pasidariau tešlą kaip picos padui daroma (galima ir iš Malsenos miltų mišinio picai)
faršą pasiruošiau kaip kotletams, tik nedėjau bulkos ir kiaušinių.
pakilusią tešlą iškočioji ir iškloti į formą (pasilikti dalį tešlos uždengimui), sudėti sluoksniais: dalį faršo, kepintų morkyčių su svoguniukais (pagardintais krapais ar kitais žalumynais, pagal skonį), majonezo sumaišyto su kečiupu ir likusią dalį faršo. likusią tešlos dalį iškočioti ir uždengti mėsą, kraštus sulipinant.
kepti orkaitėje kol tešla gražiai apskrunda.
tik aš kai kepiau dar žalioje tešloje padariau skylutes, nes bijojau,kad gali neiškepti,tai per jas ištekėjo mėsos skysčiai ir jis pateko į indo kraštus ir mėsos pyrago kraštai buvo nesuskrudę ir "šlapi". taigi, nedarykite skylučių
o dar buvo likusios tešlos ir faršo - padariau kaip pica calsone tik mažsne vaikams, tai labai patiko - sakė picinis pyragėlis.
nedariau skylučių - ir iškepė ir suskrudo
tik foto nedariau, nes tokio mano pyrago vaizdelis buvo nekoks. pirmas blynas....
bet kitą kartą jau žinosiu kaip padaryti
Papildyta:
QUOTE(pijus @ 2008 04 06, 14:46)
darau daba, iskilo neaiskumas - ar farsas iskepa keptuvej? nereik i orkaite kokia juk ten sluoksniuojas, ar maisot viska? tokia vireja is manes, nesusigaudau aciu jei kas patarsit
viskas ten iškepa keptuvėje ir maišyti nereikia, tik nedaryk kaitrios liepsnos