QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 12 05, 20:45)
o Cliniqe išvis man ne firma, kažkaip baidausi aš tų neįtin garsių vardų. na bet pabandyt galima. ėjau tam tikslui grynai be make up, kad matytųs kaip maskuoja. ir rezultatas toks, kad ne tik neužmaskavo, bet išvis neatrodė,kad esu kažkuo pasitepus.. sakiau kad tikėjaus bent truputį maskavimo, tai atsakė, kad tokio rezulatato kaip krem pudra, galiu nesitikėt.. na ta proga užėjau į TBS, ten vėl tepiau, maliavojau - nieko. nei maskavo nei ką.. konsultantė dar pasakė, kad mineralinė pagrinde naudojama ne kaip pudra, o kaip priemonė suteikt veidui subtilaus įdegio, švytėjimo įspūdį.. tai va likau nepatenkinta
norėčiau pirkt tą BM bet dabar taip stipriai sudvejojau..
Del Clinique nesutiksiu, kad negarsi firma - gal LT maziau ja zino, bet firma tai labai garsi. Gal jus kainu branguma turit omeny, nes tada si firma nera laabai brangi, bet ir nepigi....
Clinique mineralines nesu bandzius, bet TBS bandziau ir nepatiko - ji lengva, tai aisku nemaskuoja daug, bet man nepatiko pakuote, kvapas ir jautesi ant veido, nebuvo maloniai uztepama. Gal jus per mazai tepet, kad nieko nematet? Na tinkamas atspalvis turi susiliet su oda, nesimatyt, kad tepta kazkas, bet oda iskart matosi, kad kitaip atrodo. Jus bandykit ant vienos puses veiduko patept, o ant kitos ne ir matysis ar kazkoks ksirtumas yra ar ne.
Su konsultante nesutiksiu del subtilaus idegio - juk mineraline pudra reikia rinktis pagal odos atspalvi ir ji atlieka pudros funkcija, o ne bronzato. Aisku yra mineraliniu bronzatu, tai tuomet gali idegi isgaut. O del svytejimo is vidaus buvo teisi.
Bare Escentuals tikrai pamaskuoja - man ji viena is sunkesniu mineraliniu. Dar L'oreal esu bandzius, tai va ji turbut pati sunkiausia ir tuo paciu labiausiai maskuojanti is bandytu. Bet jei jums reikia labai didelio maskavimo (spuogeliai, randeliai, pajuode paakiai, kapiliarai ir pan), tai mineraline tokiu atveju nepades. Reiketu pries tai maskuokli panaudot ir tada mineraline arba kitos pudros ieskot. O mineraline daznu atveju kaip ir presuota, tai pamaskuot tikrai gali.