Įkraunama...
Įkraunama...

Įdėklai telefonams, raktinės, kosmetinės

Sveikuolės smile.gif

o aš norėčiau pasiteirauti, gal kuri nors yra susidūrusi su puodelių, arbatinukų, cukrinių ir kt. indų apmezgimu? labai susigundžiau šia mintimi, puikus sprendimas artėjančioms Kalėdoms, tačiau nelabai įsivaizduoju ar galėčiau tai padaryti savo jėgomis (t.p. be žurnalų, vadovų, patarimų ir kt) wink.gif

Ačiū iš anksto
Atsakyti
QUOTE(Justineja @ 2009 11 29, 14:35)
Sveikuolės smile.gif
o aš norėčiau pasiteirauti, gal kuri nors yra susidūrusi su puodelių, arbatinukų, cukrinių ir kt. indų apmezgimu? labai susigundžiau šia mintimi, puikus sprendimas artėjančioms Kalėdoms, tačiau nelabai įsivaizduoju ar galėčiau tai padaryti savo jėgomis (t.p. be žurnalų, vadovų, patarimų ir kt) wink.gif

Ačiū iš anksto

Labas, neesu dariusi bet maciau pirkti tokiu tai labai lengvai jie numegsti, manau ir be schemutes lengvai iseitu , nes pagal schema gali po to neatitinkti priklauso kokio dydzio arbatinukas , plotis , aukstis
Atsakyti
Arbatinukai , gal kiek nors pagelbes smile.gif

http://presentstogo......pot cover.JPG

http://2.bp.blogspot...t cover alt.jpg
Atsakyti
[quote=desrele-lt,2009 06 14, 17:07]
Netycia uztikau internete tokius pavyzdukus, galbut kam nors idejos patiks smile.gif
user posted image
ir kaip ji nerti informacijos yra cia

Ir dar vienas pavyzdukas
user posted image
Info apie ji cia
Užmiršta temikė, atkasiau visai netikėtai ją, nes prireikė orginalaus įdėkliuko telefoniui, tuol lėksiu nert tongue.gif
Atsakyti
Lauksim pasirodant 4u.gif
Atsakyti
O aš tokį paprastutį dėkliuką padariau (jau seniau)
user posted image
Atsakyti
Na va ir pasirodau su savo rūbeliu telefonui ax.gif pirmas tokio pobūdžio darbelis, bet patiko nerti, smile.gif reiks ir daugiau nurezgiot tongue.gif
user posted image
Atsakyti
labai norėčiau nusinert įdėkliuką telefonui atrodo paprasta bet nelabai išeina gal kas pagelbėtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilittee @ 2010 03 12, 09:27)
labai norėčiau nusinert įdėkliuką telefonui atrodo paprasta bet nelabai išeina gal kas pagelbėtu ax.gif

kazkada neriau. bet be jokiu schemu. tiesiog kaip mini rankinuka. o dar ziema buvo tai ir kailiuka idejau i vidu biggrin.gif gali tiesiog nunerti ilga juostele telefono plocio, o sonus susiuti. dar tik uzbaigimui nunerk uzsegima. stai ir paprasciausias variantas. parinkus smagu rasta ir grazius sulus, manau gasis visai simpatiskai
Atsakyti
Stai mano dekliukai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arveda: 12 kovo 2010 - 11:27
Mane irgi domina arbatinuku apnerimo idejos ax.gif
Atsakyti
čia yra
Atsakyti