QUOTE (Reklamiste @ 2004 10 06, 14:28) |
Idaryta cukinija Supjaustai cukinija riekelem, nulupi, ispjauni vidu. Dedam ant skardos, i vidu - farso su prieskoniais. Tinkamiausi - Santa Maria maltai mesai. Kepam orkaitej, kol..... iskepa. Atskirai keptuvej ruosiam uzpila: kepinam smulkintus svogunus, morkas, paprikas, pomidorus, paskui vandens, druskom ir patroskinam. Iskeptas riekeles dedam i lekstes ir apipilam darzoviu uzpilu. Skanaus. |
va toki as ruosiau,... tik akd kepiau ant keptuves
Kas nebandet dar Elenos receptuko, tikrai rekomenduoju . Labai skanu. Mes dar kartais vietoje mesos dedam grybus (galima dziovintus - apvirus, sumalt , o galima ir virtus .Pakepint sus svoguniuku, o tada deti).
Ingule, aciu uz receptuka. Vis aseimyna laize pirstus, o svarbiausia, greitai
Ingule, aciu uz receptuka. Vis aseimyna laize pirstus, o svarbiausia, greitai
QUOTE (Rasuole @ 2004 10 12, 13:44) |
Tai jie turi suminkstet nuo farso?Gerai supratau |
Aga....ir as taip supratau Reikia, kad vyniotusi
O kas prie tų suktinukų garnyrui tinka? Ar jau nieko nebereikia?
Beje, o koks skirtumas, kokios formos vaflių lakštai? Gal dar įdomesni gautųsi iš apvalių?
Beje, o koks skirtumas, kokios formos vaflių lakštai? Gal dar įdomesni gautųsi iš apvalių?
QUOTE (langana @ 2004 10 12, 13:57) |
O kas prie tų suktinukų garnyrui tinka? Ar jau nieko nebereikia? Beje, o koks skirtumas, kokios formos vaflių lakštai? Gal dar įdomesni gautųsi iš apvalių? |
Manau , kad tiktu kecupo ir majonezo padaziukas, per puse maisytas
Galima lakstu nesukti, o pertepti farsu :
vaflis-farsas -vaflis ir tada mirkyti miltiniu blynu tesloj. tik tada reik pries pertepant, vaflius susipjaustyti norimos formos. Galima ant virsaus pabarstyti tarkuotu fermentiniu suriu.
Klausykit,
o gal kas verda farsu idarytus makaronus? Kaip padaryti, kad farsas neiskristu?
o gal kas verda farsu idarytus makaronus? Kaip padaryti, kad farsas neiskristu?
QUOTE (kasiopeja @ 2004 10 18, 08:58) |
Klausykit, o gal kas verda farsu idarytus makaronus? Kaip padaryti, kad farsas neiskristu? |
As tai tokius makaronus kepu O kodel tu nori virt? Kepk
QUOTE (Fea @ 2004 10 18, 07:20) |
As tai tokius makaronus kepu O kodel tu nori virt? Kepk |
As tai isvirtus valgiau karta sveciuose. Bet dabar nebegaliu tos seimininkes paklausti, kokius burtus ji naudoja
Teks kita syki kepti O tu kepi orkaitej ar ant ugnies?
QUOTE (kasiopeja @ 2004 10 18, 10:55) |
O tu kepi orkaitej ar ant ugnies? |
As kepu orkaitej. Padaziuku uzpilu...tai gaunasi kaip ir troskinu
QUOTE (Fea @ 2004 10 18, 08:02) |
As kepu orkaitej. Padaziuku uzpilu...tai gaunasi kaip ir troskinu |
Pataisyk, jei procesa ne taip isivaizduoju:
apverdi makaronus, kad suminkstetu (ar reikia iki galo isvirti?),
tada pridedi i vidu farso (as ji ruosiau kaip koldunam sidara, t.y. su kiausiniu ir prieskoniais), sudedi i skarda, uzpili kuo nors, kad neprisviltu ir troskini?
Beje, dabar ejau ir galvojau, kad gal as i neteisingos formos makaronus farsa sukisau Sveciuose valgiau farsa "vamzdeliniuose" makaronuose, o pati dejau i tokias tipo kriaukles. Gal del to man ir iskrito farsas, kai makaronai vandeny vartesi? Nes is pradziu lyg ir laikesi mesa viduj, bet paskui makaronai pradejo verdanciam vandeny smarkiai makaluotis ir iskrito viskas. Gal is vamzdeliu neiskrenta bevirdami? reiks dar pabandyti...
QUOTE (kasiopeja @ 2004 10 18, 13:12) |
Pataisyk, jei procesa ne taip isivaizduoju: apverdi makaronus, kad suminkstetu (ar reikia iki galo isvirti?), tada pridedi i vidu farso (as ji ruosiau kaip koldunam sidara, t.y. su kiausiniu ir prieskoniais), sudedi i skarda, uzpili kuo nors, kad neprisviltu ir troskini? Beje, dabar ejau ir galvojau, kad gal as i neteisingos formos makaronus farsa sukisau Sveciuose valgiau farsa "vamzdeliniuose" makaronuose, o pati dejau i tokias tipo kriaukles. Gal del to man ir iskrito farsas, kai makaronai vandeny vartesi? Nes is pradziu lyg ir laikesi mesa viduj, bet paskui makaronai pradejo verdanciam vandeny smarkiai makaluotis ir iskrito viskas. Gal is vamzdeliu neiskrenta bevirdami? reiks dar pabandyti... |
Taip....visu pirma as kalbejau apie vamzdelinius makaronus
Visu antra - as ju neapverdu. Nereikia O ir nelabai isivaizduoju farso kisima i apvirtus makaronus Minksti gi jie jau tokie biski
As darau taip - i vamzdelinius makaronus kisu farsa (kaip kotletu), dedu i skarda patepta riebalais biski ir uzpilu padazu (tiksliai nepamenu, ale ten iena pienas, grietine, prieskoniai....gal dar kakzas ) ant virsaus tarkuoju surio ir kepu. Padazo turi but daug, turi apsemti beveik visus tuos makaronus. Tada jie nedziuna, bet troskinasi Niam niam....valgom su svieziu darzoviu salotom