QUOTE(janone @ 2009 10 07, 15:50)
O kaip pagaminti patiekala, mačiau Maximose parduoda ant bambukinių lazdelių apvoliota farša
šašlykas ne šašlykas, o gal kebabas
Gal kas bandėt?
Tikiuosi suprantamai parašiau
pakopinu vienos forumietes recepta
kebabukai - padarai farsiuka- (mesos rusis pagal pageidavima, tik kuo riebesne mesa, tuo sultingesni gaunasi. Padarai mase kaip kotletams (butinai su kiausiniu, tik be batono!), ipjaustai svoguniuko, ispaudi cesnakucio, pabarstai kokiais egzotiniais prieskoniais (tiks ir pipirai su druska ), aplipdai medinius pagaliukus arba jei turi gelezinius iesmukus, telpancius i orkaite ir sauni prie kokiu 180 laipsniu mazdaug 20-30 minuciu. Garnyrui tiks viskas-bulves, ryziai, lavasas, svieziu darzoviu salotos.
p.s geriau dek i kepimo bleka, ne ant groteliu -nes mesa biski krenta nuo iesmu