QUOTE(Ingulė @ 2004 04 19, 13:41)
Na siulau dar viena receptuka, jam reiks:
Bulviu, svoguno, farso, majonezo , surio
bulves nulupam , supjaustom griezineliais sudedam i keptuve su trupuciu aliejaus , kepam. tada uzdedam su prieskoniais maisyto farso, kepam toliau, susipjaustom svoguna, dedam ant virsaus ir uztepam majonezu. kepam. Susitarkuojam suri, viska apibarstom ir laukiam kol jis issilydis. Kartu su svogunais galima deti pievagrybiu.
Viskas iskepa per 30 min, I ta laika ieina ir darymas, svarbu nepadauginti majonezo ir pakankamai smulkiai viska supjaustyti.
Valgom su kecupu arba salotom
skanaus
vakar išbandėm
labai patiko
tik vietoj svogūnų dėjau morkytes, nes mano šeimyna nemėgsta. jas sutarkavau ir išviriau atskirai, nes pabijojau, kad gali neišsitroškinti. tiesiog apsidraudžiau.
ir į faršą išspaudžiau 3 skilteles česnako, tai buvo labai aromatinga mėsytė
niam niam
reiks kada vėl padaryti, visiems labai patiko