QUOTE(sveikatele @ 2009 08 02, 22:51)
Nu jau nevarykit dievo į medį
EM ir taip papigiaiska, ypač jei dar rinkinuką visą perki
O EM atspalvių tai daug. Pvz net ir formulės kiek kitokį vaizdą duoda.
Pvz. man iš MAC tinka NC 40 spalva, o EM naudoju irgi kelias: Olive medium, Goldem medium, Light Olive, Winged butter ir pan. Idealiausia spalva vistik gaunasi susimaišius kelias
Tiesa, presuota dabar turiu Golden medium, tai idealiai tinka manau
Na aš pakankamai tamsi ir oda į geltonumą.
O kaip išsirinkti spalvą gal būtų tokie žingsniai:
1. Nuspręsti kokiai kategorijai priklausai: ar oda rausva ar gelsva ar grynai rusva ir pan. PAgal tai išsirinkti kategoriją (gali būti, kad 2 kategorijų spalvos tiks, pvz kaip man Golden ir Olive). Olive piek pilkiau atrodo, o golden gal vaasrai geriau.
2. Nuspręsti kokio tamsumo oda yra: Fair (visiškai šviesi, beveik balta), Light: kiek tamsesnė, medium - na jei merginos vaikšto į soliariumą arba vasarai tamsesnėms dažniausia tiks Medium spalva ir tan - tai po atostogų šiltuose krraštuose arba linkusioms sažnai lankytis soliariume.
3. Tada skaityti aprašymus. Dažniausia kiekviena kategorija turi po kelias atitinkamo tamsumo pudras. Jei užsisakoma mėginukai - pankamai lengva bus vėliau atsirinkti iš 3. Ir dar, spalvos kai kurios išties labai panašios ir pustonio prašovimas pro šalį nieko nekeičia: prisitaiko ta pudra kažkiek. Pvz kremines renkamės iš 5 spalvų ir kažkaip pavyksta
Taigi, čia irgi neverta išradinėt dviračio.
4. Tada reikia nuspręsti kokio užbaigimo norisi: Matinio, pusiau matinio, intensyvaus ar spindinčio. Nepamirškit, kad Intensive Formulė daugiasuia patamėjanti ant odos. Original glo - visada atrodo kiek šviesesnė.
5. O jei jau prašovėt biški su spalva - tai pakoreguoti galima sumaišant su maskuokiu, kitos spalvos pudra, net ir skaistalai kai kurie puikiai koreguoja pudros spalvą. Taigi, biški meninio požiūrio ir turėsit gerą spalvą
Beje, aš pati esu susimaišiusi sau idealią pudrą gal iš kokių 5 atspalvių pudros (2 didelių indukų ir mėginukų) taip pat berta ir žalio maskuoklio ir Abbots perk me up maskuoklio ir dar kažko.
QUOTE(Dolita @ 2009 08 03, 15:47)
O kazin kaip su BE spalvom? nesu sviesiaode...
domina spava golden medium, gal kuri turit tokia? ar kokiu budu cia atsirinkti spalva nemacius ju gyvai
?
EM Golden medium presuotą dabar naudoju
Tai man vidutinio tamsumo ir į geltonumą spalva tinka idealiai