Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena VILTIS...

smile.gif
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 07 20, 10:51)
Sėdėjau namie , atsidariusi visus langus ir duris, dideliai mamos baimei, kad sutrauks skersvėjis  schmoll.gif .
http://s17.rimg.info...571a2f33d0c.gif[/img]

pastabėlė: tongue.gif
Kiek žinau, kai karštos dienos - langus uždaryti ir užuolaidas užtraukti. Nes karštis iš lauko skverbiasi į namus. Langus praverti ryte arba pavakare, kai ne taip karšta, t.y. lauke oras vėsesnis. Tada atgaiva. smile.gif
Atsakyti
laba diena hi.gif

nors ir paveluotai, bet pirmiausia - sveikinu Rasu Lanka su praejusia gimimo diena 4u.gif

Ugn*Inei linkiu stiprybes. tokia mazute, lieknute mergyte, o tiek ryzto ir energijos turi, kad pavydet galima. sveik. siaubelis tos operacijos, bet viskas bus gerai. smagu skaityt, kad tas nelabasis pasidave chemijai.

Shaiba 4u.gif

Romantike, rasau a.z.

na o mes su seimyna sitas karstas dieneles praleidom sode. geris, zinokit. net nesusimasciau apie saule - na nesideginau tai tikrai. vaikams pripuciama baseina irgi pieveleje po obelimis staciau, nors vyriskiai ir siule statyti saulekaitoj - kad greiciau vanduo prisiltu. bet nenorejau - bent is dalies pavesis, o karsta diena saltas vanduo gaivina.

iskraustem sandeliuka - dabar ten bus vaikams grazus kambarelis, jau kaip voveriukai susinese zaislus. nupjovem zoles - beveik menesi nepjauta, tai taip isvesejusi, kaip dziungles. aproviau garsvas, kad dar islikes vienas kitas dekoratyvinis augalelis pasimatytu - gaila, dauguma jau baige zydeti, o kas zydi - tai ne pavadinimu nezinau.

paukstukai, prisimenat, rasiau - jau isskride is lizdo, tuscia. uztat kitos obels drevej gyvena drieziukas, o lauko kriauklej, kuri per lietus nuolat pilna vandens - didziule rupke pamatine, tamsiai ruda ir visa karpuota. grazuole lotuliukas.gif

adis, mano mama visada taip daro karstomis dienomis - nakti vedina, ryta uzsidaro langus ir uzsitraukia uzuolaidas. musu namuose tai neimanoma - butukas musu virsutiniam mansardiniam aukste, turim pietini stogo slaita, tai kai saulute pasviecia, skubam atsidarineti visus kiek imanoma langus, kad bent kiek pajudintu ora... nors ir karstas, bet vis vejelis...

jausmelis keistas. jei ne randas ir nudribes pilvas, manyciau, kad nieko ir nebuvo... tamsi sunki ziema ejo ir praejo, o dabar gyvenu kuo normaliausia gyvenima. tikiu, kad pasveikau.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 07 20, 11:27)
laba diena hi.gif

jausmelis keistas. jei ne randas ir nudribes pilvas, manyciau, kad nieko ir nebuvo... tamsi sunki ziema ejo ir praejo, o dabar gyvenu kuo normaliausia gyvenima. tikiu, kad pasveikau.

wub.gif linkiu, kad sitas jausmelis butu nuolatinis, wub.gif
Atsakyti
laba diena

[b][b]Ragnez , pasiklausk chirurgo ir jei galima po truputį jogos pratimukų , pilvo presiuko ir vėl pilvelis bus gražus, na randukas niekur nedings.
Kai baigsiu kursą reikės ir man to imtis . Grožis man jau ne taip aktualu, bet kai 3 kartus dideli pjūviai padaryti per pilvą , vienaip ar kitaip pajuda vidiniai organai, noriu , kad pūslė stipriau laikytųsi.Dar problemų didelių nėra, bet jaučiu , kad reikia stiprinti.[/B]Papildyta:
[quote=ragnez,2009 07 20, 12:27]laba diena hi.gif[/B]
paukstukai, prisimenat, rasiau - jau isskride is lizdo, tuscia. uztat kitos obels drevej gyvena drieziukas, o lauko kriauklej, kuri per lietus nuolat pilna vandens - didziule rupke pamatine, tamsiai ruda ir visa karpuota. grazuole  lotuliukas.gif

adis, mano mama visada taip daro karstomis dienomis - nakti vedina, ryta uzsidaro langus ir uzsitraukia uzuolaidas. musu namuose tai neimanoma - butukas musu virsutiniam mansardiniam aukste, turim pietini stogo slaita, tai kai saulute pasviecia, skubam atsidarineti visus kiek imanoma langus, kad bent kiek pajudintu ora... nors ir karstas, bet vis vejelis...

Kaip smagu , kad turit tokių "kaimynų" , aš anksčiau šiltnamyje turėjau koloniją rupužiukių, dabar kai jo neliko, susikraustė visos į gėlyną.

Na sėdint dieną su užtrauktais langais mane ištiktų prieblandos klaustrofobija.Aš žiemą nuo 15 val deguosi šviesą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 20 liepos 2009 - 12:00
aha, joga smagu.

mano vyras visokios elektronikos megejas, turi namie parneses szavotiska "treniruokli" - prie televizoriaus jungiamas papildas ir "laiptelis". per juos galima zaisti zaidimus, sokti ar sportuoti. turim ivairiu video "zaidimu" - tarp ju aerobika, lengvoji atletika, boulingas, slidinejimas, ir joga. zaidimai "gudrus" - turi tam tikru lygiu padaryti pratimus, kad "duotu" nauju. tai taip ir "pazaidziu" laikas nuo laiko.

grynai pilvo presui ir ivairiu tempimo pratimu, kur reikia itempti liemeni nedariau, kol buvo stoma - nebet kokius netiesioginius, kurie ir pilvo presa itraukia. bet dabar tikriausiai jau ir galima butu g.gif

o gal kas esate isbandziusios tai ci?
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 07 20, 12:27)

ragnez, ir aš tikiu, kad pasveikai. Smagiai leidi laiką, tokiuose mažmožiuose tiek daug džiaugsmo, gera skaityti. Esi pagerbta tarp savo vyrų tongue.gif tongue.gif

.GABIJA. 4u.gif

Aš viena visą savaitgalį ir dar pora dienelių, vyras dviračių žygyje po Žemaitiją. Pagaliau prikalbinau užsiimti mėgiama veikla, nes jau kelinti metai gyvena mano gyvenimą.

Nesijaučiu vieniša, akyviai draugė šefuoja. Šeštadienį smagiai pliurpėmės su raudono vyno pagalba. tongue.gif Vakar vaikėme debesis, išėjus pasivaikčioti, jie grasino mums. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2009 07 20, 13:49)
grynai pilvo presui ir ivairiu tempimo pratimu, kur reikia itempti liemeni nedariau, kol buvo stoma - nebet kokius netiesioginius, kurie ir pilvo presa itraukia. bet dabar tikriausiai jau ir galima butu  g.gif

Bandyk išmokti vaikčioti „įtraukus“ pilvą, pradžioje sunkoka, kai įpranti kitaip neišeina. „Įtrauktas“ pilvas savotiškas lengvas raumenų įtempimas. Man pavykdavo pradžioje tik su tam tikra atributika -aukštakulniais... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 20 liepos 2009 - 13:04
QUOTE(adis @ 2009 07 20, 14:02)
ragnez, ir aš tikiu, kad pasveikai. Smagiai leidi laiką, tokiuose mažmožiuose tiek daug džiaugsmo, gera skaityti. Esi pagerbta tarp savo Bandyk išmokti vaikčioti „įtraukus“ pilvą, pradžioje sunkoka, kai įpranti kitaip neišeina. „Įtrauktas“ pilvas savotiškas lengvas raumenų įtempimas. Man pavykdavo pradžioje tik su tam tikra atributika -aukštakulniais... tongue.gif

Tarpvietės ir pilvo raumenims labai gerai stiprina ir visai nereikia gaišti laiko , galima daryti ir sėdint ir gulint. Iškvepiant stipriai sutraukti pilvo raumenis ir sulaikius kvapą kiek palaikyti.Tai man labai padėjo po 2-os operacijos, kai šlapimo pūslė buvo nelabai į teisingą vietą padėta.Tai galima daryti net autobusu važiuojant.Tik man dabar kilo abejonė , kad tai suaktyvina kraujotaką, o kadangi pas mane metastazės vaikšto po žarnyną , kažin ar neturi poveikio jų mitybai?

Tai ci man įdomu, bet kur ją kaime rasi.
Didžiuosiuose miestuose , pasidomėkit Google tikrai rasit tokį klubą.
Gal ezoterikos parduotuvėse yra kasečių su tai ci pratimais? Bet su grupe aišku geriau.
Atsakyti
Chi Gong mankštos.
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 07 20, 14:18)

Didžiuosiuose miestuose , pasidomėkit Google tikrai rasit  tokį klubą.
Gal ezoterikos parduotuvėse yra kasečių su tai ci pratimais? Bet su grupe aišku geriau.

Ne tai chi, bet vis gi geras dalykas:
Chi Gong mankštos
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 07 20, 14:18)
Didžiuosiuose miestuose , pasidomėkit Google tikrai rasit  tokį klubą.

tai ci mokytoja viena zinau, cia pat, prie namu...
tik vat ar bandet kas nors? ar verta prasidet?

kol kas, kaip cia geriau issireiskus, "beveik" noriu, bet dar kazko truksta, kad nueiciau i tuos uzsiemimus...
tai ci draugija
uzsiemimai "smaragdo mieste" - vaikams ir suaugusiems
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 07 20, 12:27)

oi, kaip smagu skaityt 4u.gif Kuo tiki, tas ir yra.
Žinok, aš lygiai taip pat jauciuosi. Man visa tą "gėrį" primena kiek pamažinta viena kūno dalis ir pakeista šukuosena smile.gif Bet tokia dabar laaabai sau patinku.

Na, o gyvenimas visiškai normalus, sakyčiau net normalesnis, nes pasikeitė požiūris į daug ką. Ir saulės nevengiu. Aišku, nesideginu taip, kaip anksčiau, bet ir nebėgu nuo jos. Tiesiog man saulė netrukdo. Ir paplaukioti ežeruose labai mėgstu.

Aš jogą lankau nuo pavasario. Gėris tiek sielai, tiek kūnui. Man patinka. Iš pradžių kai kurių asanų bijojau dėl rankos, bet paskui įsidrasinau ir viską darau kartu su grupe.

Gyvenimas yra gražus!

Sėkmės visoms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryke: 20 liepos 2009 - 15:43
QUOTE(ragnez @ 2009 07 20, 15:26)
tai ci mokytoja viena zinau, cia pat, prie namu...
tik vat ar bandet kas nors? ar verta prasidet?

kol kas, kaip cia geriau issireiskus, "beveik" noriu, bet dar kazko truksta, kad nueiciau i tuos uzsiemimus...
tai ci draugija
uzsiemimai "smaragdo mieste" - vaikams ir suaugusiems

Gal bijai smegenų „plovimo“. Aš taip norėčiau jogą lankyti, bet...pas mus tik respublikinė jogos mokykla veikia, o ten neapsieina be tam tikros pasaulėžiūros formavimo. Būdama labai imli ir pasiduodanti, nežinau ar man to reikia ir ar aš to noriu...nes kartasi pakvimpa sektantizmu ir prijaučiančių aukštinimu. atsiranda visokie mokytojai, dažniausia su slaviškomis pavardėmis. Nieko prieš neturiu prieš slavus, bet turiu prieš prieš tokio tipo mokytojus.
Atsakyti
Nelabai suprantu smegenų plovimo baimės.

Mes jau tiek patyrę, kad jau bent man likusi tik viena baimė , kad vėl nebus remisijos.
Rašau apstrakčiai, neįvardidinant kas tai :joga, reiki ar dar kas nors.
Bijoma net nepasižiūrėjus , kas tai.Juk niekur neprašo krauju pasirašyti.Visos esate stabilios psichikos, tai nesudarys sunkumų atsirinkti , tai kas nepriimtina.
Net joga priklauso nuo meistro , žinau vienos draugės mokykla pritaikyta grynai fizinei būklei gerinti, kitos draugės mokykla daug gilinasi ir į psichologinius dalykus.Nepatinka ideologija, pasiklausai ir atmeti kas tau netinka.
Buvau vienoje jogos mokykloje, išsipirkau vieną užsiėmimą- nepatiko .Daugiau nėjau.Ir jokių problemų.

Nebūtini rytietiški gydymosi metodai.Važiuokite ir TIKĖKITE į Lietuvos šventomis vietomis.
Tik bėda , kad mūsuose yra tik vienas sveikatinimosi šaltinis malda-sielai ir kūnui gydyti.

O rytietiškos mokyklos dar pajungia sveikatinimui ir fizinį kūno judėjimą.Štai aš ir noriu tokios sintezės.
Nesėdėčiau aš tame kaime ir būtų jėgų važinėti autobusais/višta neturiu teisių/ viską išbandyčiau vardan sveikatos.Išskyrus "Tikėjimo žodį"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 20 liepos 2009 - 17:06