QUOTE(Mirabela @ 2005 01 22, 18:50)
Megstu patiekalus is farso juodai
Net dietai nusizengiu tik
Siandien mama gamino pagal zurnale rasta recepta.Reikes:
1 stiklines kefyro
2 kiausiniu
0,5 kg farso
4-5 vidutinio dydzio bulviu
prieskoniu
I farsa dedat prieskoniu pagal skoni,bulves supjaustot nedideliais gabaleliais(siek tiek didesniais nei sriubai) ir apibarstot druska bei ismaisot.Pasudytas bulves ir farsa sumaisot kartu.Istepat skarda aliejumi(nepadauginkit) ir sudedat gauta mase is farso ir bulviu.Siek tiek paslakstot vandeniu ir kepat kol bulves suminkstes.
Isplakat kiausinius ir sumaisot su kefyru.Uzpilat jau iskepusi farsa ir paliekat pastoveti karstoje orkaiteje apie 15 min.
kepiau siandien toki panashu apkepa, tik siek tiek paimprovizavau: pakepiau smulkintas moras, svoguna, cesnaka ir pievagrybius, tada jau viska sumaisiau ir i skarda
buvo super super skanu apsivalgem
p.s. aciu uz gera ideja, uzskaitom