Na siulau dar viena receptuka, jam reiks:
Bulviu, svoguno, farso, majonezo , surio
bulves nulupam , supjaustom griezineliais sudedam i keptuve su trupuciu aliejaus , kepam. tada uzdedam su prieskoniais maisyto farso, kepam toliau, susipjaustom svoguna, dedam ant virsaus ir uztepam majonezu. kepam. Susitarkuojam suri, viska apibarstom ir laukiam kol jis issilydis. Kartu su svogunais galima deti pievagrybiu.
Viskas iskepa per 30 min, I ta laika ieina ir darymas, svarbu nepadauginti majonezo ir pakankamai smulkiai viska supjaustyti.
Valgom su kecupu arba salotom
skanaus
na gal atsilieps kas nors, kas dare pagal si recepta. Kadangi mano kulinariniai sugebejimai ne patys geriausi
, noriu paklaust: ar bulves deti i keptuve vienu sluoksniu ar keliais? O ar tiks kalakutienos farsas siam pateikaliukui? Labai jau jis man patinka