Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena VILTIS...

Sveikutės,

grįžau šiandien po "tyrimų". T.y.,jų nebuvo bigsmile.gif Nors priklausė, nes preitą kartą kai buvau,sausio pradžioj, buvo sakę, kad biržely užsiregistruočiau mamogramai, gin., VOE. Pasikalbėjom su gydytoja, apžiūrėjo išoriškai, ir tiek. Taupymas turbūt doh.gif

Eisiu savo keleliu pas privačią, kur preitą mėn.buvau, nors VOE padarys.

Markeris nuo šiol bus mokamas bigsmile.gif

Dar gavau siuntimą pas psichologę,čia dėl nuovargio nesibaigiančio, mieguistumo, nerimo. Gydytoja sakė, kad nuovargis, mieguistumas gali būt susiję su psichine sveikata unsure.gif . Žodžiu, gal ir pati jau norėčiau nueit pasikalbėt, gal į naudą bus? Ketvirtadienį vyksiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 06 23, 20:31)

rasų lanka Rūtos filialas Mažeikiuose: turėtų būti Žaros. Panašius ragavau Prancūzijoje: mūsiškiai neprastesni.
Rūtos firminis skyrius Mažeikiuose:
Laisvės g. 33/13, Tel. 8 443 27500
Darbo laikas: I - V  9.00 – 18.00, VI  10.00 – 14.00
smile.gif  ax.gif

Ačiū, Adis, 4u.gif Kaip visada žinote viską, net ir tai ko mes patys nežinom, kas mūsų panosėje...
Tai jau paskutinis lašinimas įvyko? Gal jau galėsit atsikvėpti? wub.gif

QUOTE(arune @ 2009 06 23, 20:32)
Sveikutės,

grįžau šiandien po "tyrimų". T.y.,jų nebuvo   bigsmile.gif  Nors priklausė, nes preitą kartą kai buvau,sausio pradžioj, buvo sakę, kad biržely užsiregistruočiau mamogramai, gin., VOE. Pasikalbėjom su gydytoja, apžiūrėjo išoriškai, ir tiek.  Taupymas turbūt  doh.gif 

Eisiu savo keleliu pas privačią, kur preitą mėn.buvau, nors VOE padarys.

Markeris nuo šiol bus mokamas  bigsmile.gif

Dar gavau siuntimą pas psichologę,čia dėl nuovargio nesibaigiančio, mieguistumo, nerimo. Gydytoja sakė, kad nuovargis, mieguistumas gali būt  susiję su psichine sveikata  unsure.gif . Žodžiu, gal ir pati jau norėčiau nueit pasikalbėt, gal į naudą bus? Ketvirtadienį vyksiu  wub.gif

Kaip apmaudu. unsure.gif Kai esi ir psichologiškai rodos pasiruošęs, ir visas planas griūna. Truputi pradeda gąsdinti tokie taupymai medicinos įstaigose. Gal, Arūne ,psichologė sustatys viską į savo vietas ir pasijusite geriau. Būtinai mums parašykite kaip sekasi pas ją.
O kada eisite kitus tyrimukus privačiai darytis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 23 birželio 2009 - 19:51
Privačiai dar nežinau kada eisiu, po joninių skambinsiu užsirašyt. Norėčiau liepą.

Parašysiu po vizito pas psichologą rolleyes.gif
--------

smile.gif
Atsakyti
Turiu dar tokį klausimėlį. Kurios mergaitės esate seniau baigusios gydymą, ar būnate kada saulutėje, ar tik pavėsy visada? Ar griežtai visą gyvenimą reikia saugotis, ar užtenka prisidengti skrybėliuku ?? g.gif

Matau Jorky 4u.gif . Kaip laikotės. Tikiuos, kad viskas gerai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 23 birželio 2009 - 21:16
QUOTE(rasų lanka @ 2009 06 23, 21:15)
Turiu dar tokį klausimėlį. Kurios mergaitės esate seniau baigusios gydymą, ar būnate kada saulutėje, ar tik pavėsy visada?  Ar griežtai visą gyvenimą reikia saugotis, ar užtenka prisidengti skrybėliuku ??  g.gif

Matau Jorky  4u.gif . Kaip laikotės. Tikiuos, kad viskas gerai.  4u.gif

Labas vakaras, malonu buti pastebetai mirksiukas.gif , malonu, kad mane atsimenate. Senokai bebuvau cia uzsukus, darbai uzpuole.
Mes laikomes normaliai. mama siandien susileido 5 doze herceptino, pries tai daresi plauciu nuotrauku, mts nematyti...
tik problemos su veido oda- labai issausejo, pleiskanoja. ir pastoviai skyla lupu kampuciai. gal susidurete su tokiomis problemomis? tai tikriausiai chemo terapijos pasekme...
Atsakyti
user posted image Artėja Joninių naktis. Visoms ir visiems linkiu susirasti savo nuostabujį paparčio žiedą, tą vienintelį, taip trokštamą , kuris atneša ramybę, palaimą, meilę, išsipildymą paties pačiausio noro. Jei jūs neisite jo ieškoti - teateina jis pats pas Jus. Į Jūsų mintis , širdeles, kūną. Per sapnus ir svajas - į realybę.

O Janinoms ir Jonams, kurie slepiasi mūsų temutėje - geros nakties, dar geresnės rytojaus dienos, ir geriausių metų iki kitų Joninių. drinks_cheers.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 06 23, 22:15)
Turiu dar tokį klausimėlį. Kurios mergaitės esate seniau baigusios gydymą, ar būnate kada saulutėje, ar tik pavėsy visada?  Ar griežtai visą gyvenimą reikia saugotis, ar užtenka prisidengti skrybėliuku ?

Kaitrios saulės nemėgstu, nes negera joje. Į pajūrį einame po piet, arba iki piet. Ir su kepuryte, ar skėčiu. Man gydytoja ir nesakė, kad saugotis saulės, tačiau man pačiai joje negera. Ir sveikiems žmonėms nepatariama vidurdienį saulėje būti... rolleyes.gif
--------

Jorky, kelis psl.atgal kalbėjom apie sausą odą. Gydytoja minėjo, kad Herceptinas labai turi poveikį odai - išsausėja, beria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 23 birželio 2009 - 21:42
QUOTE(Jorky @ 2009 06 23, 23:28)
Labas vakaras, malonu buti pastebetai  mirksiukas.gif , malonu, kad mane atsimenate. Senokai bebuvau cia uzsukus, darbai uzpuole.
Mes laikomes normaliai. mama siandien susileido 5 doze herceptino, pries tai daresi plauciu nuotrauku, mts nematyti...
tik problemos su veido oda- labai issausejo, pleiskanoja. ir pastoviai skyla lupu kampuciai. gal susidurete su tokiomis problemomis? tai tikriausiai chemo terapijos pasekme...

Tai gerai, kad gerai jaučiatės. 4u.gif Ką tik norėjau tą patį parašyti, kaip Arūnė, kad prieš keletą puslapių buvo daug diskutuota apie sausą odą... smile.gif
O sakykit, ar plaučių nuotrauką Jums gydytoja liepė daryti, ar savo iniciatyva? Jei mamytė eina pati sau, ar reikia siuntimo iš šeimos gydytojos?
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2009 06 23, 23:39)
Kaitrios saulės nemėgstu, nes negera joje. Į pajūrį einame po piet, arba iki piet. Ir su kepuryte, ar skėčiu. Man gydytoja ir nesakė, kad saugotis saulės, tačiau man pačiai joje negera. Ir sveikiems žmonėms nepatariama vidurdienį saulėje būti... rolleyes.gif

Ačiū. Pastebėjau, kad mamytė kažkodėl nebesisaugo. Išvaro į lauką, ir sukinėjasi po daržą, ar ant suoliuko prisėda. Sako, kad tiek aš čia tebūnu, nieko čia nešviečia ir t.t. Reiks dar ir dar perspėti. Kepurėlės išvis nebepripažįsta, kai plaukai užaugo. ax.gif
Atsakyti
Mergaites, dekui, perskaiciau visus puslapiukus,radau apie sausa oda 4u.gif
mamyte kosejo ( matyt radioterapijos pasekme), tada pati eme panikuoti, kad kazkas negerai su plauciukais, tai gydytoja ir paase siuntima pasidaryti nuotraukytei. Bet aciu Dievui, nieko nerado.
del skilinejanciu lupu kampuciu gydytoja rekomendavo gerti vitamina B2, taciau as internete adau info, kad lyg negalima B grupes vitaminu g.gif tai vat dvejojame...
Atsakyti
del skilinejanciu lupu kampuciu gydytoja rekomendavo gerti vitamina B2, taciau as internete adau info, kad lyg negalima B grupes vitaminu  g.gif  tai vat dvejojame...

Laba diena, as del vitamino B. Gaunu kas 9 savaites injekcijas vitamino B12 ir per daugiau kaip metus laiko nieko blogo neatsitiko. Medicinos mokslas eina i priekį smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(linartina @ 2009 06 24, 00:55)

bigsmile.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
del skilinejanciu lupu kampuciu gydytoja rekomendavo gerti vitamina B2, taciau as internete adau info, kad lyg negalima B grupes vitaminu  g.gif  tai vat dvejojame...

Aš daugiau vartočiau juodos duonos, avižų košės. Nemažai vitamino B ir pasiieškočiau daugiau produktų turinčių B 2 vitamino ir man priimtinų.
Vitaminas B2 - Riboflavinas
Nauda organizmui
Gerina baltymų pasisavinimo bei sintezės procesus. Skatina odos atsinaujinimą, todėl svarbus sergant dermatitu. Gerina audinių kvėpavimą, nervų sistemos funkcijas. Svarbus kaulų čiulpų funkcijai ir regėjimui.
Trūkumo požymiai
Skyla lūpų kampučiai, slenka plaukai, gali atsirasti opelių burnos gleivinėje.
Paros norma
1,6 mg
Natūralūs šaltiniai
Varškė, pienas, kepenys, mielės, žuvis. Riboflamino yra lapinėse daržovėse, grikių kruopose, kviečiuose, kiaušiniuose, migdoluose, sojos pupelėse, pomidoruose.

Dėl sojos yra dviprasmybės: kam išreikšta progresterono hormonai, patariama elgtis atsargiai. Siūlyčiau putpelės kaiušinius valgyti. Daug vertingų medžiagų turi.
Lūpoms man gerai padeda sebamed minkštas lūpų pieštukas vaikams ir naujagimiams. Sebamed baby lip balm. riebokas, bet minkštas. Ryte vakare, pagal poreikį naudoju.

gal tiktų toks:
Sebamed Lip Protection / Švelnus lūpų balzamas SPF 25 Trejopas poveikis: regeneruoja, maitina ir apsaugo. Minkština ir švelnina sausas, suskirdusias lūpas, saugo nuo uždegimų, išdžiūvimo bei žalingo aplinkos poveikio. UVA/UVB filtrai saugo lūpas nuo saulės ir užkerta kelią iškilti pūslelėms. Labai minkštas. Tinka naudoti visais metų laikais. Tepti lūpas keletą kartų per dieną.Veikliosios medžiagos: Vitaminas E, Ricinos aliejus, Bičių vaškas, Bisabololis, Simondsijų ir Ryžių nuosijų eteriniai ekstraktai.
linartina, nuolat galvoju. Malonu tave matyti. Nuoširdžiauis tau linkėjimai.
user posted imageuser posted imageuser posted image

Atviras sveikinimas Janytei. Mūsų .GABIJAI.
Joninės Rėkyvoje, Šiauliuose.

user posted image
Lai Joninių laužų ugnis sunaikins, kas negera, ir nušvies kelią į ateitį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 24 birželio 2009 - 08:27