Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai, paprastai ir skaniai - FARŠAS

QUOTE (ulaa @ 2004 04 19, 14:27)
QUOTE (Ingule @ 2004 04 19, 12:41)
Na siulau dar viena receptuka, jam reiks:
Bulviu, svoguno, farso, majonezo , surio

bulves nulupam , supjaustom griezineliais sudedam i keptuve su trupuciu aliejaus , kepam. tada uzdedam su prieskoniais maisyto farso, kepam toliau, susipjaustom svoguna, dedam ant virsaus ir uztepam majonezu. kepam. Susitarkuojam suri, viska apibarstom ir laukiam kol jis issilydis. Kartu su svogunais galima deti pievagrybiu.

Viskas iskepa per 30 min, I ta laika ieina ir darymas, svarbu nepadauginti majonezo ir pakankamai smulkiai viska supjaustyti.

Valgom su kecupu arba salotom wub.gif


skanaus rolleyes.gif

Kaip supratau kepti orkaiteje???

neee, kepam keptuvej. dar galima ant bulviu truputi prieskoniu pabarstyti, o jomis isklojam visa keptuves dugna wink.gif

Tik keptuve su dangciu turi buti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingule: 19 balandžio 2004 - 13:59
QUOTE (Ingule @ 2004 04 19, 10:41)
Na siulau dar viena receptuka, jam reiks:
Bulviu, svoguno, farso, majonezo , surio

bulves nulupam , supjaustom griezineliais sudedam i keptuve su trupuciu aliejaus , kepam. tada uzdedam su prieskoniais maisyto farso, kepam toliau, susipjaustom svoguna, dedam ant virsaus ir uztepam majonezu. kepam. Susitarkuojam suri, viska apibarstom ir laukiam kol jis issilydis. Kartu su svogunais galima deti pievagrybiu.

Viskas iskepa per 30 min, I ta laika ieina ir darymas, svarbu nepadauginti majonezo ir pakankamai smulkiai viska supjaustyti.

Valgom su kecupu arba salotom wub.gif


skanaus rolleyes.gif

thumbup.gif liuks isbandziau siandien, tai gerai kad teko dalintis su vyru, o tai buciau persivalgius g.gif As i farsa dedu "santa marija" prieskoniu maltai mesai, tai su jais mesytes skonis buna pasakiskas thumbup.gif
Atsakyti
Mes labai daznai darom farso padaza. Aliejuje pakepinti svogunus ir pabarstyta prieskoniais farsa. Kai farsas patampa birus ir gerai apkepes, pilti pieno, sumaisyto su saukstu miltu. Sutirstejus isjungti ir valgyti su bulvemis, makaronais arba ryziais. Tiesiog farso turi buti daug ir pats padazas turi buti tirstas. Cia super greitas patiekalas, kai norima staigiai ka nors skanaus pasigaminti.
Atsakyti
QUOTE (Strielka @ 2004 04 20, 20:00)
QUOTE (Ingule @ 2004 04 19, 10:41)
Na siulau dar viena receptuka, jam reiks:
Bulviu, svoguno, farso, majonezo , surio

bulves nulupam , supjaustom griezineliais sudedam i keptuve su trupuciu aliejaus , kepam. tada uzdedam su prieskoniais maisyto farso, kepam toliau, susipjaustom svoguna, dedam ant virsaus ir uztepam majonezu. kepam. Susitarkuojam suri, viska apibarstom ir laukiam kol jis issilydis. Kartu su svogunais galima deti pievagrybiu.

Viskas iskepa per 30 min, I ta laika ieina ir darymas, svarbu nepadauginti majonezo ir pakankamai smulkiai viska supjaustyti.

Valgom su kecupu arba salotom wub.gif


skanaus rolleyes.gif

thumbup.gif liuks isbandziau siandien, tai gerai kad teko dalintis su vyru, o tai buciau persivalgius g.gif As i farsa dedu "santa marija" prieskoniu maltai mesai, tai su jais mesytes skonis buna pasakiskas thumbup.gif

jo man strielka rekomendavo ir as dariau,nu kaaip skanu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir tikrai ilgiau nei 30 min.neuztrukai ir kaip grazu thumbup.gif nu 10balu nufotkint pamirsau laugh.gif doh.gif
Atsakyti
Meduza, o tai ten tų bulvių, svogūnų ir faršo maišyti nereikia? Taip ir kepa sluoksniais? g.gif
Atsakyti
Kazkada seniai per tv kazkuris lietuvos aktorius (na geda,bet tikrai nepamenu kuris huh.gif ) gamino gruziniska sriuba. Pasaka rolleyes.gif Ir labai greitai paruosiama. Receptukas:
1 kubelis sultinio
1 kg farso (avienos arba jautienos/versienos)
1 kg svogunu (supjaustyti grezineliais)
4 saukstai aliejaus
2 sauksteliai prieskoniu (mesai ir balti pipirai)
1/2 stiklines kecupo

Sultini uzvirt ir viska sumetus virti 5 min.
Atskirai isvirti 500 g makaronu.
Patiekimas: ant makaronu supilama paruosta sriuba

Gaunasi toks gana tirstas patiekalas (bent iki standartines sriubos toloka biggrin.gif ). Ir as niekada tokio kiekio nedariau-visada visko imu per puse maziau, nes kitaip mes dviese savaite kapotume wink.gif Tiesa, kecupo vis kazkaip daugiau idedu ir makaronu megstu kai daug buna.Na,bet cia kaip kam patinka.
Atsakyti
manguste,nereik ne,viska sluoksnuotai kept thumbup.gif
Atsakyti
Meduza,va as ir dabar galvoju-o bulves nesudega? blink.gif
Atsakyti
nea nesudega,ant mazos ugnies,ir su dangciu uzdengus,ir nelaukiu kol jos visiskai iskeps truputi apkepu,poto farsas,ir taip is ajles, thumbup.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, o farsa jus perkate ar gaminates (susimalate) pacios?
Ir jei perkate, tai gal galite patarti, koks yra geriausias (skaniausias)?
Mano namiskiai man aiskina, kad pirktas farsas feee.....! Gal as nezinau, koki pirkti, galvoju.
Atsakyti
na farsa as visad perku vienoj vietoj patikrinta,ir visad zinau,kad nebus primalta jokiu mesgaliu blink.gif ,nes siaip tai nepatikimai kitur jis atrodo,o namie malt na daug terliones man g.gif
Atsakyti
As tai namie susimalu, nes 1. parduotuvej dedama konservantu ar kazko 2. vis tiek sumalta mesa greiciau genda, tai kuo svieziau sumalta tuo geriau.
Atsakyti