QUOTE(SIMPL @ 2009 08 29, 19:21)
Kuras sakyciau pigiausias , lyginant su kitomis vakaru ES salimis ~1 eur/ltr, buvo netgi pigesnis, negu lietuvoje, kai akcizus buvo uzkele.
Maistas brangesnis negu vokietijoje ir LT. Uz vaisius, darzoves I klases kainos dideles, pvz pomidoru kaina svyruoja 1,5-3 eur. Nebent Aldi po 0,80 ct, bet skonio nerasta.
Austrijoj bunu kelis kart i metus, turiu su kuo palyginti.
Tai va, as ir kalbu apie Aldi, Lidl ir panasius pard. tinklus. Ir maistas kai kuris buvo pigesnis, kai kuris brangesnis lyginant su Lietuva ir su Vokietija - dar dabar cekius turim
. O pomidoru skonis ir pas mus parduotuvese nelabai koks
. Vaisius ir darzoves visus pirkome ta pacia kaina kaip Lietuvoj (liepos mėn.), o nektarinus ir vynuoges netgi trecdaliu pigiau. Desreles ir paruosta griliui mesa, piena velgi tokiom pat kainom... Jogurtus pigiau... Na, batonai ir duona, galkiek brangesni... Taip kad tokie centrai savo kainom lietuviu neturetu gasdint
.
Papildyta:
QUOTE(Romiukai @ 2009 09 02, 11:51)
Ir mes sia vasara buvom Austrijoj, po jos vykome i Kroatija. Bunant Austrijoje, mano nuomone butina aplnakyti (pagal butinuma):
1. Didįjį Alpių kelią.
2. Vieną.
3. Krimlio krioklį.
4. Salzburgą.
5. Lichtenšteino tarpeklį.
Jei reikia konkretesnės informacijos - klauskit konkreciai, rasykit i AZ, atsakysiu. Sekmes kelionese.
Man Grosglockneris patiko, tas ledo liezuvis ... (Alpiu kelio galutinis taskas). Tik stabdzius reiktu pries tai ivertint gerai
.
As irgi patarciau sias vietas aplankyt. Salia to mes dar buvom Ledo urvuose (bet nepaliko man didelio ispudzio).
Jei ka, dar ekskurs. kainas gal prisimintume.