QUOTE(adis @ 2009 07 17, 08:52)
tu nemiegi gi...nemiegančioji gražuolė (atvirkčias variantas miegančiajai). Gal dieną pamiegi?
Jei vartoji raminamuosius, alkoholio, ypač su burbuliukais reikėtų vengti. Burbuliukai kepenims negerai, atrodo, nieko tokio. Net nežinau, iš kur aš taip žinau. Žinau ir tiek... Kai gydymas visokių burbuliukų privengiu. Net boržomio mineralinį geriu tik nugazuotą, kai atidarytas pastovi. Šampanas, sidras tikrai negerai.
Į koncertą gal pavakare nueik, jei visą dieną tęsis. Vis pažmonys, išėjimas iš namų.
Babanyt, gal galėtum iki Vilniaus 22 d. pavažiuoti. Pasikviesk dar shaibą.
Jei vartoji raminamuosius, alkoholio, ypač su burbuliukais reikėtų vengti. Burbuliukai kepenims negerai, atrodo, nieko tokio. Net nežinau, iš kur aš taip žinau. Žinau ir tiek... Kai gydymas visokių burbuliukų privengiu. Net boržomio mineralinį geriu tik nugazuotą, kai atidarytas pastovi. Šampanas, sidras tikrai negerai.
Į koncertą gal pavakare nueik, jei visą dieną tęsis. Vis pažmonys, išėjimas iš namų.
Babanyt, gal galėtum iki Vilniaus 22 d. pavažiuoti. Pasikviesk dar shaibą.
Tai saunu greit prabegs tos 5 dienos karstis tai jauciu daugumai ne draugas
nesimiega nors tu ka siksnosparnis pasidariau o diena su mergiote biskuti pasnaudziu negeriu dabar nieko is raminanciu gal todel bludnastis ir pasidariau siaip nemegstu as sampano paskutini kart geriau bealkoholini alu
o i ta koncerta tai pagalvosiu 16 val. tai jauciu ir karstis nebus nusleges o kept ant saules nelabai turiu noro
o del 22 i Vilniu tai man 23 reikia i santarus tai nezinau ar vazinesiu kasdien
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 07 17, 10:40)
Aš tuo metu jokių vaistų negėriau apart Nošpos, chemo atostogos jau buvo pasibaigusios.
Jei retkarčiais išgersi pusę taurės šampano , gal nieko.Žiūrint kokie vaistai.Aplamai gazuotų gėrimų kepenys nemyli.
Jei retkarčiais išgersi pusę taurės šampano , gal nieko.Žiūrint kokie vaistai.Aplamai gazuotų gėrimų kepenys nemyli.
nu suprantu kad ne sventine proga geret tik siaip toks idomus budas
mano norai ir liks tik norais nes tramadoli karts nuo karto geriu tiek laukiau dar palauksiu kada galesiu nors vyno tai isgeriu kartais ir tik raudono