QUOTE(SVETA K. @ 2009 07 08, 23:50)
Labas vakaras! Vel man nesimiega Kazkaip taip prastai su tuo miegu Dar siandien liudna zinia suzinuojau kad seneliui labai blogai Jis gyvena Kaliningrado srityje,tevai rytoj po pietu vaziuos,tik taip greiciausiai galima,nes vizos.Verkiau visa diena,jeigu iseis vaziuosiu veliau.Jam jau 85 metai,gyvena ten vienas.Gal dar spesiu pamatyti.
Mane irgi pilnatis neigiamai veikia Gabija Ir aciu uz Mocarta Man labai jo muzika patinka
Saulelydis ,gal zinai kaip mou? Babania ligonineje.sveikatytes jai daug
Mane irgi pilnatis neigiamai veikia Gabija Ir aciu uz Mocarta Man labai jo muzika patinka
Saulelydis ,gal zinai kaip mou? Babania ligonineje.sveikatytes jai daug
Labas, gaila senelio, bet neverk labai. Ašaromis jam nepadėsi, o sau - pakenksi...Gražų amžių nugyveno, o Tau reikia saugoti save, kad taip pat tiek sulauktum
Žinokit, dėl MOU neramu Bandžiau porą kartų skambinti, atmeta. Rašiau SMS- tyla. Babania prieš kelias dienas kalbėjo, tai sakė, kad šiaip sau. Entuziazmo nebėra, o viltis, kaip visada,............ paskutinė....
Ji man rodė laišką, kur Lt medikai tos vilties suteikė labai mažai, bet.....
Neįsivaizduoju kaip ji dabar turi jaustis.... Juk ne akmens amžiuje gyvenam...
Babaniai irgi nekas Nualpusi buvo, visokių blogybių jau randa... Ligoninėje...
O pas mus tiek prilijo Bet Klaipėdai ko gero dar daugiau kliuvo, ar ne, Sveta ? Ir Vilnius skendo... Žodžiu, braškių likučiai jau sumaišyti su žemėm. Dabar eisim vyšniauti