Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai, paprastai ir skaniai - FARŠAS

QUOTE(poeme @ 2008 03 05, 19:48)
Sveikos mergaites  4u.gif
Neatsimenu kur mačiau receptuką - barankos įdarytos faršu  4u.gif Gal galėtumėt priminti šį receptą  blush2.gif Ačiū  4u.gif

Yra sis receptas temoje Uzkandziai ir sriubos.Tikrai labai skanu thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2008 03 05, 20:10)
Yra sis receptas temoje Uzkandziai ir sriubos.Tikrai labai skanu thumb_yello.gif

Radau bigsmile.gif Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2008 03 05, 18:48)
Sveikos mergaites  4u.gif
Neatsimenu kur mačiau receptuką - barankos įdarytos faršu  4u.gif Gal galėtumėt priminti šį receptą  blush2.gif Ačiū  4u.gif

Spėju čia mano firminių baronkyčių ieškot biggrin.gif
Atsakyti
atsivežiau kaimiško faršo. Išsikepiau labai skanių kotletų. Receptas iš savo galvos, bet išėjo nepaprastai skanu: apie 0,5 kg faršo, įmušiau 3kiaušinius, kokius 2 šaukštus krakmolo, pridejau prieskonių (česnako, druskos, pipirų, vegetos, šaldytų krapų), šaukštą majonezo. Viska gerai išmakalavau, įpyliau virinto vandens, kad tešla būtų tokia, kad galėtum kabinti šaukštu ir dėti į keptuvėje įkaitintus riebalus. Na, panašiai kaip blynus. Žodžiu, tešla t.b. tirštos giretines mases. Tikras apsivalgymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2004 04 19, 13:41)
Na siulau dar viena receptuka, jam reiks:
Bulviu, svoguno, farso, majonezo , surio

bulves nulupam , supjaustom griezineliais sudedam i keptuve su trupuciu aliejaus , kepam. tada uzdedam su prieskoniais maisyto farso, kepam toliau, susipjaustom svoguna, dedam ant virsaus ir uztepam majonezu. kepam. Susitarkuojam suri, viska apibarstom ir laukiam kol jis issilydis. Kartu su svogunais galima deti pievagrybiu.

Viskas iskepa per 30 min, I ta laika ieina ir darymas, svarbu nepadauginti majonezo ir pakankamai smulkiai viska supjaustyti.

Valgom su kecupu arba salotom wub.gif
skanaus rolleyes.gif

vakar išbandėm
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labai patiko
tik vietoj svogūnų dėjau morkytes, nes mano šeimyna nemėgsta. jas sutarkavau ir išviriau atskirai, nes pabijojau, kad gali neišsitroškinti. tiesiog apsidraudžiau.
ir į faršą išspaudžiau 3 skilteles česnako, tai buvo labai aromatinga mėsytė

niam niam
reiks kada vėl padaryti, visiems labai patiko
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 02 11, 16:22)
MB labiausiai patinka grybų (pievagrybių) padažiukas su grietine... Gaunasi toks tirštokas, bet greita ir išties skanu  4u.gif

man ir labai patinka prie kotletukų grybų padažiukas reiks ryt pasidaryt
aš tai kepu na sš juos vadinu šniceliai bet jie kitaip kažkaip vadinasi, na faršas kaip kotletams tik juos volioju į džiuvėsėlius ir į kiaušinį ir kepu, labai jau skanu su grybų padaziuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 01 balandžio 2008 - 21:13
as irgi su sniceliais pasidarau grybu padaziuko nereali vakariene gaunasi seimynai laabai patinka
Atsakyti
o gal butu galima receptuka sniceliu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 04 02, 22:38)
o gal butu galima receptuka sniceliu? blush2.gif

as tai snicelius darau taip;
imu farsa,bet koki, sutarkuoju kelias morkas imaisau jas su farsu, susmulkinu svoguna , idedu sauksta majonezo arba grietines,tada jie putlesni gaunasi,prieskoniu sumaisau visa mase ir formuoju snucelius apvolioju juos dziuveseliuose ir kepu. skanu su bulviu kose ir salotomis. thumbup.gif
foto neturiu ax.gif
SKANAUS!
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 04 03, 12:40)
as tai snicelius darau taip;
imu farsa,bet koki, sutarkuoju kelias morkas imaisau jas su farsu, susmulkinu svoguna , idedu sauksta majonezo arba grietines,tada jie putlesni gaunasi,prieskoniu sumaisau visa mase ir formuoju snucelius apvolioju juos dziuveseliuose ir kepu. skanu su bulviu kose ir salotomis.  thumbup.gif
foto neturiu  ax.gif
SKANAUS!


dekui labai siandien pat reiks seimynai pataisyti pietums thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 04 02, 21:38)
o gal butu galima receptuka sniceliu? blush2.gif

o aš gaminu taip
imu faršą ,dedu prieskonių, česnako būtinai, batono mirkyto piene arba vandenyje, viską išminkau , padarau blynuką, volioju į kiaušinį į džiuvėsėlius ir kepu, prie šnicelių labai tinka grybų padažas. SKANAUS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 04 balandžio 2008 - 12:47
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 03 13, 11:57)
vakar išbandėm
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
labai patiko
tik vietoj svogūnų dėjau morkytes, nes mano šeimyna nemėgsta. jas sutarkavau ir išviriau atskirai, nes pabijojau, kad gali neišsitroškinti. tiesiog apsidraudžiau.
ir į faršą išspaudžiau 3 skilteles česnako, tai buvo labai aromatinga mėsytė

niam niam
reiks kada vėl padaryti, visiems labai patiko

darau daba, iskilo neaiskumas - ar farsas iskepa keptuvej? g.gif nereik i orkaite kokia g.gif g.gif juk ten sluoksniuojas, ar maisot viska? tokia vireja is manes, nesusigaudau ax.gif aciu jei kas patarsit 4u.gif
Atsakyti