Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai, paprastai ir skaniai - FARŠAS

QUOTE (meduza @ 2004 10 04, 08:18)
viskas siandien ir as darau,o su kuom valget viena??

Niu as isviriau bulvyciu, padariau kopusto salotyciu ir dar uzvariau kecupo ant to kalafjoro biggrin.gif Bo maniskis labai megsta kecupa..o ir siaip....visai tiko thumbup.gif


Skanaus wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Ingule @ 2004 04 19, 13:42)
Na siulau dar viena receptuka, jam reiks:
Bulviu, svoguno, farso, majonezo , surio

bulves nulupam , supjaustom griezineliais sudedam i keptuve su trupuciu aliejaus , kepam. tada uzdedam su prieskoniais maisyto farso, kepam toliau, susipjaustom svoguna, dedam ant virsaus ir uztepam majonezu. kepam. Susitarkuojam suri, viska apibarstom ir laukiam kol jis issilydis. Kartu su svogunais galima deti pievagrybiu.

Viskas iskepa per 30 min, I ta laika ieina ir darymas, svarbu nepadauginti majonezo ir pakankamai smulkiai viska supjaustyti.

Valgom su kecupu arba salotom wub.gif


skanaus rolleyes.gif

Atknisau is pirmuju puslapiu si receptuka. Labai noriu, ale neturiu keptuves su dangciu unsure.gif Kazin, jeikepciau orkaiteje g.gif ar gautusi???
Einu pabandyti smile.gif
Atsakyti
Nu va, jau edu ta patiekala. Kepiau orkaiteje. Dar su majonezu kartu pomidoru padazo uzdejau. O su svogunais - pomidoru riekutemis papjausciau.
Niam niam niam essen.gif
Ingule, aciu uz gera ideja clap_1.gif
essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 04 spalio 2004 - 14:15
QUOTE (Dainoske @ 2004 10 05, 17:58)
o gal kas zinot kaip reiketu gaminti cenachus?
nes anyta padovanojo tuos molinius puodelius rolleyes.gif
ir nelabai zinau ka su jais daryt, o vyras vis klausineja kada panaudosiu pagal paskirti sad.gif

Labai paprasta tuos čenachus gaminti. Aš tai dedu pirmiausia mėsą (prieš tai apkepinu keptuvėje su daug prieskonių ir svogūnais), paskui griežinėliais pjaustytus raugintus agurkus, morkas, kubeliais pjautytas bulves. dar kartais dedu paprikos, cia jau skonio reikalas. Užpilu vandeniu ir - į orkaitę.

O šiaip tuose indeliuose darau ne tik čenachus, bet kepu ir kugelį.
Atsakyti
QUOTE (Dainoske @ 2004 10 05, 18:58)
o gal kas zinot kaip reiketu gaminti cenachus?
nes anyta padovanojo tuos molinius puodelius rolleyes.gif
ir nelabai zinau ka su jais daryt, o vyras vis klausineja kada panaudosiu pagal paskirti sad.gif

žiūrėk čia
http://www.supermama...?showtopic=4134
Atsakyti
QUOTE (miau @ 2004 10 04, 11:42)
QUOTE (Ingule @ 2004 04 19, 13:42)
Na siulau dar viena receptuka, jam reiks:
Bulviu, svoguno, farso, majonezo , surio

bulves nulupam , supjaustom griezineliais sudedam i keptuve su trupuciu aliejaus , kepam. tada uzdedam su prieskoniais maisyto farso, kepam toliau, susipjaustom svoguna, dedam ant virsaus ir uztepam majonezu. kepam. Susitarkuojam suri, viska apibarstom ir laukiam kol jis issilydis. Kartu su svogunais galima deti pievagrybiu.

Viskas iskepa per 30 min, I ta laika ieina ir darymas, svarbu nepadauginti majonezo ir pakankamai smulkiai viska supjaustyti.

Valgom su kecupu arba salotom wub.gif


skanaus rolleyes.gif

Atknisau is pirmuju puslapiu si receptuka. Labai noriu, ale neturiu keptuves su dangciu unsure.gif Kazin, jeikepciau orkaiteje g.gif ar gautusi???
Einu pabandyti smile.gif

Isbandziu ta receptuka pries kelias dienas thumbup.gif luiks thumbup.gif ir keptuve be dangcio buvo, tai uzvoziau nuo puodo biggrin.gif nu labai skanu!
Atsakyti
Cia ne visai is farso. Bet panasiai i anksciau pasiulyta receptuka is farso blyneliu.

As darau is vistos krutineles. 1 pilna krutinele supjaustom mazais gabaliukais (na gal tokiais centimetro kubeliais). Toliau dedam 3 saukstus majonezo, 3kiausinius ir 3 krakmolo, cesnako, vistienos prieskoniuku nedaug. Palaikom saldytuve apie pusvalandi. Tuomet kepam irgi kaip blynelius, i keptuve dedam saukstu. Tikrai gaunasi labai skanu, tokie vistienos gabaliukai jauciasi....
Papildyta @ [mergetime]1097051988[/mergetime]
Tiesa, darau panasu patiekaliuka kaip Meiles. Tik dar pries dedant suri, ant viso to uzpilu kelis isplaktus su prieskoniais kiausinius. Dar ant svogunu galima uzdet marinuotu riekelemis pjaustytu agurkeliu. Tai vat, gaunasi tokia tarsi pica:) Nes kiausinis susitraukia kepamas, ir gaunasi toks vienalytiskesnis patiekalas.

Dar vietoje farso galima det apkeptas riekelemis pjaustytas desreles.
Cai tik tokios smulkmeneles...smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1097052529[/mergetime]
Dar prisiminiau. I farsa deti virtu ryziu, sutarkuoto zalio kopusto, kiausini ir prieskoniu. Formuoti kotletukus ir iskepti. Galima paskui troskinti kaip balandelius.

Jauciu, cia daug kam zinomas receptukas, na, bet gal kas ir nezino:)
Atsakyti
Dainoske, as i cenachus dar dedu be Rasutes isvardintu produktu konservuotu zirneliu, o kartais ir kukuruzu.
Atsakyti
Oi dariau šiandien tas bulves su faršu kur kepti reikia keptuvėje, su svogūnais ir sūriu. Jėgaaaaaaaa. Labai patiko, laukiu vyro atsiliepimų. O kaip ten marinuoti agurkėliai tiko, pasaka.
Reiks dažniau daryti,nes labai greitai.
Atsakyti
Viskas, suagitavot ! Darysiu ir as siandiena. Kepti turbut ant silpnesnes ugnies ir nemaisant, uzdengus dangciu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglute: 06 spalio 2004 - 14:12
Aš tai ant tų bulvių su faršu pilu sūrį, sumaišytą su majonezu ir išspaustu česnaku. Net seilės ištįso prisiminus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Miglute @ 2004 10 06, 14:08)
Viskas, suagitavot ! Darysiu ir as siandiena. Kepti turbut ant silpnesnes ugnies ir nemaisant, uzdengus dangciu ?

Taip. Tu visiškai teisi smile.gif Matyt, esi patyrusi kulinarė, ką rodo ir tavo avataras biggrin.gif
Atsakyti