QUOTE (traliabum @ 2004 10 21, 14:55) |
Fea, o koki tu padaza darai? paziurek kaip ten tiksliau jis ten daromas, pabandysiu siandien piena , grietine, sveista ir prieskonius sudet, turbut ji isvirt ta padaza reikia, ane? ejnu bandyt kimst makaronus dar rasutes padazas su panemunes sureliu skaniai skaitosi, taciau retai pas mane tokiu sureliu buna |
Taliabum, va tas padaziukas:
1 stikline grietines sumaisyti su 5 valgomais saukstais pieno, paskaninti druska, pipirais balziliko lapeliais. Uzpylus makaronus padazu - pabarstyti juos tarkuotu suriu ir uzdeti kelis gabaliukus sviesto.
Tai cia originaliam recepte taip. As kai darau tai nematuoju ten tos grietines ir pieno saukstais Padarau kad butu skystas padazas. Na toks grietineles tikrstumo. Pridedu vegetos kokios, dar kokio zalumo jei norisi ir pilu ant makaronu. Suriuko, sviestuko ir vsio Svarbiausia, kad makaronus apsemtu.
Skanaus
Kazkurioje temoje jau rashiau savo "firmini recepta", bet galbut kam nors tai bus neskaityta:
Reikia paimti farsho, i ji ideti pagal skoni: garstyciu, keciupo, majonezo, sultinio ipilti, prieskoniu, galima zalumynu pripjaustyti, svoguniuko ideti. Vienu zodziu - visko deti pagal skoni, tik kad mase gautusi skystesne nei kotletams kokiems. Uztepti ta mase ant batono ir ikishti i orkaite. Pakepti kol virshus paskrus. Tikrai paprastas ir greitas patiekaliuks gaunasi
Reikia paimti farsho, i ji ideti pagal skoni: garstyciu, keciupo, majonezo, sultinio ipilti, prieskoniu, galima zalumynu pripjaustyti, svoguniuko ideti. Vienu zodziu - visko deti pagal skoni, tik kad mase gautusi skystesne nei kotletams kokiems. Uztepti ta mase ant batono ir ikishti i orkaite. Pakepti kol virshus paskrus. Tikrai paprastas ir greitas patiekaliuks gaunasi
QUOTE (Asta @ 2004 10 22, 00:08) |
Kazkurioje temoje jau rashiau savo "firmini recepta", bet galbut kam nors tai bus neskaityta: Reikia paimti farsho, i ji ideti pagal skoni: garstyciu, keciupo, majonezo, sultinio ipilti, prieskoniu, galima zalumynu pripjaustyti, svoguniuko ideti. Vienu zodziu - visko deti pagal skoni, tik kad mase gautusi skystesne nei kotletams kokiems. Uztepti ta mase ant batono ir ikishti i orkaite. Pakepti kol virshus paskrus. Tikrai paprastas ir greitas patiekaliuks gaunasi |
Tai tuos sumustinukus su kuo valgot? Ir cia kokiems pusryciam labiau ar vakarienei gal, ane?
QUOTE (Fea @ 2004 10 22, 08:32) | ||
Tai tuos sumustinukus su kuo valgot? Ir cia kokiems pusryciam labiau ar vakarienei gal, ane? |
Fea, liuks receptukas, mes jau isbandem. Valgem pavakriams. Mano seimyna suzaveta. Tepem ant formines duonos, kepem mikrobangej (labai alkani buvom, tai greiciau norejosi ), tai truputi padziuvo duona. Bet skonis - . Asta, aciu !
QUOTE (Miglute @ 2004 10 22, 09:45) | ||||
Fea, liuks receptukas, mes jau isbandem. Valgem pavakriams. Mano seimyna suzaveta. Tepem ant formines duonos, kepem mikrobangej (labai alkani buvom, tai greiciau norejosi ), tai truputi padziuvo duona. Bet skonis - . Asta, aciu ! |
Tai vienus tuos sumustiakus kirtot? Maniskis vienu sausu jej bogu nevalgys Su salotom kokiom paduot ar kaip?
Su marinuotais agurkiukais sveitem , buvom nevalge nuo ryto, issibuve gamtoj, tai tiko viskas.
Niu supratau, reikes padaryt prie progos......paduosiu su kokiom darzovytem
Man ir vieni tokie sumushtinukai patinka, ir su kokiu agurkeliu ar pomidoru...galima keciupo uzsideti ant virshaus jei ka... Manishkis irgi gan ishrankus,bet shitus sumushtinius kerta be jokiu priedu ....na dar kartais "priedas" tai buna alus
Manishkiui tai vakarienei pats tas
Na cia kazkas "karshto sumushtinio" tipo. Jei tavishkis vakarienei valgo ne tik varshke kokia ar salotas, tai turetu tikti
Na cia kazkas "karshto sumushtinio" tipo. Jei tavishkis vakarienei valgo ne tik varshke kokia ar salotas, tai turetu tikti