Aš gavau laišką iš Medicininės genetikos centro. Kvietimas atlikti šiuos tyrimus buvo todėl, kad: " Diagnozavus ligą iki 35 m. amžiaus yra didesnė tikimybė, kad ją gali lemti paveldima mutacija minėtuose (BRCA 1 ir BRCA 2) genuose".
Atvykstant reikėjo turėti gydytojo siuntimą su išrašu. Atsakymas buvo kažkur po poros savaičių, pasiskambinau. Dar tebeturiu tą seną laišką, jei sugalvotumėt važiuoti, gydytojų genetikų konsultacijai galima registruotis telefonu 8-5-2365116. Ir dar ten nurodyta: "Dėl papildomos informacijos skambinti +370-682-52699 (gyd.Jūratė Kasnauskienė) arba gydytojos asistentas R. Janavičius +370-650-33182". Gal pravers tie telefonai, jei sugalvotumėt pasikonsultuoti.
---------
Negėriau aš tų vaistų visų, , tik tą antidepresantą Citalopram. Poveikio jokio, bet ir sakė, kad jis bus tik po 2-3 sav., Pagersiu dar šiek tiek tą patį, pažiūrėsiu, kaip čia bus. Eksperimentas
Laba diena ,mergaites.
mou ,mieloji,laikykis is visu jegu,as irgi tikiu stebuklais,prasau kiekviena diena dievo,kad padetu tau.
babanecka ,tu irgi laikykis,kad viskas butu gerai
Ir Ugninei taip pat daug daug sveikatytes ir sekmes,kad greiciau liga butu iveikta iki galo
rasu lanka ,as uz tavo pasiulyma O del genu as nesitikrinciau
saulelydis ,jo palyjo pas mus kaip reikia,o siandien vejas stiprus
arune ,bet jeigu nera poveikio,tai reiskia blogai jautesi? Del depresijos...Gal neeksperementuok tada,ka?
O mano senelis mire Sedejom su sese ambasadoje tvarkeme viza ,galvojau dar spesiu gyva pamatyti - paskambino,kad nespejau Ryte anksti isvaziuoju su sese,tevai siandien.
mou ,mieloji,laikykis is visu jegu,as irgi tikiu stebuklais,prasau kiekviena diena dievo,kad padetu tau.
babanecka ,tu irgi laikykis,kad viskas butu gerai
Ir Ugninei taip pat daug daug sveikatytes ir sekmes,kad greiciau liga butu iveikta iki galo
rasu lanka ,as uz tavo pasiulyma O del genu as nesitikrinciau
saulelydis ,jo palyjo pas mus kaip reikia,o siandien vejas stiprus
arune ,bet jeigu nera poveikio,tai reiskia blogai jautesi? Del depresijos...Gal neeksperementuok tada,ka?
O mano senelis mire Sedejom su sese ambasadoje tvarkeme viza ,galvojau dar spesiu gyva pamatyti - paskambino,kad nespejau Ryte anksti isvaziuoju su sese,tevai siandien.
QUOTE(SVETA K. @ 2009 07 09, 17:40)
Liūdna, užuojauta įgijai dar vieną angelą sargą.
QUOTE(arune @ 2009 07 09, 18:39)
Aš gavau laišką iš Medicininės genetikos centro. Kvietimas atlikti šiuos tyrimus buvo todėl, kad: " Diagnozavus ligą iki 35 m. amžiaus yra didesnė tikimybė, kad ją gali lemti paveldima mutacija minėtuose (BRCA 1 ir BRCA 2) genuose".
Atvykstant reikėjo turėti gydytojo siuntimą su išrašu. Atsakymas buvo kažkur po poros savaičių, pasiskambinau. Dar tebeturiu tą seną laišką, jei sugalvotumėt važiuoti, gydytojų genetikų konsultacijai galima registruotis telefonu 8-5-2365116. Ir dar ten nurodyta: "Dėl papildomos informacijos skambinti +370-682-52699 (gyd.Jūratė Kasnauskienė) arba gydytojos asistentas R. Janavičius +370-650-33182". Gal pravers tie telefonai, jei sugalvotumėt pasikonsultuoti.
---------
Negėriau aš tų vaistų visų, , tik tą antidepresantą Citalopram. Poveikio jokio, bet ir sakė, kad jis bus tik po 2-3 sav., Pagersiu dar šiek tiek tą patį, pažiūrėsiu, kaip čia bus. Eksperimentas
---------
Ačiū , Arūne, Tikriausiai niekas nieko taip iš karto ir nedaro. Juk galima pasiimti popierėlius, ir pasikonsultuoti tik iš pradžių . Tada pasverti visus už ir prieš. Nors, abejoju, ar mano šeimos gydytoja taip lengvai duotų tam siuntimą. Sakytų - prisigalvojimai, ir tiek. Na, žiūrėsiu, ką čia darysim...
O pas psichologą šiandien buvot?
QUOTE(SVETA K. @ 2009 07 09, 18:40)
Svetočka, užuojauta dėl senelio netekties. Daug kas ne nuo mūsų tepriklauso. Tikriausiai taip buvo surėdyta, kad nebespėjote jo susitikti. Visą laiką mums atrodo, kad daug ko nepasakėme išėjusiems mylimiems. Tesaugo dabar jis tave iš aukštybių ir tebūna ramybė jam.
Dabar ir save turi pasaugoti. Neperliūdėti. Taip jau yra. Stiprybės tau, dvasios ramybės ir paguodos.
Mou, Ugn*Inuke, Babaniuk - mieliausios brangutės. Te Viešpatėlis būna su jumis ir tesuteikia didžiausią dovaną..................
Sveikos, mergaitės,
Mergaitės mieliausios , gal susitarkime ir kokią nors valandą (pvz. 21val. 30 min. ) sušnekėkime visos , kas galite ir turite jėgelių po maldelę už šias Mūsų draugutes, - po maldelę ir po palinkėjimą. Gal bus išgirsta, jei tai vyks vienu metu?
Gaila, nespėjau prisijungt anksčiau, paskityt žinutės, bet dūšioj su jumis....
Užuojauta, Sveta....
Mou, babania, Ugn*ine - laikykitės... Juk visada yra vilties...
Mamai pagrindinė chemo baigta, efektas teigiamas (šiandien pasiėmiau KT nuotraukas ir aprašus). Paliktas avastinas ir palaikymas 5FU.
Jaučiasi mama pusėtinai (šiandien, sakė, darže ravėti buvo). Tiesa, buvo labai išopėjus burna (padėjo Gel Clair) ir šokinėja spaudimas (greičiausiai avastino poveikis).
.GABIJA. - jūs tuo tarpu irgi baigėt?
QUOTE(rasų lanka @ 2009 07 09, 12:33)
Mergaitės mieliausios , gal susitarkime ir kokią nors valandą (pvz. 21val. 30 min. ) sušnekėkime visos , kas galite ir turite jėgelių po maldelę už šias Mūsų draugutes, - po maldelę ir po palinkėjimą. Gal bus išgirsta, jei tai vyks vienu metu?
QUOTE(SVETA K. @ 2009 07 09, 17:40)
Užuojauta, Sveta....
Mamai pagrindinė chemo baigta, efektas teigiamas (šiandien pasiėmiau KT nuotraukas ir aprašus). Paliktas avastinas ir palaikymas 5FU.
Jaučiasi mama pusėtinai (šiandien, sakė, darže ravėti buvo). Tiesa, buvo labai išopėjus burna (padėjo Gel Clair) ir šokinėja spaudimas (greičiausiai avastino poveikis).
Linkėjimai ir nuoširdi padėka už palaikymą nuo mūsų MOU
ir nuo Babanytės
ir nuo Babanytės
Linkėjimai ir nuoširdi padėka už palaikymą nuo mūsų MOU
ir nuo Babanytės
Sveikatos, užsispyrimo , optimizmo ir pergalės .
http://www.15min.lt/...00/48246/?fid=2
Čia paskaitykite apie krūties auglius.Mano draugę trys konsiuliumai gąsdino, kad piktybinis, gerai ji stiprius nervus turėjo.Iš ketvirto karto apsisprendė, kad gerybinis, bet vistiek išoperavo.
Vakar padarė ekstra pilvo echoskopiją.Kaip sakiau - tulžyje smėlis.Jau tuoj daktaru patapsiu .Diagnozę teisingai nusistačiau. Sakė geriau būtų akmenukai, nes nemato , kur jis užstrigęs ir graužia.Atidėjo chemo pirmadieniui.Visą savaitę neišbyra, pilvą skauda.Nieko negaliu veikti, oi kaip pykta.Galima tik operuoti, pasirodo iš tulžies pūslės kitais nepašalinsi.
Chemo tempiasi į rudenį, o aš noriu prie jūros.
O neutrofilai kažkaip sėdint "ant džiuvėsių" atsistatė.Nieko nesuprantu.
Gero savaitgalio.
ir nuo Babanytės
Sveikatos, užsispyrimo , optimizmo ir pergalės .
http://www.15min.lt/...00/48246/?fid=2
Čia paskaitykite apie krūties auglius.Mano draugę trys konsiuliumai gąsdino, kad piktybinis, gerai ji stiprius nervus turėjo.Iš ketvirto karto apsisprendė, kad gerybinis, bet vistiek išoperavo.
Vakar padarė ekstra pilvo echoskopiją.Kaip sakiau - tulžyje smėlis.Jau tuoj daktaru patapsiu .Diagnozę teisingai nusistačiau. Sakė geriau būtų akmenukai, nes nemato , kur jis užstrigęs ir graužia.Atidėjo chemo pirmadieniui.Visą savaitę neišbyra, pilvą skauda.Nieko negaliu veikti, oi kaip pykta.Galima tik operuoti, pasirodo iš tulžies pūslės kitais nepašalinsi.
Chemo tempiasi į rudenį, o aš noriu prie jūros.
O neutrofilai kažkaip sėdint "ant džiuvėsių" atsistatė.Nieko nesuprantu.
Gero savaitgalio.
Laba diena.
Lietus...
Apturejau siandien nemalonu "nuotyki" namuose.
Saldytuvas kazkaip labai garsiai urzge, tai norejau ji biski is vietos isjundint ir apkabinau ranka is operuotos puses. Mane kaip trenke elektra... Rankos visos nuo plastakos iki pazasties nejauciau gal pusvalandi... Tokie nemalonus pojuciai dabar. Istepiau Traumeel'iu.
Reikejo gi man Buna, kad padarai, nepagalvojus, o rezultate...
Lietus...
Saldytuvas kazkaip labai garsiai urzge, tai norejau ji biski is vietos isjundint ir apkabinau ranka is operuotos puses. Mane kaip trenke elektra... Rankos visos nuo plastakos iki pazasties nejauciau gal pusvalandi... Tokie nemalonus pojuciai dabar. Istepiau Traumeel'iu.
QUOTE(romantikė @ 2009 07 11, 13:37)
Laba diena.
Lietus...
Lietus...
Įsivaizduoju koks "kaifas" buvo.Dar labai neišsigąsk.Elektros šoku, net ligas gydo: širdį gaiviną , anksčiau , dabar nežinau , psichoterapijoje naudojo.
http://techno.su.lt/...a/knyga1/h2.pdf
O čia radau apie gydymą elektros šoku , visa disertacija.
Kaip didžiausias pavojus minimas neigiamas buitinės elektros smūgio poveikis širdžiai.
O pirmadienį kvietiesi meistrą.Neduok dieve mergaitei trenktų, ypač pavojinga, jei grindys drėgnos ir plytelėmis išklota.
Skaičiau, kad bulvių žiedų antpilas su degtine tinka nuo vėžio.Bet neparašytas nei kiek , nei kaip naudoti.gal kas girdėjote?
QUOTE(ifauru @ 2009 07 09, 22:04)
Sveikos, mergaitės,
Užuojauta, Sveta....
Užuojauta, Sveta....
sveikutes,
sakykit cia ju rasote apie burnos plovikli ALOCLAIR?ar kazkoks dar kitoks yra?mano sunui kaip tik nuo vakar, po antros chemo isopejo burnyte-oi kaip gaila vaikucio, naudojam Aloclair ir Octenidol. sakykit gal jus turite efektyvesniu vaistuku nuo burnos opejimo?ir dar israse dabar mums Diflucan-gal ir apie si vaista ka nors galite pasakyti,as tik tiek kad jo kosmine kaina
kasdien vis skaitau ka kalbate ir negaliu atsistebeti jusu stiprybe.....