepuolis,dar spejo isgert Relanium ir viskas.Man taip baisu buvo,greitoji atvaziavo tik po valandos(Vilniaus m.)ir tai tik spaudima pamatavo.Mama jau buvo pabudusi.
Skambinom Balvociutei,tai su jos asistente kalbejom.Sake po spinduliavimo pasidaryt galvos magnetinio rezonanso tyrima ir atvaziuot pas ja i privatu kabineta konsultacijai.Kazi ar galima gauti siuntima magnetiniam rezonansui? .Ir kas turetu ji duoti?Radioterapeutas ar chemoterapeute?Mama pas chemoterapeute laikinai nevaiksto,nes chemija laikinai nutraukta.
Bet tai jetau jetau kaip sunku kazka ispesti is gydytoju,visi tik ir stuma viens nuo kito.Klausk neklauses-niekam neidomu.Vat ir po antro epilepsijos priepuollio sako,kad jokiu vaistu,vitaminu ,nieko nereikia.Gerai,kad seimos gydytoja Relanium israse.
Mamai Vilniuj Santariskese ne sykio nedare nemokamo markerio,visada darosi mokama.Ir visas echoskopijas vaziuoja i Grybo g.mokamai,onkologiniame niekada neskiria.
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 07 22, 10:31)
SU JUO IR SVEIKINU!SEKMES IR SVEIKATYTES JUMS KUO DIDZIAUSIOS!
QUOTE(rasų lanka @ 2009 07 22, 22:46)
taigi tas daiktas i kur krjauja jama tie megintuveliai
QUOTE(babania @ 2009 07 23, 06:43)
taigi tas daiktas i kur krjauja jama tie megintuveliai
Ačiū, tiek kartų paskutinių pati pirkau, o pavadinimo nežinojau. Man tas pavadinimas nuskambėjo kaip ypatingai sudėtingo agregato... Nesuprantu, tai kaip aš jo ligoninės vaistinėje prašydavau, kaip jį užvardindavau...
Liūtuke, stiprybės Jūsų mamytei. Jei galvelė taip nebeskauda, gal tai buvo tik pradinė reakcija į švitinimą. Toliau bus lengviau... O silpnumas gali išlikti iki švitinimų pabaigos. Mano mamytei krūtį ir pažastį švitino ir tai įpusėjus jėgelių neliko, norėdavo tik gulėti ir gulėti, ir po švitinimų dar kiek laiko tai jautė, kol išėjo. O čia galvelė švitinama. Tai lieka šiuo metu tik poilsis ir ramybė.
Magnetinis rezonansas gal ir gerai, bet pvz. pas mus su siuntimu , manau šiuo metu sudėtinga būtų - nenorėtų rašyti . Blogai kad viskas remiasi į pinigėlius. Jų turint galėtų ir už savus pasidaryti - bet kainelės... O galvos magnetinis ,man atrodo, pats brangiausias. Bent jau Klaipėdoje.
Apie Balvočiūtės arbatas galiu tik gerai atsiliepti. Per chemijas mamytei taip nukrisdavo kraujukas - ir leukocitai (juos grasalva pakeldavo), ir chemoglobinas, . Kai jau pradėjo nusikėlinėti chemijos dėl to, važiavau ir aš pas ją. Viską smulkiai išklausinėjo, kas kaip. Ir padarė arbatą chemoglobinui kelti. Kai pradėjo ir trombocitai nebeatsistatyti, vėl važiavau - tai turimą arbatą papildė naujomis žolelėmis. Gydytoja vis stebėdavosi, kaip taip iki normos pakyla . Klausė mamytės. Tai sakėme, kad arbatėles geriame. Bet mačiau, kad ji tuo nelabai tikėjo . Na, svarbu, kad mums tuo metu padėjo. To ir užteko.
Sėkmės Jums. Viskas susitvarkys. Tikėkit.
Sveikata
1. Gerkite daug vandens.
2. Pusryčiaukite karališkai, pietaukite kaip princas, o vakarieniaukite kaip elgeta.
3. Dažniau valgykite tai, kas auga ant medžių ir kitų augalų, rečiau - perdirbtą maistą.
4. Gyvenkite su trimis E - Energija, Entuziazmu ir Empatija.
5. Raskite laiko meditacijai, jogai ir maldai.
6. Dažniau žaiskite.
7. Perskaitykite daugiau knygų nei 2008 m.
8. Kasdien bent 10 minučių pasėdėkite tyloje.
9. Miegokite 7 valandas.
10. Kasdien 10-30 minučių pasivaikščiokite - šypsodamiesi.
Asmenybė
11. Nelyginkite savo ir kitų žmonių gyvenimo. Jūs nežinote, koks jų gyvenimas yra iš tiesų.
12. Atsikratykite negatyvių minčių apie dalykus, kurių negalite kontroliuoti.Geriau investuokite energiją į pozityvų dabarties momentą.
13. Nepersistenkite... Žinokite savo ribas.
14. Nežiūrėkite į save per daug rimtai - niekas kitas juk taip nežiūri.
15. Neeikvokite savo brangios energijos apkalboms.
16. Daugiau svajokite.
17. Pavydas - tai tik laiko švaistymas. Jūs jau turite viską, ko jums reikia.
18. Pamirškite praeities problemas. Nepriminkite savo partneriui(-ei) jo(jos) praeityje padarytų klaidų. Tai sugriaus jūsų laimę šiandien.
19. Gyvenimas per trumpas, kad švaistytume laiką nekęsdami kitų žmonių. Nejauskite jiems neapykantos.
20. Susitaikykite su savo praeitimi, kad ji negadintų jums dabarties.
21. Už savo laimę esate atsakingas tik jūs pats.
22. Supraskite, kad gyvenimas yra mokykla ir kad jūs esate čia tam, jog mokytumėtės. Problemos - tai tiesiog mokymo programos dalis, jos iškyla ir pasimiršta kaip algebros pamokos, bet išmoktas gyvenimiškas pamokas jūs prisiminsite visą gyvenimą.
23. Dažniau šypsokitės ir juokitės.
24. Nebūtina laimėti kiekvieną ginčą. Susitarkite, kad kiekvienas liksite prie savo nuomonės.
Visuomenė
25. Dažnai skambinkite telefonu savo šeimos nariams.
26. Kasdien duokite kitiems ką nors gero.
27. Visiems viską atleiskite.
28. Bendraukite su žmonėmis, kuriems daugiau nei 70 metų, ir su tais, kuriems mažiau nei šešeri.
29. Pasistenkite, kad bent trys žmonės kasdien nusišypsotų.
30. Tai, ką apie jus mano kiti žmonės, yra ne jūsų reikalas.
31. Jei sirgsite, jūsų darbas jumis nepasirūpins. O draugai pasirūpins. Palaikykite su jais ryšį.
Gyvenimas
32. Elkitės teisingai!
33. Atsikratykite visko, kas nėra naudinga, gražu ir džiaugsminga.
34. DIEVAS viską išgydo.
35. Kokia gera ar bloga situacija bebūtų, ji pasikeis.
36. Nežiūrint to, kaip jūs jaučiatės, atsikelkite, pasipuoškite ir pasirodykite žmonėms.
37. Geriausia jums dar priešaky.
38. Kai ryte atsibundate gyvas, padėkokite už tai DIEVUI.
39. Jūsų vidinis "aš" visuomet laiminga(s). Taigi būkite laiminga(s).
1. Gerkite daug vandens.
2. Pusryčiaukite karališkai, pietaukite kaip princas, o vakarieniaukite kaip elgeta.
3. Dažniau valgykite tai, kas auga ant medžių ir kitų augalų, rečiau - perdirbtą maistą.
4. Gyvenkite su trimis E - Energija, Entuziazmu ir Empatija.
5. Raskite laiko meditacijai, jogai ir maldai.
6. Dažniau žaiskite.
7. Perskaitykite daugiau knygų nei 2008 m.
8. Kasdien bent 10 minučių pasėdėkite tyloje.
9. Miegokite 7 valandas.
10. Kasdien 10-30 minučių pasivaikščiokite - šypsodamiesi.
Asmenybė
11. Nelyginkite savo ir kitų žmonių gyvenimo. Jūs nežinote, koks jų gyvenimas yra iš tiesų.
12. Atsikratykite negatyvių minčių apie dalykus, kurių negalite kontroliuoti.Geriau investuokite energiją į pozityvų dabarties momentą.
13. Nepersistenkite... Žinokite savo ribas.
14. Nežiūrėkite į save per daug rimtai - niekas kitas juk taip nežiūri.
15. Neeikvokite savo brangios energijos apkalboms.
16. Daugiau svajokite.
17. Pavydas - tai tik laiko švaistymas. Jūs jau turite viską, ko jums reikia.
18. Pamirškite praeities problemas. Nepriminkite savo partneriui(-ei) jo(jos) praeityje padarytų klaidų. Tai sugriaus jūsų laimę šiandien.
19. Gyvenimas per trumpas, kad švaistytume laiką nekęsdami kitų žmonių. Nejauskite jiems neapykantos.
20. Susitaikykite su savo praeitimi, kad ji negadintų jums dabarties.
21. Už savo laimę esate atsakingas tik jūs pats.
22. Supraskite, kad gyvenimas yra mokykla ir kad jūs esate čia tam, jog mokytumėtės. Problemos - tai tiesiog mokymo programos dalis, jos iškyla ir pasimiršta kaip algebros pamokos, bet išmoktas gyvenimiškas pamokas jūs prisiminsite visą gyvenimą.
23. Dažniau šypsokitės ir juokitės.
24. Nebūtina laimėti kiekvieną ginčą. Susitarkite, kad kiekvienas liksite prie savo nuomonės.
Visuomenė
25. Dažnai skambinkite telefonu savo šeimos nariams.
26. Kasdien duokite kitiems ką nors gero.
27. Visiems viską atleiskite.
28. Bendraukite su žmonėmis, kuriems daugiau nei 70 metų, ir su tais, kuriems mažiau nei šešeri.
29. Pasistenkite, kad bent trys žmonės kasdien nusišypsotų.
30. Tai, ką apie jus mano kiti žmonės, yra ne jūsų reikalas.
31. Jei sirgsite, jūsų darbas jumis nepasirūpins. O draugai pasirūpins. Palaikykite su jais ryšį.
Gyvenimas
32. Elkitės teisingai!
33. Atsikratykite visko, kas nėra naudinga, gražu ir džiaugsminga.
34. DIEVAS viską išgydo.
35. Kokia gera ar bloga situacija bebūtų, ji pasikeis.
36. Nežiūrint to, kaip jūs jaučiatės, atsikelkite, pasipuoškite ir pasirodykite žmonėms.
37. Geriausia jums dar priešaky.
38. Kai ryte atsibundate gyvas, padėkokite už tai DIEVUI.
39. Jūsų vidinis "aš" visuomet laiminga(s). Taigi būkite laiminga(s).
Labas vakaras
jausmelis keistas. jei ne randas ir nudribes pilvas, manyciau, kad nieko ir nebuvo... tamsi sunki ziema ejo ir praejo, o dabar gyvenu kuo normaliausia gyvenima. tikiu, kad pasveikau.
Jauciuosi taip pat Mes ir susirgome panasiu laiku...As lygiai pries metus,tik dar nezinojau kas man yra...Kol nustate musu medikai Gydyma pradejo tik gruodzio 1.Ir randai pas mane ne ant pilvo,o virsuje sone Tikiu,kad pasveikome
Babanecka rase,kad man gerai TA Dare rentgena - viskas gerai Bet kiek drebejau Meldziausi visiems dievams Dabar rugsejo men.kraujas ir echo.
Mes sode visai apsigyvenome Labai faina ten Lauke visa diena,irgi baseinai,supynes,grynas oras Ir visokie saslykai (nors ir ne visai sveika,bet laabai skanu ) Grizom porai dienu,nes sestadieni krykstisim musu mazaja
Visoms visoms jums sveikatos ir laimes
QUOTE(ragnez @ 2009 07 20, 13:27)
jausmelis keistas. jei ne randas ir nudribes pilvas, manyciau, kad nieko ir nebuvo... tamsi sunki ziema ejo ir praejo, o dabar gyvenu kuo normaliausia gyvenima. tikiu, kad pasveikau.
Jauciuosi taip pat Mes ir susirgome panasiu laiku...As lygiai pries metus,tik dar nezinojau kas man yra...Kol nustate musu medikai Gydyma pradejo tik gruodzio 1.Ir randai pas mane ne ant pilvo,o virsuje sone Tikiu,kad pasveikome
Babanecka rase,kad man gerai TA Dare rentgena - viskas gerai Bet kiek drebejau Meldziausi visiems dievams Dabar rugsejo men.kraujas ir echo.
Mes sode visai apsigyvenome Labai faina ten Lauke visa diena,irgi baseinai,supynes,grynas oras Ir visokie saslykai (nors ir ne visai sveika,bet laabai skanu ) Grizom porai dienu,nes sestadieni krykstisim musu mazaja
Visoms visoms jums sveikatos ir laimes