Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena VILTIS...

http://www.delfi.lt/...php?id=22962273

Akivaizdu ir įtikėtina, bet skaitai ir vėl netiki, kad taip būna.Paskaitykit. O komentarai , tai tiesiog atrodo žmonės nuo stogo nukrito ir neišsigydė smegenų sukrėtimo.
1-as to Kermokas,
2009 07 05 20:00Siūlau boikotuoti - mirti nuo vėžio, nesigydyti. kai medikai pajus babkių stygių, atpigins vaistukus dešimt kartų wink.gif

O,pirmas savanoris boikotuoti ar būsit,jei vėžiu susirgsit?

2-as jooooo,
2009 07 05 18:41Paskaičiau šį kopmentarą, tai kliedesys arba rašė žurnalistas. Žurnalistai prirašo masę straipsnių apie "išgydymus". paskui žmonės reikalauja neįmanomo. Pvz.:visą gyvenimą rūkė,gėrė,nesaugojo sveikatos ,susirgo vėžiu ir nori ,kad jam įdėtų sveikatą. Ir kitų ligų negalima išdydyti dėl palaido gyvenimo būdo,o čia vėžys! ČIA VISOS PASLAPTYS KLIEDINČIAM. KAS PAŽĮSTA TOKĮ ŽMOGŲ, KURIS BŪTŲ MATĘS IŠGIJUSĮ NUO VĖŽIO?

Štai taip žmonės galvoja apie mūsų ligą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 05 liepos 2009 - 19:52
Laba diena mergaites, As visai gal ne i tema, bet iskilo toks klausimas, gal kas zino ar pateda uzkalbejimai? Nuo vezio kiek zinau tikrai ne, bet gal sakau galima pagyditi limfostaze. Pas mane pacia ranka patinusi, gal sakau, galima butu pagelbeti uzkalbant. Is kazkur girdejau, kad negerai onkologinius ligonius uzkalbeti? Atsakykit kas galit arba esat su tuo susidure. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 07 05, 20:51)
Štai taip žmonės galvoja apie mūsų ligą.

Baisiai galvoja, bet ir žmonių išprusimo laipsnis labai nevienodas. Spaudo klaviatūrą, kas sugena raides pažinti. Kartais išmanymo daugiau ir nėra. Nekereipkit dėmesio .GABIJA. Į tokias mintis. Neuždrausi galvoti. Komentrai dažnai būna žiaurūs, net šlykštūs. Aš visuomet juos skaitau, tik dėl vienos priežasties, kartais būna vienas iš šimto su naudinga informacija.

rasų lanka, ar daug susirinko žmonių himno giedoti?

limfostazei geriausiai padeda specialios mankštos ir limfodrenažiniai masažai. Užkalbėjimai? g.gif gal geriau nelįsti į tą subtilų pasaulį. Nebent kas nors iš artimųjų tai moka: mama, močiutė, sesuo, teta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 05 liepos 2009 - 21:02
[
Aciu, kad atsiliepete, mankstele darau pastoviai. Dariausi ir masazus, tik keista tai, kad po masazo ranka patino dar labiau, tad teko nutraukti. Detralexas irgi nepadejo, geriau dar zoleliu arbatas, bet jos irgi naudos jokios. O uzkalba viena moteriske, kiek zinau, atsiliepimai apie ja geri. Tad pamaniau, gal isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Gruode33 @ 2009 07 05, 22:12)
[
Aciu, kad atsiliepete, mankstele darau pastoviai. Dariausi ir masazus, tik keista tai, kad po masazo ranka patino dar labiau, tad teko nutraukti. Detralexas irgi nepadejo, geriau dar zoleliu arbatas, bet jos irgi naudos jokios. O uzkalba viena moteriske, kiek zinau, atsiliepimai apie ja geri. Tad pamaniau, gal isbandyti.

O kaip atliko masažą? Rankove ar rankomis ir kas, profesionalas mokantis limfodrenažinį masažą? Dar yra spec. rakovės rasų lanka mamai pirko, įdomu ar pastoviai nešioja. Rankai reikai poilsio, jokių sunkių darbų. Aš vartojau CICLO3FORT augaliniu pagrindu. Man padėjo. Bet vartojau ilgai apie pusmetį. Buvo patinę rankos po alergijos, tai mano vyras vis masažuodavo, tiklsiau lengvai nuglostydavo, atsistatė. Anksčiau net nemiegodaavu ant operuotos pusės, pasikišdavau kokią pagalvėlę, kad būtų pakelta šiek tiek. Nėra patogu, buvau pripratusi. Šiaip, limfostazė negrįžtamas procesas ir bjaurus tuo, kad gaunasi užburtas ratas, kuo limfa blogiau nuteka, tuo labaiu formuojasi jungiamasi audinys, nes ji difunduoja į minkštuosius audinius, kuo daugiau jungiamojo audinio, tuo blogaiu teka limfa ir uždaras ratas gaunasi.
Atsakyti
Gruode 4u.gif Labas. Taip senai pas mus buvot. Tai rankelė nepraeina? g.gif Sudėtinga su tais užkalbėjimais. Gali padėti, bet gali ir bėdos pridaryti. Aš nedrįsčiau... Mano mamytei irgi masažai nepadėjo. Kai masažuodavo , atrodydavo, kad dar labiau patino. Paskutinį kartą, kai buvo prieš daugiau kaip pusmetį - visai nepadėjo, net blogiau palikę buvo. Paskui viskas vėl atsistojo į savo vėžes. Dabar yra patinusi - tai mažiau, tai daugiau , bet bent džiaugiamės kad nedidėja. Rankelę laikas nuo laiko matuoju, todėl aiškiai tai žinau. Įdomiausia, kad mergaitės kažkada buvo rašiusios, kad joms labiau patinsta vakare, o mamytei viskas atvirkščiai - vakare kaip tik sukrenta. Aišku, ne iki galo. Taip jau bus - ir nieko nepadarysim - patikino ir gydytoja. Vartojam su pertraukom ir žoleles, apie kurias jau esam šnekėjusios.
Tiesiog Jūs labai turėtumėt pasitikėti ta moterim, jei nuspręstumėt į ją kreiptis. Lazda turi du galus. unsure.gif

Ach, Adis 4u.gif . Žmonių susirinko nemažai, bet kaip mūsų miesteliui, galėjo būti ir daugiau. Bet tai nepakenkė mano "išpuikimui prieš save" , kad esu lietuvė. tongue.gif Sutikom daug pažįstamų. Na, pasijutom visi tokie svarbūs... Bet esu tokia skystėlė, kai prasideda didūs ir taurūs dalykai... Taip užspaudė ašaros gerklę, pradėjus giedoti... Na, bet vis tiek buvo gera. Jaučiuosi prieštaringai dviprasmiškai - arba kaip Naujųjų sutikime, arba kaip pabuvus bažnyčioje. Labai džiugina jaunimas, kuris atėjo iš idėjos ir tikrai meilės savo kraštui... wub.gif
Geros kelionės į Platelius ir šiltų akimirkų.

kol rašiau, jau ir Adis prirašė. Mes su Gruode apie visa tai jau esame kalbėjusios per a.ž. Deja , matyt rezultatai nedžiugina. Mano mamytė jau susitaikė. Rankovės nebenešioja. Kaip minėjau , iš ryto labiau patinusi. O jei įkiša ir ilgėliau pabūna, tai visai užsispaudžia ir pradeda piršteliai mėlynuot, o vakare kur ten bekiši. Masažuojam, mankšteles lengvas darom ir viskas. Cyclo3fort dabar pertrauka po 9 mėn vartojimo. Nei geriau, nei blogiau. Tik kažkada kaip buvau minėjusi labiau patinsta per pilnatį.
Klausiau gydytojos , ar tai negalėtų būti kažkoks piktybinis procesas audiniuose. Patikino, kad ne. Bet tik patikino... ax.gif Na, šiam kartui to mums pakanka , o vėliau žiūrėsim...

Gabija - geriau tų komentarų ir neskaityti. Neverta keisti savo nusistatymo, žinojimo, požiūrio dėl kažkieno neišprusimo ar tuščiažodžiavimo, ar "visažiniškumo" bet kokia tema. Viskas yra taip , kaip Jūs manėt esą iki Jų skaitymo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 05 liepos 2009 - 22:04
[quote=.GABIJA.,2009 07 05, 11:14]
Adis[

[b]Babaniai
irgi tinka tas pats pabarimas.Būsi sveika būsi ir liekna.

koks sunkus tas zodis BUSI..

[quote=rasų lanka,2009 07 05, 18:11]
Babaniuk, Babaniuk schmoll.gif Na, negalima klausyti mūsų išdykėlių Svetos ir Adis, kurios pasigyrė savo "išdaigomis". Jos tikrai nesiųlo daryti taip, kaip jos... Jūsų kita situacija ir kitas gydymas, ir Jūs pati visai kita. Todėl geriau šiuo atveju pasitarkite pati su savo širdele. Jūs pasveiksite, jei nepradėsit užsiiminėti saviveikla... wub.gif
[/quote]

Rasu lanka kodel sakot kad JUSU blink.gif as nesu TAMSTA schmoll.gif zinau kad negalima,anksciau"bandziau mesti" ir gavosi reanimaciniam su vamzdziu gerklej..negalvojau kad tokie svarbus vaistai....Kaip interferonas ..nesvarbu kad negrazus tas mano pilvas lasiniuotas bet kiekvieno durio pazenklintas...lyg maza skyliu ir randu(16) butu...

O mano sirdis....amzino (gal laikino) isalo fazeje verysad.gif

nu kazkaip ne taip gavos cituoti doh.gif lebeda esu....
shaiba kaip jus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babania: 05 liepos 2009 - 23:16
QUOTE(babania @ 2009 07 06, 00:12)

O mano sirdis....amzino (gal laikino) isalo fazeje verysad.gif

babanyt,
Svarbu, kad ji plaka. tongue.gif ir neprastai. tongue.gif

koreguoju:

O mano sirdis....amzino (gal laikino) isalo fazeje, kol kas rolleyes.gif
Tau būtų ne prošalį įsimylėt, ką nors, kad ir save...arba kokį nors vyriuką. doh.gif wub.gif atšils iškart, net užkais ta širdelė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gruode33 @ 2009 07 05, 21:52)
Laba diena mergaites, As visai gal ne i tema, bet iskilo toks klausimas, gal kas zino ar pateda uzkalbejimai? Nuo vezio kiek zinau tikrai ne, bet gal sakau galima pagyditi limfostaze. Pas mane pacia ranka patinusi, gal sakau, galima butu pagelbeti uzkalbant. Is kazkur girdejau, kad negerai onkologinius ligonius uzkalbeti? Atsakykit kas galit arba esat su tuo susidure. Aciu.

Mano manymu užkalbėjimas veikia psichines ir psichiniu pagrindu įsigytas ligas.Gali skaudėti skrandį dėl didelio streso.Atsiminkim viduriavimus prieš egzamijus.Bet , kad veiktų reikalingas didelis tikėjimas , kad veikia.Na , kad vėžį veiktų užkalbėjimas..., na nebent vėžio sukeltą depresiją sumažintų.
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2009 07 06, 09:43)
babanyt,

O mano sirdis....amzino (gal laikino) isalo fazeje, kol kas  rolleyes.gif
Tau būtų ne prošalį įsimylėt, ką nors, kad ir save...arba kokį nors vyriuką. doh.gif  wub.gif atšils iškart, net užkais ta širdelė... doh.gif

Bet meilė turi būti abipusė. Ko labiausiai linkiu.
user posted image
O savo žodį "būsi" keičiu į esi sveika , tik reikia trupučiuką pasigydyti, na tokiu maisto papildų panaudoti, neskanių , bet labai veiksmingų. rolleyes.gif

Artėja pilnatis.Mane ji veikia labai depresiškai.Jei Babanios širdis šala , tai mano vakar širdis jos nepaskendo , o paskiau akis perštėjo.Šį kartą visos chemo per pilnatį.Įdomu yra koks mėnulio fazės poveikis?

Vakare kepėm šašlykus, o paskui su radio pagalba ir tautinę giesmę sugiedojom ir šampaną iššovėm.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 06 liepos 2009 - 10:03
Labas rytas,
dabar aišku, kodėl gi taip keistai jaučiuosi šiandien, ir ypač šią naktį - pilnatis, ir dar užtemimas doh.gif

-----------
Gruode33, aš irgi turiu sutinusią ranką. Sutinimas nedidėja, yra toks kaip ir prieš metus. Cyclo3fort gėriau, tiesa gal per trumpai, kokį gerą mėnesį, man nepadėjo jis. Su užkalbėjimais bijočiau prasidėti schmoll.gif

-------------
Turėjau ypatingų svečių - kaip ir kasmet, buvo grįžus vaikystės draugė, 7 metai gyvenanti Amerikoj. Taip smagiai pasibuvom. Šiais metais ji pas mane apsilankė su pasiūlymu važiuoti kartu su ja į Puerto Riką bigsmile.gif tokią sveikatingumo mokyklą - institutą.
http://www.annwigmore.org/
Ji pastoviai ten lankosi, išsigydė astmą. Tai pasakojo, kiek yra mačiusi ir girdėjusi stebuklingų pasveikimo atvejų bigsmile.gif Sustabdytų savo darbus Amerikoj dviem savaitėm, vyktų kartu su manim.

kainelė su viskuo apie 10 000 lt. doh.gif

----------
Babanyte, tau :
user posted image

Liūdesėliui sakyk ŠTIŠ
Atsakyti

Susiradau
Mocarto kūrinių, vargau su įvairiomis paieškomis, dabar jau įsirašysiu.Man tikrai patinka .Pabandykit ir jūs.

http://www.classic-m...mp3-mozart.html

O čia radau teorijos.

Mocarto muzika tyrinėjama jau daugybę metų. Šis talentingas kompozitorius sukūrė kažką, kas veikia ne tik mūsų ausis, sielas, bet ir protus. Turbūt esate girdėję apie tokį žodžių junginį kaip “Mocarto efektas”? Pastebėta, kad žmonės, klausantys jo muzikos, tampa šviesesnio proto, žvarbesnio mąstymo ir laimingesni. Vieniems tai padeda geriau išspręsti intelekto koeficiento testą, kitiems sušvelnina epilepsijos priepuolius ar padeda geriau išlaikyti egzaminą ir t.t.

Mocarto muzikoje garso stiprumas dažniau nei kitur kinta nuo didelio iki mažo ir atvirkščiai – apytikriai kas 30 sekundžių – žmogaus smegenų virpesių ritmu. Taigi tokio dažnio bangos efektyviau veikia smegenis ir jomis sklindanti harmoninga muzika teigiamai veikia žmogaus smegenis.

Atsakyti
Adis Masaza dariausi Vilniuje onkologiniame, daro profesionalai, tad nemanau, kad buvo darytas blogai, tik manau, kad kazkas netinka mano rankai ir tiek, kaip kazkokia mistika. Pradejo tinti nei is sio nei is to. Jokiu sunkiu darbu, jokiu suzeidimu, absoliuciai nieko. Ir tinsta keistai po nakties, o kiai diena "padirbeju" su ja, man atslugsta, kartais manau, kad reikia priezasties kazkur kitur ieskoti. Tik va visur kur tik imanoma ieskojau, viskas funkcionuoja puikiai, nors tai dziugina. As geriau detralexa apie 3 men, nepastebejau jokio pagerejimo, Gal man bandyti cyclo 3forte? Net nezinau. Dar pirkau pas Adele kazkokiu tepalu, kraujotakai gerinti, bandau su jais, paziuresiu kas gausis. Aciu uz patarimus. mirksiukas.gif
Papildyta:
[
Arune Mano ranka, dziaugiuosi irgi nedideja smile.gif Tik, kad kartais ne i visus rubelius ja galiu apvilkti, truputi jauciu diskonforta > schmoll.gif
Papildyta:
Aciu visoms mergaitem, kurios atsiliepe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gruode33: 06 liepos 2009 - 18:16