O aš jau keletą kartų dariau pagal Sonatinos receptą paukštienos faršo burgerius (kotletus).
Pacituosiu receptą:
Paukštienos biurgeriai (kotletai)
500 g paukštienos faršo
1 vidutinio dydžio cukinija (120 g), sutarkuota
1 vidutinio dydžio morka (120 g), sutarkuota
2 v. š. miltų
2 a. š. cajun prieskonių
Sumaišyti faršą, cukiniją, morkas, miltus ir prieskonius. Suformuoti burgerius ir apkepti iš abiejų pusių.
Pastabos: labai greitai iškepa, todėl aš dar patroškinu įdėjus į foliją 15 min., kad morkytės tikrai minkštutės būtų. Kadangi ėmiau parduotuvinę cukiniją, kuri žiauriai sultinga, tai gal biški reikėtų tų sulčių "nugręžt"
, nes daug sulčių išbėga veltui. Labai lengvas ir skanus dalykėlis, net mano vaikas kirto pasigardžiuodamas. Tiesa, naudojau paprastus kotletinius prieskonius.