QUOTE(aguonele @ 2010 06 13, 10:09)
aisku kad tiktu, bet sveciam padaryciau geriau koki idomesi ala netikra zuiki. Labai skanus yra Sonatinos
vyniotinis 
jau ne karta esu darius tiek viena dideli, tiek kelis maziukus... i suri daug zoleliu pridedu arba kokio kiausinio virto liuks

lengvai pasidato, vargti nereikia nes kepa orkaitej
Laba diena!
Labai noreciau isbandyti si recepta, kadangi Sonatina cia nepasirodo, tai gal jus man pagelbesit
Nelabai suprantu sios vietos:
"Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, dėti pusę faršo, per vidurį dėti tarkuotą sūrį, sumaišytą su žalumynais, ant viršaus sudėti likusį faršą ir suformuoti vyniotinį."
Ar cia tiesiog i kokia kekso forma deti viena sluoksni farso - suris - ir kitas sluoksnis farso? Ar reikia ideti sluoksni i orkaites skarda - suris - ant virsaus kitas sluoksnis ir tiesiog susukti?

Jei reikia sukti, tai ar tas farsa nesubyra, ar standziai sukti reikia? Niu, niekaip negaliu suprast sito momento!
Labai dekoju uz pagalba!