Čeburaška,įkeliu Tau,prašant,sluoksniuotis su daržovėmis,tikiuosiu atrasi jį
Daugiausia ruošiu iš jautienos,arba paukštienos,jeigu turiu ruošiu iš kalakutienos.
Faršą ruošiu,paprastai sutarkuoju svogūną,česnaką,beriu baltų pipirų,ciberžolės,raudonos paprikos miltelių,krapų,išplaku kiaušinį{kiekis priklauso kiek asmenų valgys}
Pamerkiu džiovintų grybų{prieš tai gerai išplaunu}apverdu grybus tame pačiame vandenyje,kur mirko.
Pamerkiu džiovintas slyvas.
Supjaustau,porų arba svogūnų,supjaustau cukinijos,papprikų.
Lengvai apkepu nedideliame sviesto kiekyje.
Paimu kepimo indą gerai ištepu sviestuku pabarstau nedaug džiuvėselių.
Susitarkuoju sūrio.
Kepimo indą iškloju nestoru sluoksniu paruoštos mėsos masės.
Dengiu plonu sluoksniu apkeptų daržovių,tuomet barstau sluoksnelį sūrio+faršo sluoksnis+džiovintų slyvų sluoksnelis sūrio+sluoksnelis faršo.
Jeigu lieka sūrio,ji paliekame.
Uždengiame folija ir kepame orkaitėje.
Kai jau baigiame kepti,atidengiame foliją apibarstome likusiu sūriu,kad tą sluoksniuotį uždengtų visą paviršių.
Valgomas šiltas.
Skanaus