QUOTE(ypata @ 2009 09 06, 17:11)
Skaitau skaitau ir vis tiek man neaišku, tai ateinu i konsultacijas
Kaip suprantu, mineralinė kosmetika neatstos kreminės pudros, nemaskuoja ji taip pat, nebent naudotum kelias priemones? Tai priduoda tik lygumo ir švytėjimo, ar ir spalvos bei paslepia, ko nereikia? Kiek suprantu, daug kam geresnės BM, o ne EM priemonės? Ar atitinka spalvos realybėje spalvas nuotraukose jų tinklapių?
Ačiū
Mineraliniu pudru yra n firmu, tai vienos daugiau maskuoja, kitos maziau. Priklausomai dar kiek ten jums maskavimo reikia - jei labai daug, tai manau vistiek po apacia naudosit maskavimo piestuka, o tada pudra. Man BE, L'oreal maskavo tikrai gerai (tiksliau ju formules gana sunkios, tai tikrai maskuotu kam to reikia). Galit paisbandyt kad ir kokia L'oreal parduotuveje ir matysit kaip jums jos vienos maskavimas, ar uztenka, ar reikia daugiau. Bet minerlaine pudra pilnai gali atstoti kremine.
Mineraline pudra yra su spalva - tikrai duoda spalva, nera ji tik perregima (kaip kad buna transparent pudros). Jei bus per tamsus atspalvis, tai tikrai matysis. O funkcijas ji atlieka tokias pat kaip ir visos kitos pudros - suvienodina veiduko spalvyte, pamaskuoja, duoda svytejima ir pan.
Nera taip, kad spalvos butu vienas prie vieno, bet pagal internetini puslapi buvau issirinkus spalva, parduotuveje irgi ta paica rekomendavo, o nusipirkus tiko idealiai. EM rinktis gfalima is daug formuliu, tai prisitaikyt prie maskavimo reikmiu galima. Man spalva, formule ir viskas patiko - nepatiko tik tai, kaip ji jauciasi ant veiduko. BE patiko viskuo - ji is tu sunkesniu formuliu, bet man netrukde.