QUOTE(evelinki @ 2009 06 22, 03:37)
Naudoju ir labai patenkita Sonia Kashuk mineraline pudra. Rinkinyje kartu skaistalai ir maskuoklis. Kiek teko skaityti atsiliepimu, tai daugumai, kurie naudojo BE, ji tiek pat gera ar net geresne, ir aisku gerokai pigesne
As nebandzius kitu mineraliniu negaliu lyginti, pirkau pasitikedama gerais atsiliepimais. Nenusivyliau, ir bandyti kitu noro kol kas nera.
yra triju atspalviu: sviesus, vidutinis ir tamsus
o kur ir už kiek galima būtų jos įsigyti?
Papildyta:
QUOTE(AGarbanele @ 2009 09 24, 08:55)
As vakar netycia
uzsisakiau Sheer Cover rinkinuka...is ties norejau tik paziuret kiek kainuos su pasto islaidom ir kokia kortele galima susimoket..bet va paspaudziau uzsakyti ir jau raso -aciu uz uzsakyma
tai va dbr lauksiu rinkinuko ir ziuresiu, kas cia per do daiktas
stebuklu kazkaip nestikiu, dar is tokiu kaip top shop
nu bet gallll ...kaip suprantu dar nera is cia esanciu merginu isbandziusiu sia mineraline pudryte
...oj zuikis as
Aš irgi kažkaip gundžiausi tuo pasiūlymu iš top shop, tokia nuolaida, o dar priedo šepetėlių "dovanoja"
būtų lb faina, jei parašytum, kokia kokybė to rinkinio
Papildyta:
QUOTE(*Rūta* @ 2009 09 07, 10:35)
labas merginos
nebezinau i ka kreiptis bandau i jus, gyvenime nesu pati tepusi jokios kosmetikos ant saves
visi mabdymai mokykloj studijuojant baigdavosi fiasko nenaturalia kauke ant veido su juodai melynais paakias, dar geresniu atveju jie budavo zalio atspalvio....
mano beda pajuode paakiai (genetika suzaide) dabar skaitau apie stebukla mineraline pudra, zavi tai kad ji atrodo naturaliai ir uzsitepus neatrodai kaip su kauke, tik va ka reiketu nauduoti pries tepantt ja, kad nors truputuka uzmaskuoti paakius, arba nenaudojant nieko jie nebus zalsvo atspalvio?
aš turiu tą pačią bėdą. Laikui bėgant, pastebėjau, kad kai vasarą įdega veidukas, tai kažkaip nebesimato tie paakiai, bent jau nebe taip. Nuo to karto, vasarom stengiuos daugiau būti saulėje, o žiemą naudoju dirbtinio įdegio kremą. Aišku nepersistengiu, kad netapčiau oranžine kaip padauginusi soliariumo
na ir tada esant tamsesnei veido odai man pavyksta gražiau ir su minimum priemonių paslėpti savo tamsius paakius