Prekybos centruose visuose mala, tik kad pardavėjos ir tie mėsininkai tingi. Man pirmiauisai siūlo jau esantį faršą, stena, tai laiko neturi ,tai dar krūvą priežasčių randa, kad tik nereikėtų malti.
as raugintu kopustu troskini gaminu su farso kukuliukais. I troskintuva sudedu paruosto farso kukuliukus, susmulkinas bulves( pjaustau kaip sriubai), ant virsaus sudedu raugintus kopustus ir uzpilu sultinio kad apsemtu viska, orkaiteje kepu apie valanda.
atsivežiau kaimiško faršo. Išsikepiau labai skanių kotletų. Receptas iš savo galvos, bet išėjo nepaprastai skanu: apie 0,5 kg faršo, įmušiau 3kiaušinius, kokius 2 šaukštus krakmolo, pridejau prieskonių (česnako, druskos, pipirų, vegetos, šaldytų krapų), šaukštą majonezo. Viska gerai išmakalavau, įpyliau virinto vandens, kad tešla būtų tokia, kad galėtum kabinti šaukštu ir dėti į keptuvėje įkaitintus riebalus. Na, panašiai kaip blynus. Žodžiu, tešla t.b. tirštos giretines mases. Tikras apsivalgymas
asv perpjaunu bulves, isskrobiu, dedu daug priprieskoniuoto farso su kiausiniu, kai baigia kepti apibarstau suriu, valgom su cesnakiniu padazu arba kecupu
super tokios bulvės, tik aš jas troškinu uždaram inde su grietinėle- skonis nerealus. ir nors aš galvojau, kad tai-ilgaitrunkantis procesa-tas skaptavima sir pan- man rodos taip greit pasidarė, nu tikrai paprasta ir originaliai skanu.
Norėtųs kokių įdomesnių receptėlių kotletukų k iap kad kažkuri rašė (tarkuotos bulvės + faršas) ir pan. Gal kas žinot, turit, bet nepasidalinat?
.CIA KOTLETAI SU ZALIOM BULVEM TARKUOTOM PER BUROKINE TARKA.1 KG FARSO,APIE 10 VIDUTINIU BULVIU,KIAUSINIS,PRIESKONIAI,DAR IDEJAU SKONIO PAIVAIRINIMUI RUKYTOS SONINES.VISKA GERAI ISMAISIAU IR ISKEPIAU,DEJAU I PUODA IR UZPYLUSI GRIETINES IR MAJONEZO PADAZU PATROSKINAU.TIKRAI SKANUS KOTLETUKAI,SEIMYNAI PATIKO,O IR SKONIS KITOKS NEI IPRASTU.
.CIA KOTLETAI SU ZALIOM BULVEM TARKUOTOM PER BUROKINE TARKA.1 KG FARSO,APIE 10 VIDUTINIU BULVIU,KIAUSINIS,PRIESKONIAI,DAR IDEJAU SKONIO PAIVAIRINIMUI RUKYTOS SONINES.VISKA GERAI ISMAISIAU IR ISKEPIAU,DEJAU I PUODA IR UZPYLUSI GRIETINES IR MAJONEZO PADAZU PATROSKINAU.TIKRAI SKANUS KOTLETUKAI,SEIMYNAI PATIKO,O IR SKONIS KITOKS NEI IPRASTU.
atsivežiau kaimiško faršo. Išsikepiau labai skanių kotletų. Receptas iš savo galvos, bet išėjo nepaprastai skanu: apie 0,5 kg faršo, įmušiau 3kiaušinius, kokius 2 šaukštus krakmolo, pridejau prieskonių (česnako, druskos, pipirų, vegetos, šaldytų krapų), šaukštą majonezo. Viska gerai išmakalavau, įpyliau virinto vandens, kad tešla būtų tokia, kad galėtum kabinti šaukštu ir dėti į keptuvėje įkaitintus riebalus. Na, panašiai kaip blynus. Žodžiu, tešla t.b. tirštos giretines mases. Tikras apsivalgymas