Kokia šauni kepurytė
Mamytės, gal turite mašinytės mezgimo schemutę? Būčiau labai dėkinga
QUOTE(juste10 @ 2010 10 26, 23:18)
Labai linksma
Keliu tema i virsu ir rodau ka tik pabaigta liemene busimam zentui
QUOTE(*mozyle* @ 2010 10 14, 14:25)
temele as turiu irgi berniuka, siuo metu liemele gaminu, kai pabaigsiu butinai ikelsiu
o pagal kokia schemute mezgat liemene? As taip pat noriu savo vaikinui numegzti, bet kazkaip nieko gero neleliukisko nerandu...
Va kokia viena grazia liemen radau
Leimene
Kaip dziaugiuosi radusi sia temute Vasara taip norejau savo vaikinukui nunerti kepuryte, bet neradau tinkamos schemos O dabar cia radau, tai vasara tikrai mano vyriukas eis su mamos nerta kepuryte
Aciu visoms kurios nepatingejote ir sudejote turima medziaga Bei parodete savo grazius darbelius. Saunuoles
Aciu visoms kurios nepatingejote ir sudejote turima medziaga Bei parodete savo grazius darbelius. Saunuoles
QUOTE(Vukutis @ 2010 10 20, 15:24)
Turiu sio grazaus megztuko prancuziska aprasyma su schema:) Parasyk man savo e-mailo adresa i AZ, butinai persiusiu, nes dar nemoku cia ikelti
Gal galetumei ir man permesti
emaila parsysiu i az
Laba! Zinau, kaip sudetinga ka nors grazaus is drabuzeliu nupirkti sunui, nes paprastai 2/3 parduotuviu uzima rubeliai mergaitems Taigi, tenka ir paciai imtis darbo Juolab, kad tai - laaabai malonu Taigi, sumastau ideja, perku siuliukus ir mezgu. Ir tai kas gaunasi:
Sis darbukas (kombinezonas ir megztukas reglano rankovytemis) sumastytas 'galvoj', tad schemuciu deja negaliu ideti. Na, bet ner sudetinga megzti. Pakaks tik pacios idejos realizavima atidziai paziuret Sekmes visoms
Sis darbukas (kombinezonas ir megztukas reglano rankovytemis) sumastytas 'galvoj', tad schemuciu deja negaliu ideti. Na, bet ner sudetinga megzti. Pakaks tik pacios idejos realizavima atidziai paziuret Sekmes visoms