Adis - ar jau išleidote dukrelę į kelionę?
Gabija - ar pagerėjo savijauta, kaip padukai?
QUOTE(rasų lanka @ 2009 07 04, 21:22)
Adis - ar jau išleidote dukrelę į kelionę?
Taip, jau ketvirta diena ten. Labai nerimavu dėl skrydžio. Viską susirado ir susigaudė puikiai. Išlydėti negalėjau, tai išlydėjo sesė su tėčiu. Man asmeniškai Šarlio de Golio areuostas - klaikiausias iš aplankytų, o jai pirmas skrydis savarankiškai - plius dar rudnenį Raynar Londone su drauge paliko (dvi nepilnametes: paskutinę akimirką uždususios atlėkė, nes draugė pas mamą namuose pamiršo dokumentus, kol sulakstė pirmyn atgal... ) ir bagažus sukeitė. Lėktuvą sulaikė, bagažus iškrovė, su jų vardu, bet ne jų...na čia atskira istorija, tai dabar stresavau ir aš, ir ji. Šiandien kaip tik kalbėjau, tai jau buvo Orsy muziejuje, Versalio rūmuose mažajam trianone. Vyro sesers vyras istorikas ir dirba rūmuose, tai aplankė ten, tas vietas, kur eilinių turistų neleidžia + asmeninis gidas. Tik manosios balsas liūdnas - jau namų pasiilgo (nebūtų jaunėlė) ir Ievutė vargina. Labai judri mergytė, o mano iš lėtųjų. Sakau pakentėk, gal leis pabūti vienai truputį, nes ji vienturtė ir manąją vadina sese, nemoka elgtis, tai labai lipa ant sprando iš tos didelės meilės. Mergytė labai smagi, bet iš džiaugsmo blūsta.
darau nuodėmę , šiandien suvarojau paskuitinias xelodos tabletes, taip nusprendžiau. Reikėtų dar rytoj, bet jau negaliu...purtyte nuo jų purto. Reikia valios pastangų, kad praryti. Dėl vienos nusuktos deinos - tragedijos nebus. Tai va...
adis Manoji siandien jau grizta,sedziu laukiu skambucio,paskui pazadinsiu vyra - vaziuos pasitikti ja,jau isivaizduoju kiek ispudziu Kiek nuotrauku bus Sake veza man francuzisko vyno ir surio
Del nuodemes suprantu tave Pati keleta kartu nutraukdavau prednizalona anksciau Ir "lomkes" buvo mazesnes.Ir dabar kartais "pamirstu" biseptoli isgerti Atsibodo ji man gerti jau,atrodo ne toks stiprus vaistas,bet kazkaip negera man nuo jo,ypac kai didele doze gerti reikia Bet aisku cia blogas pavyzdis,nedarykite taip geriau mergaites.
Del nuodemes suprantu tave Pati keleta kartu nutraukdavau prednizalona anksciau Ir "lomkes" buvo mazesnes.Ir dabar kartais "pamirstu" biseptoli isgerti Atsibodo ji man gerti jau,atrodo ne toks stiprus vaistas,bet kazkaip negera man nuo jo,ypac kai didele doze gerti reikia Bet aisku cia blogas pavyzdis,nedarykite taip geriau mergaites.
QUOTE(babania @ 2009 07 05, 02:04)
sako imk pavyzdi is vyresniu tai gal ir man negert vienu hormoniniu gal lieknesne busiu
nu taip is vyresniu pvz jamsiu nes jus taip mokot
babania baik. mesi hormonus kai bus jie savo darbą padarę. Dabar tegul daro tai,ką turi padaryti. Sugrįš formos, kai sveikutė būsi. O tokia būsi, net neabejoju. Mes su Sveta K. nusukom aš vieną kartą, o ji kelis. Nuodėmės didelės nėra.
Man prednizoloną pernai skyrė dėl to, kad nuo chemijos vaistų prasidėjo šalutiniai autoimuniniai procesai: plaučiuose pradėjo formuotis kažkokie intersticiniai audiniai, aš kiek suprantu tokios plėvės, kur mėsoje būna ir pradėjo mažėti plaučių tūris, bei dusimas atsirado su degančios barsuko taukais ir prednizolonu viskas praėjo, naudojau tą prednizoloną pusę metų, Labai palaipsniui baiginėjau, nes tik pabandydavau staigiau baigt: man lomkės, šoka temepratūra iki 39.
O tau harmonai ir paskirti su kažkokiu tikslu. Paprastai jie slopina visokius autoimuninius dalykus. Todėl - kentėk. Beto, labai gražiai atrodai. Džiaukis, kad dar netruri veido mėnuliuko-pagranduko-durniuko, ką prednizolonoas duoda. Aš prieš metus labai virkavau. Užtai dabar galiu paguosti - tai laikina ir praeina baigus vartoti hormonus.
SVETA K. vėl visa šeima kartu.
Adis labai suprantu tave, pati žinai mano išgyventus du "ketvertukus", dabar irgi baigiasi ketvirtos atostogos, 8- o 5-a chemo.Būk gerutė nedaryk eksperimentų ir nuodėmių .Dar pakentėk , pasiduoti tiek praėjus negalima.Nesuteikim savo "draugeliui" džiaugsmo.Pamedituok , įtikinėk savo organizmą, kad jis taikiai priimtų šį vaistą.Tu juk iš mūsų stipriausia.
Babaniai irgi tinka tas pats pabarimas.Būsi sveika būsi ir liekna.
Rasų Lanka mūsų dvasinis gurū.Atsimena visų problemas.Mano pėdos raudonos, dabar niežulys praėjo, bet bijau , kad po penktos nukentės ne tik burna ir pėdos, bet dar daugiau išbers,nes su kiekvienu kartu vis daugiau užsikrauna.O pirmos dvi buvo tokios geros.
Visur rašoma apie Džeksoną.Vieno nesuprantu, jam gydytas odos vėžys.Niekas to labai neakcentuoja, bet juk gavo jis ar chemo ar spindulius.Po to iš kur sumanymas rengti pasaulinius turus , žinant jo koncertų tempą?Kaip galėjo jo širdis atlaikyti? Nekiek jis už mane jaunesnis, o mano širdelė ant chemijos labai pyksta. Juk po kurso visos žinom kaip ilgai tenka jėgas atgaudinėti.Todėl gal žmogus ir pompavosi vaistus.Aplamai nesuprantu kaip šalia sėdintys asmeniniai gydytojai , taip nugydo.
Pastebiu tendenciją po vėžio išgydymo nerti kuo į sunkesnę , sudėtingesnę veiklą.
gal taip žmonės nori užsitikrinti sau , kad tikrai sveiki.taip darė ir Janavičius ir Mertinas ir Brazauskas prezindentavo ir gydėsi.
O aš dvi dienas relaksavausi su anūku didžiuoju 1metai 9 mėnesiai.Oi kaip vaikas progresuoja.Šiandien net liūdna, taip tylu namuose.Gaila jėgų nėra tiek kiek norėtųsi su anūkais pabūti.Deja antrasis metinis anūkas neprisileidžia nieko apart tėvų.Su juo sunkiau, palikti negali, tuoj užsiklykia.
Gerų švenčių.
Sveikutės, Mergaitės Visoms po
Adis , visus nesklandumus dukrytei, tikėkim - atpirks nuostabūs vaizdai muziejuose, naujos žinios ir kiti įspūdžiai. Puikiai ją suprantu. Pati vaikystėje buvau labai nedrąsi, tylenė ir lėtapėdė (nors ir vienturtė ). Atsimenu, džiaugdavausi komunikabilių žmonių draugija, kad pačiai nereiktų pradėti pokalbių... , bet iki tam tikro laiko. Pavargdavau, ir vėl ieškodavau ramesnio kampelio. Labiau patikdavo būti įvykių stebėtoja, o ne sukury. Pasisekė jai ir su gidu... Viena yra būti pačiam apsiskaičius, o kita - išgirsti ir pamatyti tai ko, ne kiekvienam leista. Šiaip ar taip - šią kelionę ji atsmins VISAPUSIŠKAI. Nemalonūs dalykai su laiku užsigludins, ir liks viskas , kas šviesu.
Kada dabar turėsit pasirodyti gydytojai?
Babaniuk, Babaniuk Na, negalima klausyti mūsų išdykėlių Svetos ir Adis, kurios pasigyrė savo "išdaigomis". Jos tikrai nesiųlo daryti taip, kaip jos... Jūsų kita situacija ir kitas gydymas, ir Jūs pati visai kita. Todėl geriau šiuo atveju pasitarkite pati su savo širdele. Jūs pasveiksite, jei nepradėsit užsiiminėti saviveikla...
...Mano pėdos raudonos, dabar niežulys praėjo, bet bijau , kad po penktos nukentės ne tik burna ir pėdos, bet dar daugiau išbers,nes su kiekvienu kartu vis daugiau užsikrauna.O pirmos dvi buvo tokios geros.
Visur rašoma apie Džeksoną.Vieno nesuprantu, jam gydytas odos vėžys.Niekas to labai neakcentuoja, bet juk gavo jis ar chemo ar spindulius.Po to iš kur sumanymas rengti pasaulinius turus , žinant jo koncertų tempą?Kaip galėjo jo širdis atlaikyti? Nekiek jis už mane jaunesnis, o mano širdelė ant chemijos labai pyksta. Juk po kurso visos žinom kaip ilgai tenka jėgas atgaudinėti.
O aš dvi dienas relaksavausi su anūku didžiuoju 1metai 9 mėnesiai.Oi kaip vaikas progresuoja.Šiandien net liūdna, taip tylu namuose.Gaila jėgų nėra tiek kiek norėtųsi su anūkais pabūti.Deja antrasis metinis anūkas neprisileidžia nieko apart tėvų.Su juo sunkiau, palikti negali, tuoj užsiklykia.
Gerų švenčių
Laikykis, Gabija Liko du vargani kartai...Apgaulingos tos chemijos... Iš pradžių švelnutės, o po to parodo nagučius, bet tikėkim, kad nagučius rodo ir Tam...
Man atrodo, kad Džeksonas odos vėžį anksčiau gydėsi ir jau tariamai pasveikęs. Tai gal su jo koncertiniais sezonais ir nesutapo... Bet šiandien dar neskaičiau nieko - reiks pasiknaisioti.... Vis tik įdomu - pvz. kad ir tai, kad bus laidojamas auksiniame karste , o jo dizaineriai kuria jam paskutinį "sceninį" kostiumą... Šitokia pompastika - ką ji reiškia išvis žmogui, ką ji reiškia mirties akivaizdoje , ir t.t. ir pan...
Smagu, kad Jūsų anūkas leido bent kiek užsimiršti, ir apliejo Jūsų laiką šviesa ir džiaugsmu. Ateis laikas, ir jaunasis anūlėlis priims savo močiutę į savo pasaulėlį... Sveikite.
Shaiba - mačiau, kad užsukate pas mus. Nors dar ir nėra jėgelių, tikiuosi, kad vis tiek geriau jau laikotės, ir randas jau geriau gyja...
QUOTE(adis @ 2009 07 04, 23:29)
Taip, jau ketvirta diena ten. Labai nerimavu dėl skrydžio. Viską susirado ir susigaudė puikiai. Išlydėti negalėjau, tai išlydėjo sesė su tėčiu. Man asmeniškai Šarlio de Golio areuostas - klaikiausias iš aplankytų, o jai pirmas skrydis savarankiškai - plius dar rudnenį Raynar Londone su drauge paliko (dvi nepilnametes: paskutinę akimirką uždususios atlėkė, nes draugė pas mamą namuose pamiršo dokumentus, kol sulakstė pirmyn atgal... ) ir bagažus sukeitė. Lėktuvą sulaikė, bagažus iškrovė, su jų vardu, bet ne jų...na čia atskira istorija, tai dabar stresavau ir aš, ir ji. Šiandien kaip tik kalbėjau, tai jau buvo Orsy muziejuje, Versalio rūmuose mažajam trianone. Vyro sesers vyras istorikas ir dirba rūmuose, tai aplankė ten, tas vietas, kur eilinių turistų neleidžia + asmeninis gidas. Tik manosios balsas liūdnas - jau namų pasiilgo (nebūtų jaunėlė) ir Ievutė vargina. Labai judri mergytė, o mano iš lėtųjų. Sakau pakentėk, gal leis pabūti vienai truputį, nes ji vienturtė ir manąją vadina sese, nemoka elgtis, tai labai lipa ant sprando iš tos didelės meilės. Mergytė labai smagi, bet iš džiaugsmo blūsta.
Adis , visus nesklandumus dukrytei, tikėkim - atpirks nuostabūs vaizdai muziejuose, naujos žinios ir kiti įspūdžiai. Puikiai ją suprantu. Pati vaikystėje buvau labai nedrąsi, tylenė ir lėtapėdė (nors ir vienturtė ). Atsimenu, džiaugdavausi komunikabilių žmonių draugija, kad pačiai nereiktų pradėti pokalbių... , bet iki tam tikro laiko. Pavargdavau, ir vėl ieškodavau ramesnio kampelio. Labiau patikdavo būti įvykių stebėtoja, o ne sukury. Pasisekė jai ir su gidu... Viena yra būti pačiam apsiskaičius, o kita - išgirsti ir pamatyti tai ko, ne kiekvienam leista. Šiaip ar taip - šią kelionę ji atsmins VISAPUSIŠKAI. Nemalonūs dalykai su laiku užsigludins, ir liks viskas , kas šviesu.
Kada dabar turėsit pasirodyti gydytojai?
QUOTE(babania @ 2009 07 05, 03:04)
sako imk pavyzdi is vyresniu , tai gal ir man negert vienu hormoniniu gal lieknesne busiu
Babaniuk, Babaniuk Na, negalima klausyti mūsų išdykėlių Svetos ir Adis, kurios pasigyrė savo "išdaigomis". Jos tikrai nesiųlo daryti taip, kaip jos... Jūsų kita situacija ir kitas gydymas, ir Jūs pati visai kita. Todėl geriau šiuo atveju pasitarkite pati su savo širdele. Jūs pasveiksite, jei nepradėsit užsiiminėti saviveikla...
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 07 05, 12:14)
...Mano pėdos raudonos, dabar niežulys praėjo, bet bijau , kad po penktos nukentės ne tik burna ir pėdos, bet dar daugiau išbers,nes su kiekvienu kartu vis daugiau užsikrauna.O pirmos dvi buvo tokios geros.
Visur rašoma apie Džeksoną.Vieno nesuprantu, jam gydytas odos vėžys.Niekas to labai neakcentuoja, bet juk gavo jis ar chemo ar spindulius.Po to iš kur sumanymas rengti pasaulinius turus , žinant jo koncertų tempą?Kaip galėjo jo širdis atlaikyti? Nekiek jis už mane jaunesnis, o mano širdelė ant chemijos labai pyksta. Juk po kurso visos žinom kaip ilgai tenka jėgas atgaudinėti.
Gerų švenčių
Laikykis, Gabija Liko du vargani kartai...Apgaulingos tos chemijos... Iš pradžių švelnutės, o po to parodo nagučius, bet tikėkim, kad nagučius rodo ir Tam...
Man atrodo, kad Džeksonas odos vėžį anksčiau gydėsi ir jau tariamai pasveikęs. Tai gal su jo koncertiniais sezonais ir nesutapo... Bet šiandien dar neskaičiau nieko - reiks pasiknaisioti.... Vis tik įdomu - pvz. kad ir tai, kad bus laidojamas auksiniame karste , o jo dizaineriai kuria jam paskutinį "sceninį" kostiumą... Šitokia pompastika - ką ji reiškia išvis žmogui, ką ji reiškia mirties akivaizdoje , ir t.t. ir pan...
Smagu, kad Jūsų anūkas leido bent kiek užsimiršti, ir apliejo Jūsų laiką šviesa ir džiaugsmu. Ateis laikas, ir jaunasis anūlėlis priims savo močiutę į savo pasaulėlį... Sveikite.
Shaiba - mačiau, kad užsukate pas mus. Nors dar ir nėra jėgelių, tikiuosi, kad vis tiek geriau jau laikotės, ir randas jau geriau gyja...
Važiujam giedoti himno į miestą... Nors ir dulkelė esu pasaulyje - vistik nepraleisiu progos pasipuikuoti pati sau, kad gyvenu Lietuvoje... Juk kita tokia proga - oj kaip toli bus...
...LIETUVA, TĖVYNE MŪSŲ..........
VISOMS RAMIOS IR GRAŽIOS ŠVENTĖS, IR GRAŽIŲ VAIZDŲ... kad ir per teliką....
Nepraleiskime progos...
...LIETUVA, TĖVYNE MŪSŲ..........
VISOMS RAMIOS IR GRAŽIOS ŠVENTĖS, IR GRAŽIŲ VAIZDŲ... kad ir per teliką....
Nepraleiskime progos...
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 07 05, 11:14)
Būk gerutė nedaryk eksperimentų ir nuodėmių .Dar pakentėk , pasiduoti tiek praėjus negalima.Nesuteikim savo "draugeliui" džiaugsmo.Pamedituok , įtikinėk savo organizmą, kad jis taikiai priimtų šį vaistą.Tu juk iš mūsų stipriausia.
.GABIJA. Ačiū už pabarimus: mano chemija komplesinė: sulašiina ir po to 14 d. tabletės po 7 per dieną. Aš neatsisakiau 6-toisos, o tik leidau sau vietoj 14 d. pasidaryti 13 d. paskaičiavau per šį laiką suvartojau 411 tablečių. Paskutinėms gydytoja dar sumažino kiekį nuo 7 iki 6, tai kas tos 6 tabletės prieš 411. Lašas jūroj. Todėl pabūsiu neklaužada.
O man rytoj norisi Platelius aplankyti ir uošviją... Taip ir susiplanavom, vėl akis ganysiu į Platelių ežero saleles nuo apžvalgos aikštelės.
rasų lanka Jūs, o gal greičiau mano dukra Jūsų jaunystės kopija. Viens prie vieno - viskas atitinka. Turi savo pasaulį, su manim šnekasis nemažai. Kitus linkusi išklausyti, turi daug draugų ir leidžia su jais laiką, bet vėl daugiau kaip klausytoja. Ir moka saugoti visas sesės paslaptis, kas man net visai patinka. Pirma sužino ji, o vyresnioji mane informuoja, tada, kai mano man laikas žinoti. Slapukės.
Aš baigiau Marijampolės buvusią Jono Jablonskio vidurinę, dabar Rygiškių Jono gimnaziją. Net sovietiniais laikais buvo labai didelis lietuvybės puoselėjimas. Šią gimnaziją yra baigę tokie žymūs Lietuvos veikėjai kaip J.Basanavičius, J. Jablonskis, J. Matulaitis, V. Kudirka, P. Arminas Trupinėlis, V. Mykolaitis-Putinas, K. Grinius, J. Lozoraitis, P. Kriaučiūnas, Pr. Vaičaitis, Pr. Mašiotas, , K. Boruta, M. Šalčius ir daugybė daugybė kitų.
Labai graži ir miela mano mokykla.
Vinco Kudirkos himną šiandien ir giedosite.
Kažkada dievinau Mykolaičio Putino eiles, tą jo lyrišką melancholiją.