QUOTE(Nome @ 2004 10 03, 10:58)
Siulau troskini su su darzovem. Darydavau ji 2 kartus per savaite, bet jau atsivalgem, tai senokai jau negaminau.
Reikes:
500g veršienos-kiaulienos faršo (as imu bele koki)
1 stiklinė baltų pupelių (as dedu konservuotas is skardines-tingiu terliotis)
2 vid. dydžio rauginti agurkai (imu marinuotus, o ne raugintus agurkus)
1 vid. dydžio saldi raudonoji paprika;
1 didelis svogūnas;
2 šaukštai kečupo;
2 šaukštai grietinės;
vegetos, chili pipirų.
Pupeles išvirti (na jei is skardines, tai virti tikrai nereiks). Faršą pakepti su smulkiai pjaustytu svogūnu, pagal skonį įdėjus chili pipirų ir vegetos. Kai mėsa apkeps sudėti kubeliais pjaustytą raudonąją papriką ir 5 min. kepti. Sudėti
kubeliais pjaustytus agurkus ir 3 min. kepti. Paruoštą produktą dėti į troškinimui skirtą puodą (as neperdedu i puoda, viskas kuo puikiausiai ir keptuveje su dangciu issitroskina), supilti virtas pupeles, grietinę, kečupą, truputėlį vandens (nepilu vandens) ir troškinti ant lėtos ugnies 10 min.
skanaus
Reikes:
500g veršienos-kiaulienos faršo (as imu bele koki)
1 stiklinė baltų pupelių (as dedu konservuotas is skardines-tingiu terliotis)
2 vid. dydžio rauginti agurkai (imu marinuotus, o ne raugintus agurkus)
1 vid. dydžio saldi raudonoji paprika;
1 didelis svogūnas;
2 šaukštai kečupo;
2 šaukštai grietinės;
vegetos, chili pipirų.
Pupeles išvirti (na jei is skardines, tai virti tikrai nereiks). Faršą pakepti su smulkiai pjaustytu svogūnu, pagal skonį įdėjus chili pipirų ir vegetos. Kai mėsa apkeps sudėti kubeliais pjaustytą raudonąją papriką ir 5 min. kepti. Sudėti
kubeliais pjaustytus agurkus ir 3 min. kepti. Paruoštą produktą dėti į troškinimui skirtą puodą (as neperdedu i puoda, viskas kuo puikiausiai ir keptuveje su dangciu issitroskina), supilti virtas pupeles, grietinę, kečupą, truputėlį vandens (nepilu vandens) ir troškinti ant lėtos ugnies 10 min.
skanaus
fantastiškas šis receptas mano anytai irgi laaabai patiko. Tik mes valgėm su salotom ir bulvių koše