QUOTE(Gruode33 @ 2009 07 07, 18:55)
Adis, aciu. As turiu diskeli supratimai, gavau onkologiniam, tai darau pagal juos. Dar man buvo stipriai su pratimais pagelbejusi Rasu lanka(aciu ir jai, ji tikra saunuole). Labai dziugu, kad atsiliepete ir davet patarimu. Aciu. Manksteles darau, tai suni vedu pasivaikscioti, kol jis vaiksto, rankas mankstinu, tai laukiu, kol vakariene baigs virti, irgi paimu lazda padirbeju, tai prie TV, rankas pasukioju.
Dar norejau paklausti, kada pastebejot palengvejima po cyclo3forte? As geriau detralexa, tai po 3 men jokio rezultato, tada ir meciau gerti. Mano kraujagisles labai silnos, trukineja,vis melyne atsiranda ne is sio, nei is to, tai dabar stiprinu dar papildomai kraujagysles.
Sveikute,
Gruode,
Mamytė Cyclo3forte gėrė 9 mėn. Nei blogiau, nei geriau. Bet gydytoja patarė vis tiek gerti. Dabar tik truputi darome pertrauką. Nežinau, ar sutapimas, bet paskutiniu metu rankelė "susileidžia" šiek tiek rečiau. Ar neteks vėl greitu laiku sugrįžti prie jų. Na, palauksim dar , kol pilnatis baigsis. Šie vaistukai pradeda veikti tik po 3 mėn. Tas pats ir su Detralexu. Gal per trumpai dar vartojot.
Nesuprasi, nuo ko daugiau tinsta. Mamytė sunkių darbelių irgi nedirba, saugosi, bet kadangi vaikšto su lazdele, kai ilgiau ja pasinaudoja (pvz. kai išvykstam į miestą ar dar kur ) tai iškart patinsta nuo pat pirštų narelių iki pat pažasties.
Grįžus truputi pailsina. Ji mėgsta prigulti ant sofos , o rankelę uždeda ant atlošo - žiūrėk, po kiek laiko ir atsileidžia - vėl pasimato nariukai...
O dėl padėjimo su pratimukais - tai čia visur mūsų
Adis pagelbėja. Kažkada ji man, po to aš Jums.
Mūsų
Adis neišsenkantis žinių bagažas ir paieškų tarnyba.
Dėl mėlynių gal reiktų pasitikrinti trombocitus, ar šiaip bendrą kraujuką? Laikykitės. Pasipasakokit retkarčiais apie save - kaip einasi...
QUOTE(SVETA K. @ 2009 07 07, 18:59)
Laba diena
Pasijutau kaip kazkoks antrarusis zmogus...Nesuprantu,kam tada isvis skelbti tokius dalykus,kad nemokamai? Toks ju ir gerumas iseina,to cirko...O gal as ir neteisi,gal perdaug jautriai sureagavau.
SVETA, Na, tikrai širdį užgaunanti situacija. Reikia ją kuo greičiau užmiršti. Tai to žmogelio problema, ir kaip yra pasakyta - "...jis nežino, ką daro (sako)..." Jūs sureagavot taip, kaip daugelis būtų sureagavę, todėl jau dėl šito tikrai nesigraužkit. Visada stenkitės atsiriboti nuo tokių situacijų joms įvykus. Tiesiog PALIKDAMA SUKELTĄ TO ŽMOGAUS PROBLEMĄ JAM. TEGUL JIS TEN IŠ JOS IR KAPSTOSI. Jūs jo neprašėte, kad papostringautų. O Jums - Jūsų gyvenimas.
Aukščiau nosytę ir varykit toliau laimingų ir meilingų dienų su šeima leisti...
Gabija - Ačiū už Mocartą. Šaunuoliai , kad himną giedojot su radijuku...
Vakar tiek prirašiau, tiek turėjau įspūdžių iš šventinės dienos - ir dingo internetas trumpam, o su juo mano džiaugsminga litanija. Nebesugebėjau visko atkartoti.
Išgaravo kūrybinė gyslelė... Tik dar prisiminsiu, kad tiek buvo dainų išdainuota, kur turėjo V.Kernagis dainuoti. Taip ir atrodė, kad tuoj tuoj jis išstos...Deja... Bet vis tiek jo visur buvo pilna...
Mergaitės geriančios Tamoksifeną ir pan. vaistukus po gydymo - Ar Jums neskauda kojų kauliukų, raumenų. Mamytei skauda ramybės būsenoje (ne tiek, kad negalėtų iškęsti, bet zyzia...) gulint, sėdint. Pakeičia padėtį - kuriam laikui praeina. Kartais pradeda skaudėti kulšį, eina link kelio sąnario, paskui lyg į blauzdos raumenis. Kai vaikšto , nieko nejaučia.
Jei skauda kulšį, būtų galima manyti, kad gal tasai kauliukais žemyn žygiuoja, bet esu skaičiusi, kad į ilguosius kaulus neina, bet kas čia žino.
Gydytoja sakė, kad šalutinis Letrozolio (vietoj Tamoksifeno) poveikis. Iki vizito dar tolokai...
Ar geriat , jei skauda kokius nuo skausmo vaistukus?
Visoms gero vakaro, ramios nakties, šviesaus ryto ir puikios savijautos.