malonu isgirsti, kad skoniai sutampa.As ir pati nezinau kodel taip vadinasi -tiesiog bendradarbe pasakodama si recepta ji taip pavadino, gal dl to , kad jis gaunasi toks netvarkingas bet baisiai skanus
kur buvo receptas paprikos įdarytos faršu neberandu
QUOTE(logika @ 2007 07 23, 22:30)
kur buvo receptas paprikos įdarytos faršu neberandu
Apie jas kalbėta buvo temoj su nuotraukomis atrodo
QUOTE(Ingulė @ 2004 04 19, 13:41)
Na siulau dar viena receptuka, jam reiks:
Bulviu, svoguno, farso, majonezo , surio
bulves nulupam , supjaustom griezineliais sudedam i keptuve su trupuciu aliejaus , kepam. tada uzdedam su prieskoniais maisyto farso, kepam toliau, susipjaustom svoguna, dedam ant virsaus ir uztepam majonezu. kepam. Susitarkuojam suri, viska apibarstom ir laukiam kol jis issilydis. Kartu su svogunais galima deti pievagrybiu.
Viskas iskepa per 30 min, I ta laika ieina ir darymas, svarbu nepadauginti majonezo ir pakankamai smulkiai viska supjaustyti.
Valgom su kecupu arba salotom
skanaus
Bulviu, svoguno, farso, majonezo , surio
bulves nulupam , supjaustom griezineliais sudedam i keptuve su trupuciu aliejaus , kepam. tada uzdedam su prieskoniais maisyto farso, kepam toliau, susipjaustom svoguna, dedam ant virsaus ir uztepam majonezu. kepam. Susitarkuojam suri, viska apibarstom ir laukiam kol jis issilydis. Kartu su svogunais galima deti pievagrybiu.
Viskas iskepa per 30 min, I ta laika ieina ir darymas, svarbu nepadauginti majonezo ir pakankamai smulkiai viska supjaustyti.
Valgom su kecupu arba salotom
skanaus
išbandžiau šitą receptuką, niu jau labai laaabai skanu
QUOTE(kasiopeja @ 2004 04 01, 15:26)
Keptuvėj pakepi faršą, pridedi visokių prieskonių, tomatų pastos - visko pagal skonį. Išverdi makaronus, gali būti ir spagečiai, ir bet kokie kitokie. Į lėkštę dedi nukoštus makaronus, ant viršaus faršą ir užtarkuoji sūrio. Tada minutei į mikrobangę (kad sūris ištirptų) ir galima valgyti.
as lygiai toki pati darau tik be surio
QUOTE(kasiopeja @ 2004 10 18, 07:57)
Klausykit,
o gal kas verda farsu idarytus makaronus? Kaip padaryti, kad farsas neiskristu?
o gal kas verda farsu idarytus makaronus? Kaip padaryti, kad farsas neiskristu?
kad ten nieko stebuklingo ir nereikia. prikemsi makaronus paruosto farso( kiausas,prieskoniai,gali dziuvesiu ar manu det) ir meti i verdanti vandeni.niekas ten man neiskrenta
db kepu tą faršą su bulvėm kur keptuvėj reikia kept.tik pridėsiu dar paprikos ir pomidorų žiūrėsim kaip gausis kai paragausiu parašysiu
jau ragauju tą patiekaliuką žiauriai gražiai atrodo, bet skonis dar gardesnis nei atrodo
QUOTE(logika @ 2007 07 23, 22:30)
kur buvo receptas paprikos įdarytos faršu neberandu
pačiam pirmam puslapyje
QUOTE(aikstinga @ 2007 08 14, 16:42)
jau ragauju tą patiekaliuką žiauriai gražiai atrodo, bet skonis dar gardesnis nei atrodo
tai parodyk
Į faršą įmaišykite smulkiai pjaustytos šaltai rūkytos šoninės.
Naujas skonis!
Naujas skonis!
QUOTE(bonda @ 2006 07 18, 13:03)
Vakar pietums kepiau šiuos rudnosiukus. Labai labai skanu Šeimyna liko patenkinta