QUOTE(Spicas @ 2009 08 19, 19:29)
as labai dziaugiuos MAC`mineraline bandziau pasidazyti tuo "wet" budu bet pamirsau ar pirma reikia papurskti sepeteli a jau purksti ant sepetelio su pudra?
Priklausomai nuo to, kaip jums patogiau ir labiau patinka - galima ir taip, ir kitaip. O dar galima ant pudra patepto veiduko uzpurkst vandenuko, tada labai graziai susiguli pudryte.
QUOTE(mikki @ 2009 08 19, 20:02)
Sveikos merginos,
skaiciau skaiciau noriu pabandyti mineraline pudra.Bet dabar pasimeciau-ar pirkti grynai matine ar su blizgiom dalelem?mano oda sausa,tai del riebalinimosi nesibaiminu,bet ar su blizgiu neatrodysiu diena kaip eglute? Juk desiu ne kaip bronzata,o jau kaip makiazo pagrinda
skaiciau skaiciau noriu pabandyti mineraline pudra.Bet dabar pasimeciau-ar pirkti grynai matine ar su blizgiom dalelem?mano oda sausa,tai del riebalinimosi nesibaiminu,bet ar su blizgiu neatrodysiu diena kaip eglute? Juk desiu ne kaip bronzata,o jau kaip makiazo pagrinda
Yra labai daug rusiu tu su blizgiom dalelem - vienos labai ryskiai blizga, kitos tik svytejima suteikia. Bet kuriuo atveju nesiulyciau pirkt grynai matines - tokia sunkiau lygiai uztept, jei bus kokie paserpetejomai, tai labai isryskes ir aplamai gali pasausint odyte kazkiek, o blizguciai optiskai paslepia trukumus, tai oda atrodo lygesne, grazesne. Pati esu sausiaode, tai man patinka visos blizgesnes - neseniai bandziau ir visiskai matine pudryte, tai labai grazus atspalvis buvo, bet kai uzsitepiau atrodziau lyg issipurvinus veida.