Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai, paprastai ir skaniai - FARŠAS

QUOTE(ssiimmaa @ 2008 01 21, 18:39)
visus 27 puslapius perskaiciau  thumbup.gif  ieskodama netikro zuuikio recepto ir neradau! doh.gif  verysad.gif  gal kuri zinot? paprasciausio elementariausio, nes zinau kad galima bileko i vidu deti. man fantazijos truksta, kazkaip bijau kad gausis didelis kotletas keptas orkaitej ir tiek biggrin.gif




Yra atskira tema- paieskok cia prie antru patiekalu. Pries tai varciau supermamoj, tik nepamenu kuriam skyrelyj. tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu jum aciuks.gif jau zinau ka rytoj valgysim liezuvis.gif
Atsakyti
Mamytes, as truputi gal atitolsiu nuo temos,bet noriu jusu pasiulimu,iskepiau kotletus,ir noreciau kokio padaziuko prie ju,toki neissunkiu.Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noškė @ 2008 02 11, 15:46)
Mamytes,                                                                                                          as truputi gal atitolsiu nuo temos,bet noriu jusu pasiulimu,iskepiau kotletus,ir noreciau kokio padaziuko prie ju,toki neissunkiu.Is anksto dekoju 4u.gif

MB labiausiai patinka grybų (pievagrybių) padažiukas su grietine... Gaunasi toks tirštokas, bet greita ir išties skanu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit patarti ka daryti kad jautienos farsas igautu kitoki skoni, nesijaustu stiprus skonis jautienos? Nezinau ar su kiaulienos maisyti, ar kokiu prieskoniu prideti g.gif
Atsakyti
Aisku gali pamaisyti truputi kiaulienos,bet as visada dedu Salduvos-zverienos prieskoniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrute15 @ 2007 11 26, 16:38)
Apkepas is bulviu, darzoviu ir farso  thumbup.gif
Issiverdu bulviu su lupenomis,jas supjaustau griezineliais, pasikepinu farsa, morkytes, pievagrybiu, paprikos, sparaginiu pupeliu (kokiu tik darzoviu turiu tokias ir dedu), galima svoguno pasikepinti na cia jau skonio reikalas kam kas patinka ta ir dedat. Kepimo skarda patepu sviestu ar aliejumi, dedu sluoksniais bulves pjaustytas, po to darzoves pvz.morkas, vel bulves , po to kepinta farsa, paskui vel bulves, ant bulviu vel kokias darzoves pvz.pievagrybius , ir paskutinis sluoksnis vel bulves. Tada issiplaku pora (galima 3 ) kiausinius su prieskoniais , ipilu stikline pieno ir viska uzpilu ant apkepo susluoksnuoto skardoje, kepu apie 45 min., apie 180 laipsniu temperaturos orkaiteje,praejus kokiam pusvalandziui kepimo, aptepu apkepa majonezu ir uzbarstau tarkuotu suriu. Valgome su pomidoru padazu ar kokiu kitu padaziuku, cia jau skonio reikalas.
Mano seimynai tai patinka  thumbup.gif  ax.gif  blush2.gif
Saknaus jei kas bandysit pasigaminti toki apkepa smile.gif


TURĖTŲ BŪT LABAI SKANU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 02 11, 16:22)
MB labiausiai patinka grybų (pievagrybių) padažiukas su grietine... Gaunasi toks tirštokas, bet greita ir išties skanu  4u.gif

gera ideja davei, reik vyrui padaryt toki padaziuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliss @ 2008 02 24, 21:06)
TURĖTŲ BŪT LABAI SKANU  thumbup.gif




jau noriu blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nezinau ar nepasikartosiu,bet as su farsu darau visai nebloga ''Raganos'' kepsni.Ir labai gritai ir paprastai pagaminama.
Supjaustau bulves labai plonom riekelem,sudedu jas i skarda.Tada ant ju uzdedu su prieskoniais sutaisyta farsa,keleta morku riekelem supjaustytu,svogunu,uztepu majonezo ir pakepu.Baigiant kepti uztarkuoju fermentinio surio ir dar keleta minuciu pakepu.Galima deti ir kitokiu darzoviu.Cia jau pagal skoni mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos nepykit jei pasikartosiu,bet as atradau toki patiekala.Pakepu farsa margarine ar svieste tada sudedu pjaustytus svogunus ir tarkuotas morkas.morku ir svogunu nepagaileti ir viska patroskinu keptuveje .Tada isivirti grikiu ,makaronu arba ryziu.mum patinka su grikiais.Uzsideti mesytes troskinuko ir niam niam thumbup.gif jei kas nori prasom pomidoru padazo ir marinuotu agurkeliu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Neatsimenu kur mačiau receptuką - barankos įdarytos faršu 4u.gif Gal galėtumėt priminti šį receptą blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti