Ai,dar pamirsau parasyti,kad jau vaikstau be skareles
Bet man atrodo kad man vel truputi krenta blakstienas ir antakiai Atrodo Teta pasakojo kad jai taip buvo.
QUOTE(SVETA K. @ 2009 06 28, 23:08)
Ai,dar pamirsau parasyti,kad jau vaikstau be skareles
Bet man atrodo kad man vel truputi krenta blakstienas ir antakiai Atrodo Teta pasakojo kad jai taip buvo.
Kaip greitai auga plaukiukai, greit savo kasomis vėl galėsit puikuotis.
Blakstienos ir antakiai juk gal nenukris visi? O gal Jūs labai jau save stebite? Juk jie krenta visiems žmonėms. Taip atsinaujina. Aš irgi kartais matau ant skruosto iškritusią blakstieną, o kartais, kai patrinu pirštais akis, beveik visada ant jų pasilieka plaukelių...
na, ka raportuoju. sikna isknista, nieko nepridyge
galiu pasidziaugti - santariskiu endoskopuotojas pasirode labai mielas, simpatiskas ir nagingas vaikinas. intravenine nejautra - superine. kaip rasu lanka ir pasakojo - tarpais miegi, tarpais ne, bet nieko nejauti. vaistukas tam reikalui naudotas, jei kam idomu, propofolis.
galiu pasidziaugti - santariskiu endoskopuotojas pasirode labai mielas, simpatiskas ir nagingas vaikinas. intravenine nejautra - superine. kaip rasu lanka ir pasakojo - tarpais miegi, tarpais ne, bet nieko nejauti. vaistukas tam reikalui naudotas, jei kam idomu, propofolis.
ragnez ,geros naujenos
Laukiu kol mazoji atsikels po pietu miego,vaziuosim i soda pagyventi,prisipirkom jau mesos,zuves,vistienos,kepsim Tik galetu biski vesiau buti
Laukiu kol mazoji atsikels po pietu miego,vaziuosim i soda pagyventi,prisipirkom jau mesos,zuves,vistienos,kepsim Tik galetu biski vesiau buti
QUOTE(ragnez @ 2009 06 29, 13:04)
S U P E R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Ryke @ 2009 06 29, 20:00)
taip. tiesa sakant, pries pradedama chemo labai daug skaiciau butent tokia linkme. tikriausiai prisimenat, kaip skeptiskai ziurejau i gydyma.
yra toks amerikietis, save vadinantis "research scientist", labai besidomintis vezio gydymu ir visais su tuo susijusiais tyrimais. vadinasi jis Ralph Moss. manau, visagalis google'as ismestu jo straipsniu pasiskaityti. beje, sitas zmogus savo darbus publikuoja pakankamai rimtuose leidiniuose. mano vyras prenumeruoja jo dienrasti ir gauna naujus straipsnius (bent jau gaudavo - dabar kuris laikas neberodo man).
o dabar, baigusi "aktyviaja" gydymo dali, manau, kad tikriausiai labiausiai zmogui padeda tai, kuo jis nuosirdziai tiki...
Protingų žmonių - protingos mintys
Sveikata:
1. Gerkite daug vandens.
2. Pusryčiaukite karališkai, pietaukite kaip princas, o vakarieniaukite kaip elgeta.
3. Dažniau valgykite tai, kas auga ant medžių ir kitų augalų, rečiau - perdirbtą maistą.
4. Gyvenkite su trimis E - Energija, Entuziazmu ir Empatija.
5. Raskite laiko meditacijai, jogai ir maldai.
6. Dažniau žaiskite.
7. Perskaitykite daugiau knygų nei 2008 m.
8. Kasdien bent 10 minučių pasėdėkite tyloje.
9. Miegokite 7 valandas.
10. Kasdien 10-30 minučių pasivaikščiokite - šypsodamiesi.
Asmenybė:
11. Nelyginkite savo ir kitų žmonių gyvenimo. Jūs nežinote, koks jų gyvenimas yra iš tiesų...
12. Atsikratykite negatyvių minčių apie dalykus, kurių negalite kontroliuoti.Geriau investuokite energiją į pozityvų dabarties momentą.
13. Nepersistenkite... Žinokite savo ribas.
14. Nežiūrėkite į save per daug rimtai - niekas kitas juk taip nežiūri.
15. Neeikvokite savo brangios energijos apkalboms.
16. Daugiau svajokite.
17. Pavydas - tai tik laiko švaistymas. Jūs jau turite viską, ko jums reikia.
18. Pamirškite praeities problemas. Nepriminkite savo partneriui(-ei)
jo(jos) praeityje padarytų klaidų. Tai sugriaus jūsų laimę šiandien.
19. Gyvenimas per trumpas, kad švaistytume laiką nekęsdami kitų žmonių. Nejauskite jiems neapykantos.
20. Susitaikykite su savo praeitimi, kad ji negadintų jums dabarties.
21... Už savo laimę esate atsakingas tik jūs pats.
22. Supraskite, kad gyvenimas yra mokykla ir kad jūs esate čia tam, jog mokytumėtės. Problemos - tai tiesiog mokymo programos dalis, jos iškyla ir pasimiršta kaip algebros pamokos, bet išmoktas gyvenimiškas pamokas jūs prisiminsite visą gyvenimą.
23. Dažniau šypsokitės ir juokitės.
. Nebūtina laimėti kiekvieną ginčą. Susitarkite, kad kiekvienas liksite prie savo nuomonės.
Visuomenė:
25. Dažnai skambinkite telefonu savo šeimos nariams.
26. Kasdien duokite kitiems ką nors gero.
27. Visiems viską atleiskite.
28. Bendraukite su žmonėmis, kuriems daugiau nei 70 metų, ir su tais, kuriems mažiau nei šešeri.
29. Pasistenkite, kad bent trys žmonės kasdien nusišypsotų.
30. Tai, ką apie jus mano kiti žmonės, yra ne jūsų reikalas.
31. Jei sirgsite, jūsų darbas jumis nepasirūpins. O draugai pasirūpins. Palaikykite su jais ryšį.
Gyvenimas:
32. Elkitės teisingai!
33. Atsikratykite visko, kas nėra naudinga, gražu ir džiaugsminga.
34. DIEVAS viską išgydo.
35. Kokia gera ar bloga situacija bebūtų, ji pasikeis.
36. Nežiūrint to, kaip jūs jaučiatės, atsikelkite, pasipuoškite ir pasirodykite žmonėms.
37. Geriausia jums dar priešaky.
38. Kai ryte atsibundate gyvas, padėkokite už tai DIEVUI.
39. Jūsų vidinis "aš" visuomet laimingas. Taigi būkite laimingas.
Geros dienos
QUOTE(ragnez @ 2009 06 29, 15:04)
Ragnez, , kaip džiaugiuosi dėl Jūsų. Dabar tik būkit sveika ir laiminga.
QUOTE(Ryke @ 2009 06 29, 21:00)
QUOTE(ragnez @ 2009 06 30, 11:35)
o dabar, baigusi "aktyviaja" gydymo dali, manau, kad tikriausiai labiausiai zmogui padeda tai, kuo jis nuosirdziai tiki...
Visiškai sutinku su Ragnez. Na, o pats straipsnis prieštaringas. Kas gali pasakyti, kas geriau - chemoterapija ar nieko nedaryti. Kitas pasiskaitęs gali nuspręsti - jokių medikamentų - tik žolės... Ir tai gali būti esminė klaida. Dar kitam - atvirkščiai. Jei žinotume, tai ir pasirinktume tinkamą gydymą. Ypač gydymo pradžioje - juk visos viltys dedamos į gydytoją, nes baimės pilna dūšia - ir nerimo. Kur ten žinoti kokius vaistukus rinktis ar pan. Ne visi tokie akyli ir žingeidūs apie savo ligą, kaip Ragnez. Tik paskui, kai nusėda pirmosios drumzlės, pradedam ieškoti, galvoti, klausti, aiškintis. Bet pradžia gydimui ir gijimui padaryta. Ar pasiteisins - viską paaiškins laikas.
Skaičiai nepasisekusių dideli, bet ir sergančių kiekis labai didelis. O farmacija - tai jau visiems aišku koks burbulas.
Perkame Befunginą (rusišką) pas mus vaistinėje. Kaina 30 Lt. Kitoj - 37 Lt.
Vienas vežėjas tuos pačius parveža iš Rusijos - mūsų pinigais - 10 Lt.
Šiandien įsišnekėjau su kaimyne. Jos mamytė nesenai susirgo krūties.... Dabar viskas gerai. Pasidaliname savo rūpestėliais. Tai bešnekant apie šios temutės ligelę, pasakė, kad jos tėvelis taip pat serga inkstų... III stadija. Jau 10 metų. Pastoviai tikrinasi, gyvena su vienu inkstu. Viskas kol kas gerai. Kažkaip gerai nuteikė. Sakė, kad tėtė optimistas... Tikrai, manau, kad tai nepamaišo ir prideda prie metų dar metus, prie metų dar metus ir t.t.
Gabija - ačiū. Ko nežinojom pasiskaitėm (persirašiau mamytei) , o ką žinojom - pravartu dar kartą sau priminti.
Mou, Ugn*Ine - mielosios , nepamiršom Jūsų. Sveikite.
Saulėlydi, kaip suprantu vyras namučiuose ir jaučiasi neblogai?
Ir visoms Mergaitėms - labas. Šitokie karščiai užpuolė.
Kare kaip ir meilėje visi ginklai pateisinami, o mes kariaujam didelią kovą.
Reikia kaip mano onkologė sako ir ravėti(operuoti) ir chemija nuodyti, o aš pridedu ir tikėti.
Auginam mes savo ligą dešimtmečiais , o jai įveikti duodama taip nedaug laiko.
Taigi manau reikia išbandyti viską.Nuo mąstymo būdo pakeitimo iki chirurgo peilio.
Reikia kaip mano onkologė sako ir ravėti(operuoti) ir chemija nuodyti, o aš pridedu ir tikėti.
Auginam mes savo ligą dešimtmečiais , o jai įveikti duodama taip nedaug laiko.
Taigi manau reikia išbandyti viską.Nuo mąstymo būdo pakeitimo iki chirurgo peilio.
Dar, Mergaitės, noriu paklausti, ar kas nors vartojat Alkymer (ryklių kremzles) taukus? Taip pat sužinojau, kad kaimynės mamytei rekomendavo gydyojas. Tai ,kaip suprantu , imunostimuliatorius. Gal gali vartoti, kam ligelė pristabdyta, o ar gali vartoti, kuriems dar gydymas tęsiasi ir pan?
Gotish, matau, kad užsukote - kaip laikotės?
Gotish, matau, kad užsukote - kaip laikotės?