Sedziu visa nusiverkus ir pasiurpus,maciau Nojuko istorija per sroves.kodel atsitnka tokios nelaimes maziems vaikuciams?kodel? niekas neatsakys nes atsakymo Nera!!!! Labai dziugu matyti nors tai kad yra geru zmoniu kurie gali nors kiek jam padeti.Jau per sroves supratau kad jo sveikatele nekokia.dabar cia suzinojau kad medicinines pagalbos jau niekas nebegali suteikti tik slauga.Viskas Dievo rankose.Labai noreciau kad tam Mazam,Graziam,Protingam,Visu MYLIMAM NOJUKUI,STEBUKLAS IVYKTU!!!!! parasykit kaip sekesi toms kas ji aplanke,kaip jis laikosi? labai lauksiu ziniu
negaliu nusiraminti, asaros plusta.... telieka viltis ir tikejimas... nusiuskime mintimis jam stiprybes ...
QUOTE (rasuliukas @ 2004 04 09, 23:35) |
As per pagalba Nojukui susipazinau su ju giminaite Stanislava,tai mes nuolat susirasom,papasakoja naujasias zinias apie berniuka;ir man sake,jog Vokietija Noju priima tik slaugai,labai gaila.Kiek pamenu bus Nojuko gimtadienis lyg geguzes men.-gal ka organizuojam? Pasimelskim uz ji,kas galit.. |
nojuko gimtadienis balandzio 30 diena,tikrai,butu nuostabu nuvaziuoti,nuvezti dovanu ar pan...
QUOTE (Brooke @ 2004 04 12, 00:02) |
Žinot.. Turiu vieną mintį, bet kažkaip nedrąsu, kad nušvilpsit mane, ko gero... |
nu sakyk ot ,koks cia nusvilpimas gali buti
visos idejos geros,kad tik suteiktume berniukui ka nors grazaus.gero..
Matai, toks projektas reikalauja nemažai žinių, taigi siūlydama rizikuoju būti išvadinta svajokle Anyway..: matau, kad šiai šeimai beprotiškai trūksta pinigų, o taip paprastai, iš dangaus, jie nekrenta.. Taigi, aš siūlau.. Jei Nojuko mama sutiktų.. Gal galimą sukurti šiam mažyliui interneto svetainę..? Aprašyti jo problemas.. Na, kažkaip pritraukti ne tik lietuvių, bet galbūt ir kitataučių dėmesį.. Esu mačius ne vieną tokį projektą, ir pastebėjau, kad jie veikia. Deja, Lietuvoje nėra itin populiarūs..
Rašykit, ką manot? Ar aš čia tikrai per daug užsisvajojau, ar vertą tęst?
P.S.: apie išlaidas nediskutuojam - pasirūpinčiau.
Rašykit, ką manot? Ar aš čia tikrai per daug užsisvajojau, ar vertą tęst?
P.S.: apie išlaidas nediskutuojam - pasirūpinčiau.
BROOK, TIK pIRMYN, JEI ApIE TAI TURI SUpRATIMA, AS VISOM KETURIOM UZ...
QUOTE (indreja @ 2004 04 12, 12:42) |
Seku Nojuko istorija ir meldziuosi uz ta maza zmoguti, kuris gyvenime jau tiek istvere. Noreciau gimtadieno proga jam padovanoti koki sirdutei miela daikta,tik nezinau,kaip susisiekti su jais,kokios koordinates |
GALECIAU DUOTI TELEFONA, JEI TIKRAI DOMINA...
nu pala,o kokia Nojukui nauda is tos svetaines?Kazko nesuprantu..