Nusprendžiau taip - gersiu tik tą antidepresantą Citalopram ryte pusę tabl., o leksotanilį ir Xanax ne. Nes mano miegas nėra taip jau baisiai sutrikęs - tik pabundu anksti, ir tai etapais. O ar galima taip saviveikla užsiimt, Gabija? Jei prirašė daugiau, o aš tiek negersiu ? Sekantis vizitas pas jį liepos 9.
--------
O gal užteko tik gerai išsiverkt ir išsipasakot, ir reikalai pradės taisytis?
QUOTE(ifauru @ 2009 06 26, 14:29)
Būna ir dar kiek. Tik patys fiksuojame, tai ką norime fiksuoti. Vakar skambinau echoskopuotojai, jos pacientė 8 m. su metastazėmis kepenyse. Pasioperuoja, pasikaitina tas metastazes ir vėl pirmy. Naivu būtų tikėti, kad bus viskas kaip buvo prieš susergant. Akivaizdu tai, kaip sulaukęs 60 m. niekad nebūsi 16 -mečiu. Yra pagaliau toks dalykas kaip natūralus senėjimas. Liga jį truputį paskubina, kad ir klimakso pavidalu.
Dėl pasakymų, yra žmonių kuriems patinka pakriuksėti. Pernai aš apie vieną tokį rašiau. Kai tiesiai šviesiai mestelėjo...gyva dar. Taigi GYVA, GYVA...Iš kitos pusės, tokie kriuksėtojai neleidžia atsiplaiduoti ir užsimiršti, priežiūra ir dėmesys sau reikalingi. Tas pats poilsis, ramybė.
romantike, puiku. labai džiaugiuosi.
arūne depresiją gali iššaukti net gydymui naudojami vaistai.Skaičiau. Bandyk psichoterapiją, gal yra meno terapijos galimybė? Išpiešiami jausmai ir emocijos.
Ašaros labai gerai, išsilieji, nes dabar kaip styga, jei verkti sau neleidi. Persitempus. Gal moters reikėtų psichologės, geresnis kontaktas tada gal būtų? Tas knisimasis nėra blogai...pripažinimas, kad būta problemų, (pas visus jų būna). Kai pripažįsti jas kaip tokias, nebetrukdo gyventi kaip šešėliai.
Aš tai labai prieš raminamus, nes būdavau ne aš, be emocijų, be jausmų. Be baimių, bet ir be džiaugsmo. Negyva.
O aš dar dadėsiu vieną gerą pavyzdį:
Va, šalia gyvena mano brolio anyta su krūties 2-3 st. jau 14 metų, be jokių recidyvų.
Papildyta:
O dėl raminamų - aš nežinau :,nebandžius / negėrus , nežinau kas tai yra. Pabandysiu nors iki sekančio vizito pas psichoterapeutą.
Va, šalia gyvena mano brolio anyta su krūties 2-3 st. jau 14 metų, be jokių recidyvų.
Papildyta:
O dėl raminamų - aš nežinau :,nebandžius / negėrus , nežinau kas tai yra. Pabandysiu nors iki sekančio vizito pas psichoterapeutą.
QUOTE(arune @ 2009 06 26, 16:23)
Pabandyk, gal tau tiks. Čia tik mano patirtis. Buvo tokia, kai seniai seniai dukrtytė sunkiai sirgo. Psichoterapeutas užkodavo... Tada prašyte prašiau raminamų neskyrė, sakė susitvarkysi pati. Susitvarkiau, ir kada tas buvo... nauji vaistai. Gal nebe taip ir beslopina.
QUOTE(romantikė @ 2009 06 26, 15:37)
miela girdet
QUOTE(shaiba @ 2009 06 26, 13:50)
Grįžau iš ligoninės,reabilitacijos,perskaičiau temą,pasisėmiau stiprybės,
ačiū,kad esate
Jaučiuosi nekaip,pjūvis pūliuoja,dar sinusitas prisidėjo,reik imunitetą stiprinti.
ačiū,kad esate
Jaučiuosi nekaip,pjūvis pūliuoja,dar sinusitas prisidėjo,reik imunitetą stiprinti.
Sveikute, Shaiba, Truputi Jūs mus "paneraminot" savo pradingimu, bet vis tiek tikėjau , kad pasirodysit. Stiprybės Jums ir sveikatos. Keista, kad paleido su pūliuojančia žaizda. Tai tikriausiai temperatūros neturit. Dabar Jums reikia ramybės ir poilsio. Tuo ir pasinaudokit. Sveikit ir stiprėkit. Kai tik galėsit , spustelkit porą žodelių mums, kaip jaučiatės.
QUOTE(romantikė @ 2009 06 26, 16:37)
Buvau siandien pas mamologa. Atliko mamograma, padare kraujo markerius (nemokamai), mokamai bendra kraujo tyrima. Echoskopijos negavau, zadejo po 3 menesiu.
Rezultatas - siam kartui viskas graziai atrodo ACIU uz palaikyma.
Rezultatas - siam kartui viskas graziai atrodo ACIU uz palaikyma.
Sveikinu, Romantike, Geri rezultatai - kuriam laikui ramybė širdelei ir galvelei. Taip laikykitės ir toliau, ir visada. Bet kaip gerai - markeris nemokamas.
Arūnei . Gal reiktų pabandyti visus vaistukus, kaip liepė. Ne taip toli tas vizitas. Juk jei blogai jausitės - pasisakysit ir pakeis , pakoreguos. Nes jei negersit, o jausitės taip kaip jautėtės, negalėsit pasakyti, ar padėjo jie ar ne, nes bus ne visas "komplektas" naudotas. Bet, aiškų, Jūs pati save žinot - Jums rinktis, o mums, kaip Adis sako - kriuksėti.
Ačiū, Mergaitės, už gerus pavyzdžius.
Pridėsiu dar vieną gerą pavyzdį: tai mano draugė Kaune. Operuota 2000 m. Kaune su 2 - 2 stadija. Kol kas - remisija. Tikėkimės - ilgam.
Romantike
Arune ,pabandyk vaistus,gal bus lengviau,o jeigu nepatiks,ar bus kokiu negerumu - tai juk visada galesi nutraukti
Shaiba ,stiprek Gerai kad sugrizai, jau pergyvenom.
Arune ,pabandyk vaistus,gal bus lengviau,o jeigu nepatiks,ar bus kokiu negerumu - tai juk visada galesi nutraukti
Shaiba ,stiprek Gerai kad sugrizai, jau pergyvenom.
Smagu del visu kas gerai jauciasi ir linkiu visoms gerai jaustis
Arune as lexotanili jau trys metai geriu jis nemigdo tik suteikia kazkokio ramumo busena,bet kai blogai jauties ir galvoji tai automatiskai gaunas atvirkstine reakcija Xanaxas migdo,bet kiekvienam pagal reikala ir bukle juos skiria kai as nesu stabili tai skyre amitriptilina geriau 3 men. dabar negeriu jokiu is tos serijos,tipo bandau pati tvarkytis
Arune as lexotanili jau trys metai geriu jis nemigdo tik suteikia kazkokio ramumo busena,bet kai blogai jauties ir galvoji tai automatiskai gaunas atvirkstine reakcija Xanaxas migdo,bet kiekvienam pagal reikala ir bukle juos skiria kai as nesu stabili tai skyre amitriptilina geriau 3 men. dabar negeriu jokiu is tos serijos,tipo bandau pati tvarkytis
QUOTE(babania @ 2009 06 28, 01:10)
kai as nesu stabili tai skyre amitriptilina geriau 3 men.
Priminei: Amitriptiliną vartojau kažkada. Dėl jo toks neigiamas mano požiūris.
Tik nedarykit taip, kaip daro viena mano gudri pažįstama. Gydo ją tamoksifenu, Zometa ir Zolodex + dar raminamaisiais. Tai ji savo nuožiūra nebevartoja paskirto kiekio Tamoksifeno ir Zometos. Susimažino pati: motyvas: ir taip daug gaunu vaistų - kai klasiu kokių raminamųjų. Ji nesuvokia, kad dėl savo ramybės atsisako pagrindinių ligą gydančių...Tamoksifenas sukelia prakaitavimą, sako nuo jo labai blogai jaučiasi. Bet gi daugybė moterų gydoma tamoksifenu - kažkaip tvarkosi su problemomis. Klimakaso reiškiniai baisesni už pačią ligą. Ir nieko nepakeisi. Atsakomybė ir pasirinkimas jos. Paklauso ir savo daro toliau...
Ajajajajai...kaip pas mus tylu ir ramu...
Sveikutės, Mergaitės, Tikiuosi, kad visos esate sveikos, sveikstate, laimingai leidžiate laiką su savo mylimais ir šeimomis ir Angeliukai Jus saugo, ir gerų nuotaikų nesat išbarsčiusios.
Adis , ar nepraeina bėrimas, ar kraujukas gerai laikosi? Sakau, gal po paskutinės bus viskas lengviau - vien jau dėl to, kad paskutinis lašinimas buvo. Vakar persivalgiau Rūtos siemkių... Nebesugebėjau pasakyti - STOP.
SVETA - ar jau baigiate "kopinėti medų"? Taip skubiai pas mus užbėgot... Tikiuosi, kad sveikata nebloga, o meilė dar karštai liepsnoja....
Na, o mus "užpuolė" braškės. Sirpsta valandomis. Nebeišeiname iš tėvelių daržo.
Šaldome, verdame, valgome...
Papildyta:
Tokia pažįstama situacija. Tiesa, mamytė ne raminančius vartoja, bet dar nemažai kitų vaistukų šalia Femaros. Taip pat buvo įsišnekėjusi, kad jai per daug vaistukų ir reiktų apsimažinti. Džiaugiausi, kad ne Femaros sąskaita. Nebegėrė Trentalio dėl tirpimo, tai po poros dienų, ojojojoj kaip pablogėję buvo - vėl sugrįžo prie jO. Paskui nebegėrė žuvies taukų, kitą kartą - kalcio. Kai gydytoja pasako - vėl pradeda vartoti.
Sveikutės, Mergaitės, Tikiuosi, kad visos esate sveikos, sveikstate, laimingai leidžiate laiką su savo mylimais ir šeimomis ir Angeliukai Jus saugo, ir gerų nuotaikų nesat išbarsčiusios.
Adis , ar nepraeina bėrimas, ar kraujukas gerai laikosi? Sakau, gal po paskutinės bus viskas lengviau - vien jau dėl to, kad paskutinis lašinimas buvo. Vakar persivalgiau Rūtos siemkių... Nebesugebėjau pasakyti - STOP.
SVETA - ar jau baigiate "kopinėti medų"? Taip skubiai pas mus užbėgot... Tikiuosi, kad sveikata nebloga, o meilė dar karštai liepsnoja....
Na, o mus "užpuolė" braškės. Sirpsta valandomis. Nebeišeiname iš tėvelių daržo.
Šaldome, verdame, valgome...
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2009 06 28, 10:57)
Tik nedarykit taip, kaip daro viena mano gudri pažįstama. Gydo ją tamoksifenu, Zometa ir Zolodex + dar raminamaisiais. Tai ji savo nuožiūra nebevartoja paskirto kiekio Tamoksifeno ir Zometos. Susimažino pati: motyvas: ir taip daug gaunu vaistų - kai klasiu kokių raminamųjų. Ji nesuvokia, kad dėl savo ramybės atsisako pagrindinių ligą gydančių...
Tokia pažįstama situacija. Tiesa, mamytė ne raminančius vartoja, bet dar nemažai kitų vaistukų šalia Femaros. Taip pat buvo įsišnekėjusi, kad jai per daug vaistukų ir reiktų apsimažinti. Džiaugiausi, kad ne Femaros sąskaita. Nebegėrė Trentalio dėl tirpimo, tai po poros dienų, ojojojoj kaip pablogėję buvo - vėl sugrįžo prie jO. Paskui nebegėrė žuvies taukų, kitą kartą - kalcio. Kai gydytoja pasako - vėl pradeda vartoti.
QUOTE(rasų lanka @ 2009 06 28, 20:11)
Meile dar karsta Bet vistiek paskaitau kai vyras dukryte migdo,arba i lauka su ja iseina (va ir dabar isejo kartu i parduotuve).Siandien visa diena sode praleidom,saslyku ir braskiu prisivalgem Rytoj ar poryt vaziuosim i soda pagyventi porai deneliu,mazajai labai patinka,yra supines,smelio deze,baseinas pripuciamas.O vyresniaja vakar isvaziavo i Paryziu.