QUOTE(shopingas @ 2009 12 11, 19:01)
Man ji nedirgino odos visiskai, nors esu sausiaode jautriaode - kas biski ir oda nurausta (dabar niekaip neatrandu paakiu kremuko tinkamo: pradejus naudot atrodo, kad idealus, o po keliu kartu paakiai visi nuraude kaip nudege sauleje
). O del bismuto irgi kazko nepastebejau - cia gal aktualiau riebesne oda turincioms. Dabar turiu Mineral Fusion mineraline kompaktine pudryte, joje yra bismuto, bet visiskai ideali ji man - tiek kaip pasidengia, kaip laikosi, kaip oda su ja jauciasi.
na mano odyte tokia misri vietomis sausa vietomis rieboka na kaip visada toj T vieteles reiboka. gal del to man BE nelabai tiko
QUOTE(Lu Lu @ 2009 12 11, 23:56)
o ka galit pasakyti apie Essences ir Artdeko mineralines pudras|?
ar uz tokia kainyte jos ten turi kokiu mineralu ar ne
nes girdejau neblogu atsiliepimu
na apie essence pudra tai manau ten jos sudetyje daug kas nedarasyta, o jei nedarasyta vadinasi bandoma kazkas nuslepti
ardeco ne visiskai mineraline irgi turi ivairiu priemaisu kitokiu priemaisu.
be to pati ja turejau tai po to aciu dievui isejo perparduoti
Papildyta:
QUOTE(pilveliukas @ 2009 12 12, 09:53)
bekrasto begalo dekinga nes ie tos antros parduotuves ka tik uzsisakiau mineralines pudrytes nemokamus meginukus
galvoju ir apie sepeteli
toks neblogas pasirode
odar po jusu atsiliepimu manau reik imt nes kaina krizes metu tikrai nedidele
tai nera uz ka ...as pati pirkau is ten nes labai patiko kainos , nebrangu palyginus su kitomis, be to tikrai kokybe labai gera bei pats indelis labai grazus ir matosi kad kokybiskas, nes kai is parisos pirkau jis toks na kaip ir is ebajaus i paprasciausia ideta buvo o cia jis toks matosi geresnis i BE uznesa labai.
be to sepetelius nusipirkusi pati nustebau nes uz tokia kaina tikejausi kazko prastesnio
bet nenuvyle.