Pirmas darbelis mažajam vyrui
Labai reikia schemutės žieminės kepurytės berniukui
gal toks variantas tiks? kepuryte-salmas
as tokia balta savo busimajam nunarpliojau
as tokia balta savo busimajam nunarpliojau
sveikos, gal kuri imestu kelnyciu chema? pirma karta megsiu kelnes nezinau kaip mezgas is keturiu daliu? gal galite kuri bent zodziais papasakot?
QUOTE(Ritandra @ 2010 09 19, 18:54)
sveikos, gal kuri imestu kelnyciu chema? pirma karta megsiu kelnes nezinau kaip mezgas is keturiu daliu? gal galite kuri bent zodziais papasakot?
Kelnytes mezgiau iš dviejų dalių. Čia t. p. pirmas mano darbas sūneliui Gerai paaiškinta buvo 2006/04 nr. RK.
Aš mezgiau iš dviejų- dvi klesnyštes, susiuvi pirma vidinę klesšnės pusę, paskui pilvo ir nugaros vidurines juostas. Mezgiau tiesiai (kad būtų laisvesnės prie kulkšnių), o ties klynuku dariau išėmimus kaip pažąstim. Dar nugaros pusėj mezgiaus šiek tiek nebaigtų juostų, kad ilgesnė būtų dalis ir netemptų.
Naudojausi šita schema (viskas labai aiškiai surašyta):
Gavosi:
Naudojausi šita schema (viskas labai aiškiai surašyta):
Gavosi:
[quote=niuma,2010 09 19, 19:52]
Aš mezgiau iš dviejų- dvi klesnyštes, susiuvi pirma vidinę klesšnės pusę, paskui pilvo ir nugaros vidurines juostas. Mezgiau tiesiai (kad būtų laisvesnės prie kulkšnių), o ties klynuku dariau išėmimus kaip pažąstim. Dar nugaros pusėj mezgiaus šiek tiek nebaigtų juostų, kad ilgesnė būtų dalis ir netemptų.
Koks fainulka, o koks jo amžius buvo kai kostiumėlį dėvėjo?
Koks fainulka, o koks jo amžius buvo kai kostiumėlį dėvėjo?
Niuma - aciu uz naudinga nuoroda Labai grazus rubeliai ir dar grazesnis manekenas
Dėkui už pagyras mano abiem kūriniam
Prieš dvi savaites, 9 mėn dėvėjo. Na visus ilgius-pločius aš derinau pagal nešiojamus rūbus ir mezginį, bet pats principas iš schemos aiškus
Prieš dvi savaites, 9 mėn dėvėjo. Na visus ilgius-pločius aš derinau pagal nešiojamus rūbus ir mezginį, bet pats principas iš schemos aiškus
Agnesyte, niuma, labai gražūs darbeliai
O čia megztukas berniukui reglano rankovytėmis - švelnus, šiltas, minkštutėlis ir labai mylimas......